Csepel DSE: szenzációsan győztek a nők és a férfiak is

Csepeli Hírmondó

Házi rangadónak számított a Csepel DSE felnőtt kézilabda csapatainak két vasárnapi idegenbeli mérkőzése,mivel a nők Szigetszentmiklóson, a férfiak pedig Tökölön léptek pályára.

Az NB II déli csoportjában szereplő nők és férfiak is elképesztően jól játszottak, és lehengerlő győzelmeket arattak esélyes ellenfelükkel szemben. A nők 31:17 arányban múlták felül a szigetszentmiklósi csapatot, a férfiak pedig 35:25-re győzték le a tököli együttest.

A Csepel DSE női csapata korábban két mérkőzést játszott, ebből egy győzelem és egy döntetlen született. A szigetszentmiklósi gárda ezzel szemben két győzelemmel készülődött a csepeliek ellen, ráadásul a hazai pálya is neki kedvezett.

De nem sokáig! A mérkőzés első néhány percében még fej-fej mellett dobták a gólokat a csapatok, ám a csepeliek olyan iramot diktáltak, hogy az ellenfél kénytelen volt belátni, ma vesztesként hagyja el a pályát. A félidőben a Csepel 14:7-re vezetett, a második játékrészben pedig tovább nőtt a különbség. A csepeliek védekezésben és támadásban is jobbak voltak. Tegyük még hozzá, hogy a nők tartalékosan játszottak, mert sok a sérült.

Varga Márta edző így értékelte a látottakat: „Örülünk a sikernek, nehezebb meccsre számítottunk. A bajnokság első két mérkőzésén kiélezett csatákat vívtunk, akadozva ment a játék, de ez a görcs most átszakadt. Nagy iramot diktáltunk, felszabadultan játszottunk. Nagyszerű volt Vukman Viktória kapus, valamint Balogh Viktória és Molnár Gábor Dalma. A karantén időszaka után újra kell építeni a csapatot. Jó irányba haladunk, sok ilyen kiegyensúlyozottan jó meccsre van szükségünk. Célunk továbbra is az, hogy egy osztállyal feljebb kerüljünk a bajnokság végén.”

A Csepel DSE felnőtt férfi csapatát még jobban kellett félteni Tökölön, mert az eddigi három meccsükből csak egyet nyertek, kettőt elvesztettek, és szintén több sérült játékosuk van. A Tököl még nem kapott ki a bajnokságban, és otthon játszott. Az első félidő feléig kiegyenlített küzdelem folyt, mindkét oldalon potyogtak a gólok. Ezt követően azonban a csepeliek ritmust váltottak, és lerohanásokból sorra szerezték a gólokat. A félidőben már öt góllal vezettek, a mérkőzés végére pedig megduplázták a különbséget. A tököliek hitehagyottan vették tudomásul, hogy ez nem az ő napjuk, a csepeliek meg szárnyaltak. Az egész csapat remekül játszott. Horváth Márton kapus külön említésre méltó, mert több hétméteres büntetőt megfogott.

A nők legközelebb október 17-én, szombaton 16 órakor lépnek pályára a Gárdony-Pázmánd csapata ellen, míg a férfiak szintén aznap 18 órakor a Dunaharasztival mérkőznek a Laurencz László Sportcsarnokban. Minden szurkolót várnak, a belépés ingyenes.

Forrás: Csepeli Hírmondó

3 hozzászólás “Csepel DSE: szenzációsan győztek a nők és a férfiak is” bejegyzésre

  1. János szerint:

    Gratulálok!

  2. Lili Züllig szerint:

    Hé ez szuper. Imádom az ilyen összetartást, a fekete pulcsis szőke, hosszú hajú szépségnek külön sok gratula tőlem 👍🏻
    A többi sportos bűbájnak is!

  3. Feketelistas szerint:

    Napok óta megy a buzi/leszbikus szöveg.
    Le a zászlóval ki a könyvet (támogatom)
    És már nem az első poszt, hogy svájcba szakadt és soha visszatérni nem akaró hazánk lányának folyik a nyála ha egy nőt meglát egy képen.

Itt lehet hozzászólni !