Egy csúnya karambol, egy gázolás és egy koccanás a péntek késő délutáni termés

Mr.Gabee, Csepel.info

Egyszerre három esetről kaptunk értesítést, mely Csepelen történt és nem kellett hozzá 120 perc.

Nézzük ezeket az eseteket részletesen:

 

Az első esetnél egy Peugeot sportkocsi a II. Rákóczi Ferenc úton haladt a Lámpás utca felől, amikor tisztázatlan körülmények között nekiütközött egy, az út szélén várakozó Mazda márkájú gépkocsinak. Az ütközés következtében a Peugeot vezetője elvesztett uralmát a gépkocsi felett, és a szemközti sáv szélén parkoló Volkswagen taxinak hajtott. Mr.Gabee a helyszínen megtudta, hogy a sportkocsit vezető hölgy több történetet próbált elmesélni a helyszínelő rendőröknek, melyből az egyik, hogy a benzinkútra szeretett volna bekanyarodni, de útját állta az a gépkocsi. Az eset során a balesetet okozó autós nem használta a biztonsági övet.

A második eset a Szent István út és a Kossuth Lajos utcában történt, ahol egy román rendszámú Smart ForFour gépkocsi egy gyalogost gázolt el. A gyalogost helyszíni információk szerint hosszú ideig próbálták stabilizálni, mire a mentő el tudott vele menni.

A harmadik esetnél a sportkocsis balesethez siető rendőrautó kisebb balesetet szenvedett a II. Rákóczi Ferenc úton a Mag utcánál.

A bejegyzésben szereplő képek forrása: Mr. Gabee és K. Attila

Egy hozzászólás “Egy csúnya karambol, egy gázolás és egy koccanás a péntek késő délutáni termés” bejegyzésre

Itt lehet hozzászólni !