Magából kikelve zsidózott Baranyi Krisztina egy kiszivárgott hangfelvételen

Megdöbbentő felvételhez jutott a tenyek.hu szerkesztősége, amelyben az hallható, hogy Ferencváros polgármestere, Baranyi Krisztina önmagából kikelve zsidózik.

Elszabadultak az indulatok a ferencvárosi önkormányzatban, ahol a Baranyi Krisztina polgármestert támogató baloldali szivárványkoalíció máris megbomlott. Baranyi ugyanis egy véres csatatérré változtatta a kerületet, a bizalmasait is maga ellen fordította a saját érdekei miatt.

A döbbenetes antiszemita kijelentés is egy baloldali viszály közben futott ki a polgármester száján – írja a Tények. Az újabb viszályt egy üres telek robbantotta ki, ami az önkormányzat tulajdona, és amit Baranyi Krisztina – hasonlóan több más ingatlanhoz – el akart adni, azonban szövetségesein nem tudta egykönnyen átvinni a javaslatot. A veszélyhelyzeti felhatalmazását kihasználva Baranyi egymaga döntötte el végül, hogy mégis kiárusítja az önkormányzat tulajdonát. Amikor kiderült, hogy megint a saját érdekeire használta fel a rendkívüli felhatalmazását, a baloldali képviselők számonkérték a polgármestert. Ekkor zajlott le az ominózus beszélgetés, amin Baranyi magából kikelve zsidózott. 

A Tények birtokába jutott felvételből nem derült ki, vajon ki az a befektető, aki megvenné a telket. A Tények szerint a IX. kerület polgármestere azért akarja sürgősen kiárusítani az önkormányzat tulajdonait, mert súlyos mínuszban van a költségvetés, pedig a baloldal egy éve még többmilliárdos plusszal vette át a városháza kulcsait. A botrányról a tenyek.hu-n és a Tényekben is beszámolnak hétfő este, 18 órakor.

Forrás: Pesti Srácok

7 hozzászólás “Magából kikelve zsidózott Baranyi Krisztina egy kiszivárgott hangfelvételen” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Gyurcsányi!!!
    Már megint hova tűnt a pénz?!

  2. ta-dam szerint:

    Baranyai Krisztina nem zsidózott, csak hülye volt.

    “A mondat egy több órás online vita végén hangzott el, ahol néhány képviselő egy kisebb önkormányzati telek eladása ellen szólalt fel. Ekkor már nem maradt más érv az álláspontjuk mellett, mint amit én ebben a kérdésben valóban kicsit provokatívan felteszek: csak nem a befektető származása ellen van kifogásuk?”
    (Vö.: HVG és pár más ellenzéki hírforrás.)

    Ez esetben – hallván is az ominózus (szándékosan “ordasnak” fogalmazott) mondatokat, a hanglejtést és a metakommunikációt – bizonyos vagyok benne, hogy így történt. A vád az ordas, nagyon ordas torzítás.
    Ma a nyilvánosságban épelméjű embernek ironikus megfogalmazással NEM SZABAD élni, ha életben akar maradni. Humor, irónia, stíluseszközök használata életveszélyes. Az irodalom és a nyelvi kifejezéseszközök teljes skálájának használata szigúan tilos és büntetendő. A nyelvi kifejezés a tapló és a beton színes kifejezőerejét ne lépje túl!
    Egyáltalán: tanácsos szavakkal nem is élni.

  3. pl szerint:

    Még csak hülye sem volt!

  4. ta-dam szerint:

    De az volt. Tudhatta, hogy mindkékét oldal csak a megfojtásával van elfoglalva mióta indult a választáson. És még nem érzékelte meg kellőképpen, hogy hova süllyedtünk. (Egy magyartanár segíthetett volna rajta.)

  5. pl szerint:

    ok. Talán túlságosan nyeretlen kétévesek ezek az új polgik…

  6. lutria szerint:

    Érdemes alaposabban utánaolvasni hogy milyen/melyik az a telek amivel “kiárusítja az önkormányzat tulajdonát”…
    Egy olyan kicsi telek amire semmit nem lehet önállóan építeni,csak a szomszéd telek tulajdonosának éri meg (hozzácsapni a sajátjához)aki többet is ajánlott érte mint amit az önkormányzat korábban közösen megszavazott/elfogadott eladási árként…
    Úgyhogy hogyha most nem adta volna el akkor “örökre”az önkormányzat nyakán marad a foghíjtelek,mert semmi más célra nem elég nagy.

  7. Csizi szerint:

    Ta-dam jól írta le. A kormányoldal és az ellenzék is kétbites szavazókra hajt. És ezen a szavazóknak kimaradt az életéből minden 2 oldalnál hosszabb írásmű.

Itt lehet hozzászólni !