Előzetes időpontfoglalás a csepeli lomtalanításra

Mr. Gabee, Csepel.info

2020. szeptember 14-től lesz előzetesen nyílik lehetőség időpontot foglalni a csepeli lomtalanításra.

Mivel a gyűjtőponton az FKF szakemberei irányítják majd a lerakást, egyszerre csak meghatározott számú autó mehet be (óránként körülbelül 20 autó). A regisztráció és a hulladéklerakás lakcímkártyával történik. Egy lakcímmel egyszer lehet hulladékot lerakni: az egy címmel rendelkező társasházak esetében ezért szólni kell erről az ott dolgozóknak. Az FKF vezetése azt ígérte, hogy a társasházak esetében megengedők lesznek.

Aki nem regisztrál, az is sorra kerülhet, de csak abban az esetben, ha van üres időpont. Ez hétvégén nem biztos, hogy lehetséges, tehát érdemes regisztrálva, időpontra érkezni.

A regisztráció módja

2 hozzászólás “Előzetes időpontfoglalás a csepeli lomtalanításra” bejegyzésre

  1. Aladin szerint:

    Elmennek a jó k.anyjukba!!! Nem elég, hogy autót kell szerezned,vegyél ki szabadságot, hogy az adott időpontra odaérj!!! Ezzel a gondolkodással az utcán lesz a privát lomtalanítás… Köszönjük szépen Kari Geci… !!!

  2. csak úgy szerint:

    Ezt is közzé kellene tenni:

    “A Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt. a koronavírus-járvány miatt idén gyűjtőpontos lomtalanítást tesz lehetővé a csepeli lakosságnak szeptember 22-30. között. A társaság ugyanakkor arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy az önkormányzattal történt egyeztetés eredményeként, kárpótlásul jövő februárban Csepelen kezdődik majd a hagyományos lomtalanítás.”

    https://21.kerulet.ittlakunk.hu/otthon-csalad/200911/igy-lomtalanitunk-csepelen-informaciok-gyujtopontos-lomtalanitasrol

    Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy 2 hónappal csúszik a lomtalanítás, de közben lesz egy szükség megoldás.

Itt lehet hozzászólni !