Szerkesszük együtt Csepel kedvenc üzleteit – III. rész

Mr.Gabee, Csepel.info

Korábban meghirdettük Szerkesszük együtt Csepel kedvenc üzleteit című projektünket. Most egy újabb üzletbe látogattunk el.

A mostani helyzet jobban előtérbe helyezi az olyan vállalkozásokat, melyeknek online is elérhetőek. A mostani részben egy olyan boltról lesz szó, mely főleg az internet segítségével elérhető.

Vállalkozás neve: Szeret3DA mai részben egy olyan boltról lesz szó, melyben egy személyben a tulajdonos fogadja a megrendeléseket, és saját maga készíti el a megrendelt termékeket.

A tulajdonos megkeresésünkre elmondtam hogy sokféle terméket készít 3D nyomtatással: többek között esküvői kiegészítőket (tortadíszek, ültetők, asztalszámok stb), könyvjelzők, ékszerek és sokféle használati tárgyat (pl poháralátétek, akasztók, szellőzőnyílás-rácsok, kapcsoló keretek) és akár mű fecskefészkeket is.

Az elkészített megrendeléseket általában kiszállítással, postára kézbesítéssel és Foxpost automatába vagy házhozszállítással szoktam küldeni, illetve személyesen is át tudom adni.

Ha bárki felmegy a Szeret3D weboldalára, mely https://www.szeret3d.com/ címen érhető el, számos információkat talál a vállalkozáról.

Szerkesztőségünknek az is tetszett, hogy ez a webshopot egy egy pici családi vállalkozás üzemelteti.

Az üzlet elérhetőségei:

Bővebb információ és elérhetőség:

Itt lehet hozzászólni !