Elhunyt Dr. Nagy Katalin háziorvos

Mr.Gabee, Csepel.info

Szerkesztőségünk információi Dr. Nagy Katalin, kerületünk egyik háziorvosa hosszan tartó súlyos betegséget követően, a héten elhunyt.

Nyugodjon békében.

7 hozzászólás “Elhunyt Dr. Nagy Katalin háziorvos” bejegyzésre

  1. Attila Toth szerint:

    Nyugodjon békében.Nagyon kedves türelmes jó hàzi orvos volt.Nagyon szerettem.Elfogadta a beteg véleményét.Kereste a legjobb megoldàst a beteg szàmàra,csak jó emlékkel tudok rà gondolni.

  2. kőszeghy Csucsú szerint:

    Hihetetlennek tűnik ez a hír!!!!
    Idén lett volna az 55. évi érettségi találkozónk, ami a tavaszi járvány miatt elmaradt. Családom háziorvosa is volt, még azt hittük a hogy korunk kijárási tilalma miatt nem dolgozik. telefonja is ki volt kapcsolva. Szolgálatra kész, szeretetre méltó, nagy tudású közvetlen, kedves osztálytárs volt.
    Nyugodjon békében! Családjának sok erőt kívánok hiányát elviselni, de ha ez vigasz, akkor már Ő nem szenved tovább!!! Őszinte részvéttel: Ásványi Jutka és családja

  3. kiss levente szerint:

    Mindig segítőkész, türelmes, pontos volt. Nyugodjon békében.
    Csak szeretni lehetett

  4. Kali János szerint:

    Nyugodjon békében!! Nagyon fog híányozni minden betegének, csodálatos ember és kiváló orvos, gyógyító volt!!

  5. Teleki Attila szerint:

    Ha jól emlékszem, 46 éve volt a körzeti/házi orvosunk. Nagyon szerettük, Nyugodjon békében! Ui: Ha valaki tudja, hogy mikor lesz a búcsúztatója,az írja ki.

  6. Csikós Sándor szerint:

    Öszinte részvétem! Nagyon szerettem,kedves ,segítő orvosunk volt,nyugodjon békességben

  7. Bianka szerint:

    Őszinte Részvétem az egész családnak! Nem olyan rég még nálunk feküdt a Csepeli Rehabon az első emeleten eszméletlen fel sem fogom, hogy nem rég a lábán sétált ki és hagyott ott minket és most elhunyt .. annyira sajnálom …

Itt lehet hozzászólni !