Hazatérhetett a kórházból a csepeli polgármester

Csepel.info

Borbély Lénárd, Csepel polgármestere szombat óta volt kórházban koronavírus által okozott kétoldali tüdőgyulladás miatt.

Az alábbiakban az ő bejegyzését olvashatják.

Hazaértem szerencsésen a kórházból. Az intenzív gyógyszeres kezelés nagyon sokat segített. Nagyon hálás vagyok és köszönöm szépen az ápoló nővérek és az orvosok segítségét és kedves ellátását! Óriási munkát végeznek, nagyon nagy tisztelet jár nekik. A vírust – segítséggel, de – legyőztem. A tüdőgyulladásom visszahúzódott. Most már jól vagyok.
Óvatosan újra teljes értékű munkába állok.
Köszönöm mindenkinek még egyszer a rengeteg jókívánságot, segítséget, aggódást! A felajánlásokat, az imákat. Határon innen és túl egyaránt.
Mindenki nagyon vigyázzon magára, kérem, hogy minden szigorú szabályt és kormányzati óvintézkedést az egészségünk érdekében tartsunk be! A vírus és annak szövődményei nem játék, saját bőrömön tapasztaltam meg.
Az idős csepeli polgárokra kiemelten fogunk továbbra is figyelni, de azt kérem, ők még inkább fokozottan tartsák be a szabályokat és kerüljék el a zsúfolt tömeges helyeket! A kórházak egyre jobban betelnek.
A 65 év felettieket ingyenesen oltjuk be Csepelen tüdőgyulladás elleni vakcinával.
Vigyázzunk egymásra! Hajrá Csepel!

Forrás: Facebook

4 hozzászólás “Hazatérhetett a kórházból a csepeli polgármester” bejegyzésre

  1. földhözragadva szerint:

    Boxringgé alakult az oldal. A túlzóan dicsérő (hazai drukkerek), ill. lehúzó (értelemszerűen mindenki más) hangnemben íródott cikkekre a lelkes (?) párttársak (mindkét oldalról) iszapbirkózásba kezdenek. A lokálpatrióta helyi lakosok pedig egyre messzebb kerülnek ettől a cirkusztól. Sokunkat érdekel Csepel, sokan születtünk és halunk majd itt meg, de amint leírtam, távolmaradással is lehet figyelmeztetni…:(

  2. Hagyma szerint:

    Jajj már, sok hitetlenkedő! Hát amikor az ember súlyos beteg, és ereje alig van, mi sem természetesebb, minthogy ír ezernyi sort a jelen helyzetéről és még egy selfiet is tol! Hát nem tudtátok ti kis butusok? Ejnye!

  3. Tóth kati szerint:

    Nagyon örülök,hogy jobban van és haza térhetett a Polgármesterünk.Kivánom,hogy minél előbb gyógyuljon meg.

  4. kormánypárti szerint:

    Ez egy jó hír, köszönjük a tájékoztatást.
    Én úgy gondolom, a csepeli temetőt, sőt az összes fővárosi temetőt be kellett volna zárni, ahogy más országokban is csinálták. Az emberek a bejáratoknál és a virágosoknál feltorlódnak, tolonganak, a temetői járatok zsúfoltak. Az üzletekben is sokan vannak, mert holnap zárva lesznek a boltok. Az üzletláncok számára csak a profit számít, maguktól nem fognak leállni az akciókkal és a reklámcélú szóróanyagok terjesztésével, ezért itt beavatkozás lenne szükséges.

Itt lehet hozzászólni !