Megválasztották az MSZP utolsó vezetőit

MTI, Csepel.info

Kunhalmi Ágnest és Tóth Bertalant választották az MSZP társelnökévé szombaton a párt online kongresszusán, mivel más jelöltek nem voltak. Mesterházy Attila indulását – többek között a Pest megyei szervezet feloszlatásával – még időben ellehetetlenítették.

A szocialista párt történetében először választott vezetőinek társelnököket. Először fordult elő az is, hogy fizikailag nem vettek részt a párt küldöttei a választáson. Mivel az MSZP a Jobbikhoz hasonlóan a Demokratikus Koalíció bábszervezetévé vált, és alig mutatható ki a szavazóbázisa, a két elnök jó eséllyel a szervezet leköszönő elnökei is egyben. Nem elképzelhetetlen a bukott párt beolvadása a DK-ba, de az is lehet, hogy néhány parlamenti hely kiadásával Gyurcsányék parazitapártjaként folytatják közéleti tevékenységüket.

A párt elnökhelyettese Komjáthi Imre lett, a párt alelnökének Gurmai Zitát és Hegyi Gyulát választották. A választmány elnöke a korábban a posztot már betöltő Hiller István lett.

Csepelen is “megújultak”

A megújult csepeli pártszervezetet a megújult Bangóné Borbély Ildikó vezeti, a háttérben pedig ismét a megújult Szenteczky János az igazi erős ember – értesült a Csepel.info.

Az elnökhelyettes Szentezky János bizalmasa, Bosnyák Norbert lett. Elnökségi tagoknak Takács Krisztiánt, Bóné Lászlót, Papp Péter Pálnét választotta meg a soványkára töpörödött pártszervezet.

A csipet csapat stratégiai bizottsági küldöttje Kalocsai Imre, a kongresszusi küldöttek pedig Szenteczky János, Losonci Róbert, Papp Péter Pálné lettek. Választmányi küldöttként ismét Szenteczky János biztosítja, hogy megfelelő helyre menjen a szavazat a párt döntéseiben.

Forrás: MTI, Origo, Csepel.info

8 hozzászólás “Megválasztották az MSZP utolsó vezetőit” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Jó a cím “Megválasztották az MSZP utolsó vezetőit”. Tényleg eléggé utolsók.😀
    Csepelen miért nem követték az országos trendet és csak nő vezető van? Hol a férfi társvezető pl. Sánta Ráfáel?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Hozzászóló szerint:

    Bízzunk benne, hogy megvalósul a címben foglalt prognózis!

  3. ta-dam szerint:

    No-no! Chamfort úr maximájának nagy igazságát az elmúlt közel negyed évezred sem tudta cáfolni:
    >> X. úrnak, megvetésének kifejezésére, az volt a szavajárása: „Utolsó előtti ember.” „Miért utolsó előtti?” – kérdezték tőle. – „Mert az utolsó rangjáért nagy a tülekedés, ne csüggesszünk el senkit. <<

  4. Valdemar szerint:

    Volner magáról nevezte el egyszemélyes pártját! Ugyanezt megtehette volna Szenteczky is!

  5. Valdemar szerint:

    A rendszerváltó pártok lassan mind a történelem szemétdombján végzik! MSZP lassan odaér! Fidesz felkészül! 😉

  6. Valdemar szerint:

    A Fidesznek egy vezetője van, Orbán után vége lesz mint a botnak!

  7. Nagyapó szerint:

    A csepeli MSZP nagy-formátumú vezetője, Bangóné, ismét nagyot alakított. Nagy hangon szidta a kormányt, hogy a Bayer-Sevilla mérkőzésen miért bújik az MLSZ mögé. Szegény nem tudta, hogy a mérkőzést nem az MLSZ, hanem az UEFA rendezi.😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  8. Valdemar szerint:

    Nem Zsoltika mérkőzik, hanem a Bayern München!

Itt lehet hozzászólni !