Hihetetlen botrány: Cigarettát csempészett az ukrán határon az MSZP etikai bizottságának elnöke

Metropol, Csepel.info

Elképesztő bűncselekményt követett el az MSZP Országos Etikai és Fegyelmi Ügyek Tanácsának elnöke, Legény Zsolt.

Diplomata útlevéllel akart cigarettát átcsempészni az ukrán határon az MSZP volt parlamenti képviselője – közölte az ukrán Jevropejszka Pravda. A lap szerint az érintett egy 42 éves kisvárdai férfi, Legény Zsolt, aki 2006-2010 és 2010-2014 között volt az MSZP listán mandátumot szerzett országgyűlési képviselője. Naponta jelennek meg botrányos részletek a Karácsony Gergelyhez kötődő buszmutyival kapcsolatban, de néhány hete a DK egy korábbi csepeli képviselője bukott le áramlopással az erzsébetvárosi önkormányzatban. Úgy tűnik, hogy az ellenzéki politikusok mindenhol csalnak és mindent elvisznek, amihez hozzáférnek.

„Az ukrán hatóságok a mai napon Ukrajnában tetten érték cigarettacsempészés közben Legény Zsoltot. Legény Zsolt ma este lemondott minden párttisztségéről és kilépett az MSZP-ből. Diplomata-útlevele azonnali visszavonását kezdeményeztük” – írta csütörtök esti közleményében az MSZP. Az MSZP-nek nem ez az első vérlázító botránya, Mint ismeretes Korózs Lajos, az MSZP országgyűlési képviselője néhány hónapja botrányos álinterjút készített az ágyfelszabadítások állítólagos áldozatairól.

 Forrás: Metropol

 

11 hozzászólás “Hihetetlen botrány: Cigarettát csempészett az ukrán határon az MSZP etikai bizottságának elnöke” bejegyzésre

  1. Kisapó szerint:

    Érdekes módon a FIDESZ-KDNP botrányokról nem írnak ilyen cikkeket.
    Miért nem?

  2. Feketelistas szerint:

    Amikor bemondták a hírt már tudtam hogy a csepelinfo lehozza a hihetetlen botrányt.
    Az ereszen menekülő fideszes buzi képviselő nem volt hírérték

  3. Nagyapó szerint:

    Semmi probléma, a DK egy hónap múlva kooptálja, mert kell egy ilyen Legény a gátra.😀
    Hogy is van? A Fidesz lop??

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. kormánypárti szerint:

    1. A szexuális orientációja mindenkinek a magánügye, jogilag különleges személyes adatnak minősül. Magyarán otthon, a négy fal között mindenki azt csinál, amit akar, azzal, akivel akarja.
    2. Ha elfogadjuk azt a tézist, hogy a homoszexualitás ugyanolyan mint a heteroszexualitás, azt is el kell fogadjuk, hogy azonos neműek nyilvános helyen ölelkeznek és csőröznek egymással, amit a gyerekeink is láthatnak, így a lelki fejlődésüket meghatározhatja. Egyébként van olyan ország (pl. Kanada), ahol létezik melegnegyed.
    3. Szájer úr csendben a négy fal között élte a magánéletét. Embert nem ölt, másnak nem ártott a tevékenységével. Nem dicsekedett a másságával.
    4. A gyülekezési tilalom megszegése és a kijárási szabályok megsértése Belgiumban is csak szabálysértés. A csempészés ugyanakkor bűncselekmény.
    5. A cigicsempészés hátterében illegális pártfinanszírozás állhat, amiről a pártelnöknek is tudnia kell, sőt, talán ő adott rá utasítást.

  5. Betke szerint:

    Kormánypárti, a drogról megfeledkezett! Ja, azt csak úgy becsempészték! Nem kellett volna magával cipelni, könnyebben tudott volna a csatornán leereszkedni!

  6. Feketelistas szerint:

    Magyarázzátok csak a bizonyítványt.
    Öreg a fidesz lop?
    Dehogy.
    A vagyonbevallás megmagyarázza rezsi biztosnak a fizetéséből és juttatásaibol van több mint 1 milliárd forintja.
    Ja mégsem.

  7. kismiska szerint:

    Ebben az esetben bezzeg nem számít az amit fideszesek 1 hete mondtak a Szájer ügy után hogy a “tisztségeiről lemondott,a pártból kilépett”-úgyhogy politikai szempontból a téma zárva,innentől a magánügye hogy milyen büntit kap a hatóságoktól?

  8. kormánypárti szerint:

    Ez az ügy azért érdekes, mert megmagyarázza, Szenteczky ellen miért nem indult etikai eljárás a Pártban.

  9. ta-dam szerint:

    kormánypárt!
    Azt ajánlom, írj a kevenc témádról egy monográfiát! – Itt azonban abbahagyhatnád, hogy minden áldott más témához hozzászólva a szabad orientáció rlszleteiről fejtegesd a bölcselmeidet jövő karácsonyig.

    Amúgy: Legény már-képviselő-sem elvtársnak hogyan, mitől volt diplomáciai útlevele?

  10. Zsivány szerint:

    Megvolt a Legénybúcsú. Most következik az első éjszaka elhálása. Ideje lesz átszokni a bőrszivarra. 😀

  11. kormánypárti szerint:

    Így jár az, aki szolidaritást vállal a másságukkal büszkélkedőkkel. Testközelből megtapasztalhatja, milyen a szó szerinti kemény valóság: amikor a kijáratot bejáratnak használják. Szegény Legényt még az ág is húzza! 😀

Itt lehet hozzászólni !