Szerkesszük együtt Csepel kedvenc üzleteit

Mr.Gabee, Csepel.info

A közösségi média csepeli csoportjait böngészve rendszeresen tapasztalhatunk olyat, ahol a csoport tagjai egymástól kérdezik, hogy ezt, vagy azt melyik üzletben vagy boltban jó megvásárolni.

Ebből a célból egy újabb rovatunknak két fő célja van. Egyrészt az eladói oldal, másrészt a vásárlói (olvasói) oldal. Szerkesztőségünk ellátogat kerületünk számos egységébe abból a célból, hogy egy kicsit bemutassuk a legfontosabb szolgáltatásait, illetve azokat a dolgokat, melyekkel az üzlet várja vásárlóit, vagy vendégeit.

A másik természetesen a vásárlói (olvasói) oldal, amikor is hírportálunkat böngészők a fórumon véleményezni tudják a bemutatásra kerülő üzletet vagy boltot.

Kérjük olvasóinkat, hogy a csepel.info@gmail.com címre juttassák el azokat az üzleteket, amiket Önök szerint érdemes lenne bemutatni.

Hangsúlyozzuk, hogy a beküldött ajánlások alapján indulunk el és mutatjuk be a helyeket.

Jelige: Szerkesszük együtt Csepel kedvenc üzleteit.

5 hozzászólás “Szerkesszük együtt Csepel kedvenc üzleteit” bejegyzésre

  1. Tóth Ervin szerint:

    Én inkább azt mondanám el, hogy mi nincs. , mert trafik az van bőven, ami egyébként kocsmaként üzemel. Csillagtelepen például régebben szinte minden volt. Ma a kínai üzlet átvette a volt 100 forintos boltot, és raktárként használja. Egy rendes zöldsége nincs. Ami van, az egy kis koszfészek. Bezárt a cukrászda. Pék ugyan van, de az Albán és szinte mindent egy tésztából gyúr. Bezárt a fodrász. A régi is, meg az új is. A volt kisbolt üresen áll. Ha átmegyünk Erzsébetre, akkor minden ház aljában üzletek tömkelege található. Bizonyára lehetne találni olyan vállalkozókat, akik értelmes üzleteket nyitnának a bezártak helyén. Miért van szükség egymástól 100 méterre két dohánybolra, ahol a nyitvatartás ideje alatt italozó emberekkel van tele az környéke?

  2. Nagyapó szerint:

    Olyan üzlet van amelyikre igény van. Ha nincs kereslet tönkremegy.

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. Betke szerint:

    Nagyapó, királyerdő kereskedelmi egység 2014.es ígéret és igény is van/volt rá! Ez nem bezárt, ki sem nyitott, csak ígéret maradt!

  4. concept szerint:

    Mi a helyzet a Kossuth Lajos utca két oldalán lévő üzletsorok felújításával,átépítésével stb.amire már vagy 5-10 éve nem kevés pénzért elkészültek azok a magasröptű tervek amiket még a lakossággal is megszavaztattak-de csak a büfé lebontása és egy festés lett belőle?

  5. […] meghirdettük Szerkesszük együtt Csepel kedvenc üzleteit című projektünket. Most egy újabb üzletbe látogattunk […]

Itt lehet hozzászólni !