Senki sem bűnös: Kaleta bírája most a csepeli lakásmutyi-bűnügyben döntött

Csepel.info

Nem bűncselekmény szegényeknek szánt lakásokat titokban és törvénytelenül gazdagoknak bérbeadni, közpénzből felújítani, a felújítás költségeit egekbe tornázni és fiktív számlákkal lenyúlni, majd a felújított lakást egyharmadáron odaadni – erről döntött hétfőn a korábban Kaleta Gábort vagy Dopemant is “elítélő” bíró.

A csepeli lakásmutyi ügyként elhíresült büntetőper ítéletét hallva az ügyészség azonnal, minden vádlott esetében és minden vádpontban fellebbezett – értesült a Csepel.info.

Nem bűn, nem bűn, nem bűn

A csepeli lakásmutyi során rászorulók helyett kivételezett emberek, közöttük Cs. Mihály akkori rendőrkapitány kaptak titokban és törvénytelenül szociális bérlakásokat. Ezeket a lakásokat törvényesen kizárólag rászorulóknak és kizárólag lakáspályázaton lehetett volna kiutalni. Úgy tudjuk, hogy ez a szóban elhangzott bírói indoklás szerint azért nem volt bűn, mert ezzel is csak bérlők kerültek a lakásokba. Igaz, hogy nem rászorulók, nem is jogosultan, de a bérlő az bérlő, vagyis az önkormányzati lakás “hasznosult” – állt információink szerint a meglehetősen cinikus magyarázatban.

A bíró indoklása szerint az sem igaz, hogy nem lehetett tudni a bérbeadásokról, mivel azokról Tóth Mihály MSZP-s polgármester vagy Orosz Ferenc alpolgármester tudtak. A köznép ezt hívja mutyinak -, de a bírónál úgy tűnik ez inkább üvegzseb.

A lakásokat közpénzből fel is újították, mielőtt a bérleti jogot átadták a kivételezetteknek. Ám nem csak méregdrágán dolgoztak a kivitelezők, hanem rengeteg dolgot munkavégzés nélkül számláztak le. Ez azonban a bíró szerint szintén nem bűncselekmény, mert a sokmillió forintos fiktív számlázás csak “hibás teljesítés” volt. “Nem lehetett kétséget kizárólag bizonyítani a csalási szándékot” – úgy tudjuk, ez állt az indoklásában.

A felújított szociális lakásokat az érintettek fél évvel a bérleti jogviszony megszerzése után a piaci ár egyharmadáért vehették meg. Megvették, majd azonnal el is adták azokat – immáron a piaci árnak megfelelő összegért. Ők így pillanatok alatt megháromszorozták a pénzüket. Az önkormányzat – és a csepeli adófizetők – viszont minden egyes lakáson sokmillió forintot, a szociálisan rászorulók pedig még többet, a normális élet lehetőségét veszítették el.

Egy átlagembernek mindez közönséges maffia-bűncselekmény, ahol politikusok mutyiznak és haverjaikkal hatalmas pénzeket tesznek zsebre a fiktív számlázással. A bíró szerint azonban, aki Kaleta Gábor és Dopeman “büntetésével” már többször országos felháborodást keltett, ez nem bűncselekmény volt, hanem a közvagyon “hasznosulása”, “hibás teljesítés” vagy “kétséget kizárólag nem bizonyítható” bűncselekmény: vagyis semmi.

Így aztán a bíró a bűnügy minden vádlottját minden vádpontban felmentette, az ügyészség pedig miden vádlott minden vádpontjában azonnal fellebbezést jelentett be.

Egy eljárás, ami mindig csak elakadt

A helyi MSZP-elnökséget, polgármester-jelöltséget, budapesti elnökségi tagságot egyaránt megjárt Szenteczky Jánoshoz kötődő büntetőügyek már tíz éve folynak – jobban mondva tíz éve akadoznak. Mintha kezdettől fogva meg lennének átkozva. Kevésbé babonásak szerint viszont inkább belülről akadályozták azokat folyamatosan.

A nyomozás sokáig el sem indult: a feljelentések információink szerint több mint fél évig porosodtak érintetlenül. Aztán a nyomozó hatóság, majd az ügyészség követett el felfoghatatlanul dilettáns hibákat. Több eljárás-megszüntetés, azokat követő panasztétel után a Szenteczkyhez kötődő bűnvádi eljárásokat szétválasztották, és külön-külön kezdték el tárgyalni. El is jutott az eljárás oda, hogy a politikust két ügyben első fokon elítélték.

Ám ekkor az “igazságszolgáltatás” láthatatlan urai rájöttek, hogy mégis inkább egyben kellene tárgyalni ezeket a bűnügyeket, épp mint először, ami után szétszedték azokat. Majd megtalálták hozzá a “legmegfelelőbb” bírót is. Most itt tartunk, a folytatásban pedig továbbra is kérdéses, hogy megkapják-e a büntetésüket azok, akiknek minden normálisan gondolkodó ember szerint már régen börtönben kellene ülniük.

Csepel.info

53 hozzászólás “Senki sem bűnös: Kaleta bírája most a csepeli lakásmutyi-bűnügyben döntött” bejegyzésre

  1. kormánypárti szerint:

    Ez felháborító, a bírót feljelenteni hivatali visszaélés miatt, mert felmerül a bírói függetlenség megsértésének gyanúja!

  2. Horváth János szerint:

    Mi a baj fiúk, nem megy a jog értelmezése? Nem zavar benneteket, hogy a Várban a párttár-
    saitok többszörösen nagyobb kárt okoztak? Nem esett még le, hogy Orbán vezetése alatt
    alapvetően nem rászorulók kaptak eddig is támogatást nagyrészt? A végén kiderül, hogy a
    Vörös Csepel arra jó volt, hogy megvezessétek a népet, de lassan csak a papír az egyetlen
    igaz dolog benne.

  3. Hozzászóló szerint:

    Szeretik is a bírók ezt a munkát. Évekig tartó finghámozás, majd hetven év fölött szinte vasvillával kell őket nyugdíjba kergetni, annyira nem fáradnak el a semmittevésben. Csinos kis gyakornokok, minőségi forró kávé és magas fizetés, hosszú nyári leállással. Gazdasági ügyek esetén pedig az adóbevallásban nem feltüntetendő prémium. Ezt hívják ők tapasztalatnak. Nélkülözhetetlen tapasztalatnak.

  4. ta-dam szerint:

    Hozzászóló, telitalálat! :)))
    (A “finghámozás” szakkifejezést fölvettem az alapszótárba.)

    Csak az a baj, hogy még a humor sem közömbösíti ezt a vitriolt…

  5. Horváth János szerint:

    Mit talált telibe? A bírók és a bírói kar lejáratására nem ez az első, és valószínűleg nem is
    az utolsó kísérlet. S mindehhez elegendő, ha nem a szátok ízlése szerinti ítélet születik. És
    hogy fogtok majd visítani, hegyszer elkezdik visszafejteni a fideszmaffia ügyeit!

  6. kismiska szerint:

    Nem ugyanezt csinálta az előző,IX.kerületi fideszes vezetés is?Meg még pár másik is…

  7. Horváth János szerint:

    Egy kicsit más. mi van a Szájerrel?

  8. beka szerint:

    Szájer úr sexi partiba, droggal… menekül a rendőrök elöl??? Na a jóságos, talpig becsületes fidesz? Erre mit mond a jó fidesz szavazó?

  9. Bull-dózer szerint:

    (FA)Szájer Jocikáról is cikkezetek pls! 🙂 A marha nagy konzervatív és keresztényről! :)))))))

  10. ta-dam szerint:

    H. János szerint kétféle biróság és jogszolgáltatás van? Egyik a Fidesznek (azt utálja és meghazudtolja), a másik nekik (azt – mint most is – védi).

    Ami pedig legújabb analóg kitérő kérdését illeti: nem tudom, mi köze a brüsszeli malőrnek a csepeli hőshöz. De még lehet. Amekkora a verseny mostanában!?… A finisben meg fogunk őrülni.

  11. Hozzászóló szerint:

    János, mi lenne Szájerrel? Talán csomagot vársz tőle, a brüsszeli télapótól, aki puttonyos hősként az ereszcsatornán visz ajándékot gyakorló liberálisoknak? János eleddig hazai pedofilokat támogattál, mi ez a proletár internacionalista nyitás?

  12. hahaha szerint:

    Hányan bhasszhatták sheggbe a szájjingert brüsszelben a buzzzipartin? Csak úgy folyt le a shegggén a sok orbán. Ráadásul úgy be volt kábszizva, hogy orrán-száján is folyt az orbán…mármint a gheccccci. Hajrá

  13. kormánypárti szerint:

    Annyi történt, hogy meggyújtották az első adventi gyertyát egy zártkörű összejövetelen és hangosan az Urat dicsőítették vallási énekekkel és imádsággal. A muszlim szomszédoknak ez nem tetszett és bejelentést tettek a rendőrségnek a gyülekezési tilalom megszegése miatt.

  14. Bull-dózer szerint:

    kormánypárti: Ez a mese több fantáziával rendelkezik mint a “Mese Ország Mindenkié” Szép volt! 😀

  15. Horváth János szerint:

    ta-dam!
    Sehol nem írtam kétféle bíróságról, de ha szövegértési gondjaid vannak, keress valami jó kis
    általános iskolai tanárt!

  16. Horváth János szerint:

    Hozzászóló!
    Érezted a támogatásomat?

  17. Kok szerint:

    Sokkal jobban zavarnak a temető melletti Aldinál randalírozó mocskos cigányok, mint az idióta szájer. Mikor tesznek rendet?

  18. kormánypárti szerint:

    Igenis burkoltan és nyíltan is vallásháború zajlik. A muszlimok nem hagyják a keresztényeket békében ünnepelni. Eközben Soros György kiadta a parancsot, hogy a magyar kormányt mindenáron le kell járatni. A Soros-média el akarja terelni a figyelmet a mai vallási indíttatású terrorakcióról, amelyben ismét ártatlan EMBEREK HALTAK MEG.

  19. Zsivány szerint:

    Szerintem nem Szájer a fő célpont, hanem a felesége, aki azért is küzd, hogy az ilyen Szenteczky-féléket felmentő nem éppen pártatlan bírók távozzanak az igazságszolgáltatásból. Könnyen lehet, hogy hamarosan más alkotmánybírókat illetve családtagjaikat is támadás fogja érni. Meglehet, hogy zsarolni, befolyásolni akarják az egyes alkotmánybírákat, ami komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Az Alaptörvény védelmének legfőbb szervén keresztül tulajdonképpen a magyar jogállamiságot vették célba a sorosisták. Talán azt akarják elérni, hogy Magyarország vonja vissza a vétót. Így hát most nagyon észnél kell lenni.

  20. zsák krumpli szerint:

    Az jelent komoly nemzetbiztonsági kockázatot, hogy nincsen mindenki átvilágítva a kormányzatban! Fogott ember azt teszi, amit parancsolnak neki!

  21. ta-dam szerint:

    H. János! Dehogynem írtál kétfél bíróságról! Idézem védőbeszéded: “A bírók és a bírói kar lejáratására nem ez az első, és valószínűleg nem is az utolsó kísérlet. S mindehhez elegendő, ha nem a szátok ízlése szerinti ítélet születik. És hogy fogtok majd visítani, hegyszer elkezdik visszafejteni a fideszmaffia ügyeit!” – És hogy visítoztál te (és fogsz is), amikor nem a te szájad íze szerint fejtik vissza a fideszmaffia ügyeit?!

    (Nota bene: ezt a szofisztikát nem általános iskolában tanítják, bármennyire is primitív.)

  22. robi szerint:

    Mi a különbség Brüsszel és Budapest között?

    Nálunk zsákkal a fején mentették ki a rossz helyen lebukott politikust, ott nem tussolták el az ügyet. Évtizedekre vagyunk tőlük a közélet tisztaságában.

  23. robi szerint:

    zsák krumpli 22:38 hsz-éhez kapcsolódva:
    Valóban lehetséges, hogy zsarolható emberek vannak ismét (ld.szocializmus) kulcspozícióban?

    Átvilágítatlanul? Vagy csak eltussolva?

  24. Horváth János szerint:

    ta-dam!
    Látom nehéz, ne erőlködj!

  25. Nagyapó szerint:

    Hasonló Strache osztrák alkancellár és Szájer képviselő ügye. Strache esetében már bebizonyosodott, hogy provokáció volt. Szájeré még várat.
    Viszont mi köze ennek Szentecky bűnügyeihez?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  26. ta-dam szerint:

    H. János, te nyelvgyilkos!
    Látom, belehalsz az epébe, ha a csillag az istennek se potyog le neked az égről, csak azért, mert mondod…

  27. kerdes szerint:

    nagyapo: szentecky-t el kellett volna ítélni. De kinek áll érdekében megvédeni? Szerintem annak, aki azt szeretné, hogy továbbra is Csepelen “alkosson”. Megossza továbbra is az ellenzéket.

    A szájerre tett megjegyzése (provokáció), ugye vicc volt? Legyen már gerince bevallani, hogy a pártjában sem szeplőtlenek a haverok.

    “Ceterum censeo”-ja pedig minden volt kisz-es, mszmp-tagra pontosan igaz. Egyetért?

  28. Nagyapó szerint:

    beka, kerdes! Szájer, akárcsak Borkai, azonnal lemondtak, ellentétben pl. Wittinghoffal, Korózzsal, stb. No de, mit is mondott a belga ügyész – az Euronews szerint nem pontosan idézve – kb. 25 személy, zömében férfiak meztelenül hangoskodtak. A szomszédok kihívták a rendőrséget (akik betörték az ajtót). Szájer az esőcsatornán akart lemászni (meztelenül), majd egy járókelő szólására elfogták, stb. Kérdéseim:
    – a belga rendőrség csendháborításra azonnal betöri az ajtót?😀
    – Hányadik emeleten történt, hogy Szájer 007 kimászott meztelenül az esőcsatornára?😀
    – hogyan öltözött föl (még a hátizsákját is felvette, amiben valamit találtak)?😀
    Heinz-Christian Strache osztrák alkancellárt hasonlóan húzták csőbe, amiről később kiderült, hogy hazug provokáció volt.
    Az igazság malmai lassan őrölnek!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  29. Hozzászóló szerint:

    Nem tudom, Nagyapó…volt itt puttony, szakáll, ereszcsatorna. Lehet, hogy csak télapósat játszott Józsi bá’ és haladt a korral. Csokimikulás helyett ugyanis ezekben a körökben a drognak jobban örülnek.

  30. Bull-dózer szerint:

    Nagyapó: Ti mindig annyira megtudjátok magyarázni a megmagyarázhatatlant, hogy azt már tanítani kéne! 😀 Csoda, hogy egyikőtök sem mondta még, hogy erről az egészről Soros tehet, mennyivel jobb lenne, nem? 😀 Egyébként hogy van ennek az ügynek köze Wittinghoff-nak és Korózs-nak? Wittinghoff egy prostit bérelt fel, egy NŐI prostit, tudja, akinek a lába között nem kígyó van, hanem más! És a felvétel a tudta nélkül készült el! (Fa)Szájer meg aki oly’ marha nagy Konzervatív Keresztény több(!) férfival(!) és droggal(!) ütötte el az időt! Azért ne haragudjál már, de se a Borkai-botrány, se a mostani bottal sem üti a Wittinghoff meg a Gréczy-féle “balhét”! 😀 Köszönő viszonyban sincsenek ezek a maga elvtársaival szemben! 😀 Kész röhej már ez az egész! 😀

  31. robi szerint:

    Nagyapó a Hír Tv nevű csatornából informálódik.
    Kérdéseire a további sajtókból megkaphatja a választ.

    Ott leírták már, hogy a szombathelyi stadiont – köszönik szépen, de -képtelen a város finanszírozni.
    Az önkormányzatok kivéreztetésének egyik első következményeként.

  32. zsák krumpli szerint:

    Zsarolható emberek akkor jók egy hatalmi gépezetben, ha a felettük álló rendelkezik a bizonyítékokkal. Engedelmes végrehajtót kap, bármit megtesz, hogy magát megóvja!

    Jelen esetben az érintettek egyetemista koruk óta ismerik egymást, ott mindenki ismeri egymás hiányosságait, irányultságát! Hazudják hogy nem tudtak róla, s köszönik a 30 évi szolgálatot!

    A poszt tárgyára vonatkozóan, hasznos ha valaki közvetíteni tud egy politikus és egy ingatlanmágnás között! Stadionok nem repkednek csak úgy a levegőben! 😉

  33. kormánypárti szerint:

    Annyi eszed van, mint egy zsák krumplinak! 😀

  34. kerdes szerint:

    kormánypárti: itt a baj. Az egyértelműt is tagadni kell, mert a párt azt mondja. De ismerős.

  35. kormánypárti szerint:

    Ezek szerint a liberalizmus európai központjának számító Belgiumban az a módi, hogy ha a szomszédok ráhívják valakire a rendőrséget csendháborítás miatt, akkor egy járőrpáros helyett mindjárt egy kisbusznyi egyenruhást vezényelnek a helyszínre. Vagy talán egy veszélyes no-go zónába kellett kivonulni? Az a bevett intézkedési gyakorlat, hogy csengetés, kopogás, esetleg megafonos felszólítás helyett egyből rátörik az ajtót a magánlakásban tartózkodó gyülekezési tilalmat megszegő hangoskodókra, hiszen ezek annyira súlyos bűncselekményeknek minősülnek arrafelé, hogy azonnal le kell csapni az elkövetőkre.

  36. Bull-dózer szerint:

    kormánypárti: Ne felejtsd el, volt ott drog is, és bizonyára valaki tudomást szerzett róluk! Idehaza is látni a TEK felvételein, hogy qrvára nem csöngetnek és kopogtatnak, ha drog van egy lakásban! 🙂 Ja és sokan még azzal is szoktak szórakozni, amikor valaki streamel és valaki “szórakozásból” rá hívja a rendőrséget és azoknak sem kell különféle bizonyíték, egyből betörnek. Ez lehetséges, hogy országonként eltér, de ez egy létező dolog! 🙂

  37. Hozzászóló szerint:

    A tanulság ebből az, ha tartósan külföldön tartózkodó, az országot képviselő felelős politikus vagy, nem szabad olyan helyre menni, ahol a kígyók kígyóznak.
    Itthon még kivakarnak ilyesmiből, kint már ez más tészta. Ahogy a drog kérdése is problémás több okból: ha nagy mennyiség van nálad és meztelenül is cipeled, de nagy mellénnyel tesztelést kérsz mert nem te élsz vele, esetleg arra a következtetésre jutnak mások, hogy remek kis kereskedő-csempész lehetsz szabadon közlekedő diplomataként. József könyve itt véget is ér.

  38. csepelikerdezo szerint:

    Vajon Ábel Attila mikor fog véleménycikket írni a Szájer Józseffel történtekről?!

  39. Hozzászóló szerint:

    Nem kell ide véleménycikk, mert Csepel határai a Dunánál véget érnek. Egyelőre.:-)
    A téma amennyit megérdemel egy balliberális életvitelű poltikusról, az itt bőven kimerül a hozzászólásokban.

  40. kormánypárti szerint:

    Mostanában volt a Kékfényben, hogy ha drog miatt rajtaütnek egy helyszínen, előkészítik az akciót: első körben megfigyelés alá vonják a környéket, egy lakás esetén az épület közvetlen környezetét, mivel előfordul, hogy pl. az ablakon keresztül próbálnak megszabadulni a bizonyítéktól. Ez esetben nem lehet igaz, hogy egy éppen arra közlekedő járókelő vette észre amint valaki meg akar lógni az esőcsatornán leereszkedve. Már csak azért is sántít ez a mozzanat, mert kijárási tilalom idején legálisan nem tartózkodhatnak civilek közterületen. Márpedig aki illegalitásban van, az valószínűleg nem szaladgál rendőrért, hanem továbbsiet. A másik dolog, hogy Szájer valószínűleg nem lehetett hiányos öltözetben, ha a hátitáskáját vitte magával. Talán a tudatában sem volt annak, hogy nem terrortámadás, hanem rendőri akció zajlik és próbálta menteni az életét.

  41. Horváth János szerint:

    És megkezdődött a történet relativizálása!

  42. zsák krumpli szerint:

    kormánypárti, a te főnöködre is vonatkozik hogy Orbán azért emelte pozícióba, mert zsarolható! Milyen érdekes, a Fidesz mindkét frakcióvezetője szereti a hőséget, a brüsszeli meg a budapesti is, legalábbis Ungár Klára szerint. Jacques Pomme de Terre

  43. ta-dam szerint:

    Kormánypárti, vedd már elő az ép eszed és a morális érzéked! Aki így zsarolható és titkosszolgálati módszerekkel így kinyírható, az nem menthető eset. Szentségelhetsz meg boronghatsz az emberi sors hülye tragédiáin, de légy szíves, hallgas el, és a továbbiakat bízd a nemzetvédelemre.

  44. kormánypárti szerint:

    Ha Szájer homokos lenne, nem az lett volna a legegyszerűbb, ha rejtett kamerás felvételt készítenek az aktusról, ahogy a budaörsi polgival is tették? Majd a felvételt egy anonim felhasználó feltöltötte volna a netre, ahonnan aztán a büdös életben nem lehet eltüntetni. Nem lett volna szükség körítésre, rendőrségi akcióra, stb.
    Mindenképpen a magyar ügyészségnek kellene ezt az ügyet kivizsgálni a pártatlan, elfogulatlan eljárás érdekében. Valószínűleg a magyar kormányt próbálták megzsarolni a brüsszeliták, megüzenték Szájeren keresztül, hogy ha nem vonjuk vissza a vétót, kiverik a balhét. Valószínűleg más is van még a tarsolyban, azaz a sorosisták további támadásaira lehet számítani.

  45. csak úgy szerint:

    Az összes hozzászólás között, ez a kedvencem –
    “Ha Szájer homokos lenne”

  46. ta-dam szerint:

    Kormánypárti izléstelen csámcsogása korlátolt hülyeségével túltesz az ellenzéki ötödosztályú sajtó voyeur kéjelgésein. Volna szíves abbahagyni, mielőtt mindenkit meggyőz arról, hogy ellenzéki troll?

  47. zsák krumpli szerint:

    Legalább olyan hülye, mint a főnöke! Nem is értem, miért nincs már minisztériumi állásban!

  48. kormánypárti szerint:

    Aki olyan hülye, mint egy zsák krumpli, az csak ne pofázzon! 😀
    Érvek nélküli senkik vagytok. Az alábbi hír is arra utal, hogy titkosszolgálati szála van a történetnek. Egy lengyel bűnözőt zsarolhattak meg, előkészítették az akciót.

    “Csütörtök délután ugyanakkor a legjelentősebb független lengyel lap, a Gazeta Wyborcza azt írta, hogy a belga rendőrség megerősítette a lengyel rendőrség számára, hogy a lengyel hatóságok által körözött Manzheley pár nappal ezelőtt még Belgiumban volt, míg a férfi rokonai pedig azt erősítették meg a lapnak, hogy az interjúkban felbukkant férfi valóban az ő hozzátartozójuk, igaz, nagyon rég, 15 éve nem látták élőben.

    A lap ír arról is, hogy a wadowice-i Manzheley-t 2008-ban ítélték 14 hónapnyi börtönre, mert ügyvédnek adta ki magát, és így verte át áldozatát, pénzt csalva ki tőle. Büntetését azonban nem töltötte le, elszökött az országból. 2013 óra európai elfogatóparancs volt ellene érvényben.

    A lengyel lap értesülései szerint nem ez az egyetlen csalás, ami a férfihoz köthető: volt például, hogy egy izraeli egyetem jogászhallgatójának adta ki magát. A Gazeta Wyborczának nyilatkozó rokon szerint a férfival mindig csak a baj volt.

    A férfi ugyan azt állítja a most megjelent interjúkban, hogy életében kétszer járt csak Lengyelországban, és a családja sem odavalósi, a lapnak nyilatkozó rokonok szerint ez egyszerűen nem igaz.”
    (444)

  49. robi szerint:

    Megy a mellébeszélés az udvari firkászoktól.

    Kit érdekel, mi volt Lengyelországban?
    Egy hazudozásra kényszerített, képzett személy hazai pályafutása lezárult.

    A képmutatás, takargatás tovább folytatódhat (ld. ügynök kérdés), a volt EP képviselő a civilizált világban szabadon alkothat tovább, ha úgy dönt, hogy kilép a ködösített világból.

  50. Gary Ridgway szerint:

    Szájer Jóska mit kap az Ekiért??? 😁

  51. Tóth kati szerint:

    Horvát elvti hát Laknerral és mr 40%-kal mi van?Vagy Czeglédi Csabával?

  52. Horváth János szerint:

    TK!
    Mi lenne? Nem nekem kell nyomozni utánuk. Elő a bizonyítékkal és csukják le! Szájerhez
    még bizonyítékot se kell keresni, a tettenérés a legbiztosabb. Az meg, hogy egy ilyen tetű
    döngethette a mellét erkölcsre, hitre, családra hivatkozva, a ti szégyenetek. Azt pedig ne
    akarjátok bemesélni, hogy a felcsúti nem tudott róla!

Itt lehet hozzászólni !