Ma is káosz a BKV-nál – Csepelen a buszok fele hiányzik

MTI, Klub Rádió

Reggel hat óráig 250 BKV busz késve vagy egyáltalán nem indult el, emiatt a belvárosban, illetve a főváros déli részén kell számítani járatkimaradásokra – mondta az MTI-nek a Városi és Elővárosi Közlekedési Egyesület szóvivője és a sztrájkbizottság szóvivője.

Egyáltalán nem indultak el a 16, 16A, 27, 53, 58, 102, 112 és 123 jelzésű autóbuszok. A Belvárosban, Csepelen, Dél-Budán a buszok fele hiányzik, ezért a követési idők megduplázódtak – mondta Vitézy Dávid.

A VEKE szóvivője azt javasolta a cégnek, hogy a gyorsjáratok álljanak meg minden megállóban.

Tegnap több száz busz nem indult el reggel. Nemes Gábor azt mondta, a buszvezetők már nem lojálisak a céghez, miután nem tudtak megállapodni az év végén lejáró kollektív szerződés szövegéről és emiatt január 1-jétől a BKV a munka törvénykönyve szerint működik.

Forrás: MTI, Klub Rádió

19 hozzászólás “Ma is káosz a BKV-nál – Csepelen a buszok fele hiányzik” bejegyzésre

  1. Iványi Gabi szerint:

    Na …erre céloztam….a tegnapi bkv témához írtan…Csepeli:Klub Rádió! információja…Nem hallgatom, csak reggel…felébredek a sok marhaságra!

  2. Iványi Gabi szerint:

    Szégyen, hogy Vitézy-nek kell ezt tanácsolni a bkv-nak…!

  3. tibor szerint:

    A lojalitás a céghez magyarul azt jelentette a legutóbbi időkig, hogy a buszvezető beült a műszakilag kifogásolható állapotú járműbe, a garázsból meg kiengedték a problémás járműveket.
    Aztán ha valami történt a forgalomban, akkor ráverték a balhét a sofőrre, a garázsra.
    Mit láttak a beosztottak? A juttatásaik csökkentek, a felelősségük – a járműpark leamortizálódásával- mind nagyobb, a karbantartásra fordítható összegek már régóta nem elégségesek.
    A központban meg osztogatják a több tízmilliókat.
    Oda a lojalitás, jött az előírások betartása az utolsó betű szerint.
    A buszok meg maradtak a garázsban.

  4. Gordon szerint:

    Régebben én is a Nap-keltével próbáltam magamhoz térni hajnalonként.

  5. csepeli szerint:

    Lófasz a buszvezetők seggébe! Megrepedt az indexbúra, és akkor nem indulnak el. Még az is lehet, hogy ők rongálják meg egy kicsit a buszt. Ki kell rúgni az ilyen embereket!

  6. ződ szerint:

    A buszoknak a jobb vagy a bal fele hiányzik? Legalább megoldodódott a szellőzés, ajtó beragadások gondja és még felárat sem kérnek!!!

  7. Vátesz szerint:

    Csepeli, zed, ződ, stb. Elhagytátok a “Csepeli kettős gyilkosság I.” csatamezőt, inakba szállt a bátorságotok? Vagy már szólt telefonon az illetékes, ne veszélyeztessétek az inkognitóját? Még nincs megírva a lemondó levél? Szeretettel várjuk!
    “A pedofília és a szodómia tényleg vadabb dolog, mint az egyesek által már az iskolákban népszerűsíteni javasolt homoszexualitás.”
    DIXI ET SALVAVI ANIMAM MEAM.

  8. Iványi Gabi szerint:

    Te csepeli! a Csepel.hu-n írogasd már a fallos aberációdat”.miért ide piszkítasz?

  9. Iványi Gabi szerint:

    Jöttök az alteregróddal a szándékos rongálással…mi van? az emeszpés vádaskodhat? rágalmazhat?..mert ez is az a javából!

  10. csepeli szerint:

    Iványi, nem én jövök, a BKV kommunikációs igazgatója is nyilatkozott, hogy azok a buszvezetők, akik szándékosan idézték elő a hibákat, felelősségre lesznek vonva.

  11. Vátesz szerint:

    Csepeli! Terellek benneteket a megadott téma felé, vagy reagáltok vagy kikapcsoltok!

  12. DFK szerint:

    Csepeli:A szabály az szabály, hibás busz nem mehet ki. Egyébként te most olyat állítsz a buszvezetőkről, amit bizonyítani nem tudsz. Valószínűleg nem is igaz.
    De ti mindenkit mocskoltok, aki nincs veletek.

  13. csepeli szerint:

    DFK: Hol van olyan szabály, hogy ha kiégett az utastérben egy izzó, akkor a busz nem mehet ki?
    Igen, én mindenkit mocskolok, aki nem a BKV utasaival van, hanem direkt szopatja őket.

  14. Iványi Gabi szerint:

    A nagy összefogásra ösztönöz csepeli provokatőrünk….Csepeli: van elég bajuk a busz-söfőrnek…ki -kit etet? (emlőből))))))))

  15. én szerint:

    Osztályvezető-helyettestől lefelé hazaküldeni. A székház ablakaira rácsot, a bejárathoz őröket, emeletenként smasszerokat és se ki, se be senki. Aki bent marad, az olyan sáros, hogy tárgyalás sem kell, csak rácsos hely, viszont a börtönökbe nem férnének annyian vannak. Így megoldott lenne nekik a sitt.

  16. tüdőfej szerint:

    nem szabály hanem utasítás létezik ha az utastér világítás hiányos vagy a mikrofon vagy az úrh vagy….. nem működik forgalomba kivinni tilos a buszt gondolj bele egy megállóban ahol a közvilágitás éppen nincs és a hátsó ajtónál nincs elegendő világítás és bárki mellélép vagy lecsúszik már rögtön előveszik a buszvezetőt személyi sérülésnél pld. bkv helyszinelő mentő esetleg rendőr fénykép tanuvallomás és kiderül nem volt megfelelő az utastér világítás már meszeltek a soförnek ki meri a buszosokat okolni bármiért az egy görény elöbb legyenekmeg a legalapvetöbb feltételek leírnám de senkit nemérdekel és ez az igazság az erő legyen veletek

  17. én szerint:

    Hajrá buszosok. Harcoljátok ki az igazatokat! Fogjatok össze!

  18. ződ szerint:

    Ma az egyik kereskedelmi csatornán szavaztatták a népet-az istenadtát- Ön kinek a pártján áll? 85 % a buszvezetőkén, tehát nem jár busszal. Kinek a pártján állnak a buszvezetők? A Combinók is megjavultak a választások után!!!

Itt lehet hozzászólni !