Deme már Csepelen szilveszterezik?

Ügydvédje szerint legalábbis jó esélye van rá

Hír TV

Deme és az áldozat

Ügyvédje szerint van rá esély, hogy majdnem egy év előzetes letartóztatás után szabadlábon töltse a szilvesztert Deme Gábor, a januárban egy csepeli alapítványi iskolában történt kettős gyilkosság egyik gyanúsítottja. A csepeli MSZP volt tagjának – aki az iskola egykori gazdasági igazgatóhelyettese – előzetes letartóztatása 2010. január 9-én járna le. A meghosszabbításról vagy a döntés megváltoztatásáról az év utolsó előtti napján dönt a Fővárosi Bíróság.

Ruttner György, Deme Gábor védője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy komoly esély mutatkozik ügyfele szabadlábra helyezésére szerdán. Egy év előzetes letartóztatás után most más bírósági fórum, a Fővárosi Bíróság dönt a Budai Központi Kerületi Bíróság helyett. Most döntenek az ügyvéd szabadlábra helyezési kérelméről is.

Az előzetes letartóztatást már az ügyészi indítvány is másképp kezeli, mint eddig: már abban is benne van, hogy a bíróság többször is eredménytelenül hívta fel a nyomozó hatóság figyelmét, hogy Deme bűnpártoló és nem tettes, mint ahogy az máig szerepel a gyanúsításában. A lövéseket ugyanis nem ő adta le, arra pedig nincs adat, hogy bűnsegéd lenne, vagyis valamilyen módon segítette volna a pedellust a gyilkosság végrehajtásában.

Más kérdés, hogy utána ő rejtette el az iskolai biztonsági kamerák felvételeit tartalmazó szervert. A nyomozó hatóság szerint Deme nem tett azért semmit, hogy az első gyilkosság megtörténte után megmentse a másik áldozat életét. Csakhogy az átlagember nem fogja kirúgni a fegyvert a gyilkos kezéből, mert fél – mondta az ügyvéd.

A mostani döntésnél esély nyílik arra, hogy Demét esetleg szabadon engedjék. Szabadlábon csak akkor töltheti a szilvesztert, ha esetleg a bíróság a szabadon engedése mellett dönt és az ügyészség nem fellebbez ez ellen. Ha az ügyészség fellebbez, akkor meg kell várni a január 9-i évfordulót. Ráadásul azt, hogy a bíróság hogyan fog dönteni – szabadlábra helyezés, házi őrizet, lakhelyelhagyási tilalom, vagy az előzetes újabb meghosszabbítása – majd csak a szerdai tárgyalás után lehet megtudni.

Mint ismert, a gyilkosság január 7-én este történt a Csepel-sziget Általános és Szakképző Iskolában. Aznap sikkasztás miatt elküldték az intézmény gazdasági igazgatóhelyettesét, Deme Gábort és a biztonsági őrként is dolgozó pedellust, Kun Tamást. Emiatt az esti órákra találkozót beszéltek meg Takács Józseffel, aki az alapítványi iskola vezetője, egyúttal a csepeli önkormányzat MSZP-frakciójának helyettes vezetője is volt. Az igazgatót egy másik kollégája elkísérte a megbeszélésére. Ekkor dördültek a lövések – a gyanú szerint a pedellus lőtt.

Deme Gábor viszont eltüntette – a Dunába dobta – a biztonsági kamerák felvételeit tartalmazó szervert. A gyilkosságot az igazgató zsebében lévő diktafon hangfelvételen rögzítette. Deme Gábor, egyébként akkor a kerületi önkormányzat pénzügyi bizottságának is tagja volt, de erről a tisztségéről már lemondott.

104 hozzászólás “Deme már Csepelen szilveszterezik?” bejegyzésre

  1. Vátesz szerint:

    Lesz lehetősége a titkait megosztani az elvtársakkal, meggyőzni őket helye van köztük, s akkor talán még képviselőjelölt is lehet. Holló a hollónak nem vájja ki a szemét.

  2. Tóth Mária szerint:

    max. egyetértek minden szavával! Amúgy, sajnálatos, hogy ők össze tudnak fogni, védeni a mundér becsületét. Remélem a Fidesz győzelem után minden egyes mszmp-st kirugdosnak örökre, vagy 5o évre!

  3. miska72 szerint:

    Tóth Mária úgylegyen!
    A szemetet mindenhonnan el kell takarítani!

  4. zed szerint:

    A fénykép forrása ismét a csepel.info.

  5. én szerint:

    Csak nem eszi meg a fene?!

    Persze erre lehetett számítani már az elejétől fogva. Kimossák.

  6. kispajtás szerint:

    deme eltüntette a pedöntő bizonyítékként szolgáló szervert, ezért szabadlábra helyezik? Vajon mi lehetett még azon a szerveren, ami kényelmetlen az elvtársaknak?

    miska! hogy szoktad mondani? ez egy szervezett bűnszövetkezet!

  7. kispajtás szerint:

    … és ha szilveszterre mégis kiengedik, akkor mivel fogadják a Szt.Imre téren?
    Stílusosan golyózáporral és tüzijátékkal.

  8. vermes szerint:

    Börtönbe velük mind 2010-ben, teljes vagyonelkobzással. Fejenként 520 év, mely harmadolható.
    (Ja, és Ernő-képet a cellák falára!) 😀

  9. Jeniszej szerint:

    Cserbenhagyta elvtársait. Nem a mentőket igyekezett hívni, mikor még lehet, hogy életben voltak a későbbi áldozatok.
    Elvtársainak megmentésénél fontosabb volt a tejvásárlás, nameg a bűnjel eltüntetése.
    Azt hiszem ez nem elvtársi cselekedet volt részéről, akarom mondani nem betyár becsület. 🙂
    Nem hiszem, hogy az elvtárskái segítenének neki kimosakodni ebből az aljas szándékkal elkövetett gyilkosságból. 🙁

  10. vermes szerint:

    De igen, ez az elvtársi cselekedet.
    Egy bolseviknak mindig csak a saját túlélése a fontos. Nézd meg, hogy a “dicsőséges” Tanácsköztársaság után mint a patkányok menekültek. 45 után visszajöttek, s annyira rettegtek egymástól is, hogy egymást is kiirtották a patkányok. (Pl. Rajk-patkányt, az ÁVÓ megalakítóját is benyírta a gép.)

  11. Mózsi szerint:

    Nem akarom elhinni, amit olvasok!! Ki akarják azt az embert engedni, aki a perdöntő bizonyíték -szerver – hollétéről biztosan tud? Ez a deme gyerek nem hülye, pontosan tudja, hogy hol a szerver,- ami azért nem kerül elő, mert rá nézve kellemetlen.
    Én már csak abban bízom, hogy az elhunytak – az Isten kegyelméből nyugodjanak békében – hozzátartozói nem nyugszanak meg egy elkendőző, az igazi okokat leplező megoldásban!!
    Vagy esetleg őket is meggyőzték, hogy jobb, ha elfogadják a történteket?
    Uram Istenem mi folyik itt Csepelen?

  12. tikk-takk szerint:

    Ha ezt a Demét kiengedik,amit tett akkor a Gulyás még nyugodtan fejheti áldozatai pénzét,lakásait,értékeit. Hajrá Gulyás,hajrá csepeli MSZP,hajrá Deme!

  13. kispajtás szerint:

    Mózsi!
    Nem csak a demére nézve “kellemetlen”, ha előkerül a szerver.
    Az a szerver sok mindenről tud! Egy ilyen masina őrzi az előző – min.14 nap – eseményeit, de beállítástól függően akár többet is.
    Az a szerver tuti helyen van!
    Jegelve 200 évre!!!

  14. Gordon szerint:

    Avarkeszi államtitkár úr mit szól ehhez? Vagy minden a legnagyobb rendben van? Mit mond majd Csepelen az övéinek, mikor legközelebb – a már szokásossá váló szerény érdeklődés mellett – összeröffennek? Már rég le kellett volna sittelni a Demét.

    Deme még jól is járt (leglábbis a feneke) az egy év laza kis előzetessel. Később mikor – remélhetőleg – a keményebb kaptárba viszik, akkor ennyivel kevesebbet kell ott eltöltenie.

  15. csepeli szerint:

    Egyelőre még jogállamban élünk (Orbán Viktor hatalomra jutása után ez változhat), és pontos szabályok vannak arra, hogy milyen esetekben mennyi időt tölthet valaki előzetes letartóztatásban. Deme lassan egy éve van előzetes letartóztatásban, ez egy olyan határidő, amelynek leteltével külön bírósági határozatnak kell döntenie arról, indokolt-e az előzetes letartóztatás fenntartása. Ezután kéthavonta lehet hosszabbítani. Felhívom a figyelmet arra, hogy az előzetes letartóztatás maximális ideje három év. Azaz akármit csinált valaki, három évnél tovább nem lehet előzetes letartóztatásban tartani. Még ha emberevő tömeggyilkos is, ha nem került bíróság elé, és nem ítélték el három éven belül, akkor ki kell engedni (adott esetben átkerülhet házi őrizetbe).

  16. Idegen szerint:

    Ha a demét kiengedik, eldobhatjuk a Btk-t.

  17. zed szerint:

    Ha Demét kiengedik, az nem azt jelenti, hogy ártatlan.

  18. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli:

    Ezek szerint nézőpont kérdése a jogállam? Van ebben valami érdekes…Éppen Avarkeszi (úr)….Ha most a Deme kijön, akkor egyértelmű, hogy a kerületi nagy mutyi fél tőle..Tud ez a Deme erről a mutyizásról…még azt is feltételezem, hogy zsarol azzal, hogy ha nem hozzák ki..(éppen az államtitkár úr…) akkor beszélni fog…Ne feledjétek Deme és Avarkeszi felesége munkatársak voltak…Az Alapítványról sincs hír: mi lett a vizsgálat végeredménye? Milyen jogállamról beszélsz? Ha igazad lenne, akkor ezek a kínos kérdések régen tisztázottak lennének! Embertelen cinizmus, lelketlenség kidobni a szervert, elmenni tejecskét inni…és a rendőrséget nagy ívben elkerülni…Jogállam….és megint a fidesz a támadás célpontja…elterelés? Talán a kebelbeli benntartását kellene szorgalmazni….és mit csinál idekinn? Ja…házi őrizet ….ez is csak maszlag…zavartalanul kell a dolgokat megbeszélni…Felháborító kezdeményezés…Miből telik az ilyen agilis (!) ügyvédre?…

  19. kispajtás szerint:

    Csepeli:
    Ha most jogállamban élnénk, a korrupt elvtársaid a börtönben szürcsölnék a krumplilevest. Addig, amig a közvagyont ellopják, átjátsszák, addig, amig az állami, önkormányzati megrendelések után nem kevés csusszan vissza zsebbe, addig Te légyszi ne tarts itt jogászfórumot.

  20. Zeta szerint:

    Hát igen, honnan tellik ilyen lelketlen, izléstelen ügyvédre! Mert nem egy olcsó ügyvéd ám! Milyen világ az amiben ezt a hazugságözönt el tud adni egy ügyvéd!
    Ismerem az áldozatok hozzátartozóit, akik egy rutner féle kirohanás után, az idegösszeroppanás határán vannak! Összeomlottak, rájuk sem lehet ismerni!! Ha kiengedik azt a simlis, hazudozó, kis senkit, aki valakinek képzelte magát, nincs igazság, nincs jog! Igen, ha kiengedik ELDOBHATJUK A Btk-t.

  21. tikk-takk szerint:

    anyád…. zed,nem a te családtagjaidat ölték le….közös bulit nem szervezel vele?

  22. Mr.Caoma szerint:

    Kissé ízléstelen a tréfa,szerintem nem fog kijönni.
    NE FÉLJ,NEM LESZ BAJ!

  23. Papi szerint:

    Zed!
    Az, hogy csepeli egy idióta azt mindannyian tudtuk de, hogy te is ilyen aljasságokat írsz ez már megdöbbentő! Mitől lenne ártatlan tudomásom szerint ő volt a felbujtó és ő az aki bizonyítékokat tüntetett el! Ha ez azt jelenti, hogy ártatlan akkor nem élünk jogállamban!
    Ne feledd már nem sok van hátra aztán jön az elszámolás! Fizettek! Ne félj fizetni fogtok mindenért! Már csak kb.: 105 nap 🙂

  24. tikk-takk szerint:

    Zed,téged ki fog képviselni?Téged nem fognak finanszírozni,de lehet hogy tévedek. Gulyás Zed Csepeli , szorul a hurok!

  25. Idegen szerint:

    “A lövéseket ugyanis nem ő adta le, arra pedig nincs adat, hogy bűnsegéd lenne, vagyis valamilyen módon segítette volna a pedellust a gyilkosság végrehajtásában”????
    Van adat. A szerveren. Csak meg kell nézni. Tudja valaki merre van???

    “Csakhogy az átlagember nem fogja kirúgni a fegyvert a gyilkos kezéből, mert fél”
    Tényleg nem. Az átlagember megy, és eltünteti a szervert. Ezek után vesz egy kis tejecskét, hogy jobban tudjon hajcsizni.

  26. csepeli szerint:

    Iványi Gabi: te olyan ostoba vagy, hogy az elképesztő. Ha Demét most kiengedik az előzetes letartóztatásból, annak semmi köze a kerülethez, és semmi köze nincsen semmiféle mutyihoz, és az MSZP-hez sem. A Fővárosi Bíróság fog dönteni az eddigi nyomozati anyag ismeretében, a nyomozás érdekeinek figyelembe vételével, a büntetőeljárási törvény alapján.

  27. csepeli szerint:

    Papi basszus, tanulj már meg olvasni, mielőtt eszement baromságokat írsz be!

  28. zed szerint:

    Én mindenkit nagyon sajnálok ebben a történetben. Az is igen sajnálatos, hogy a Fidesz nincs tekintettel az áldozatok hozzátartozóira és politikai haszonszerzés céljából időről időre felhánytorgatja a kettős gyilkosság tragédiáját szándékosan olyan fényképeket mellékelve, amelyeken a gyanúsított együtt szerepel az egyik későbbi áldozattal. Elszomorító, ahogy a csepeli Fidesz a néhai Takács József emlékével bánik. A csepel.info nem ismeri a kegyelet fogalmát. Halottról vagy csak jót, vagy semmit nem illik mondani vagy sugallni!

  29. Hugi szerint:

    Zed, még az elõtt kellene a rendõrségre menni, hogy kárt tesztek egymásban meg ártatlan emberekben. KI tudja, talán az áldozatok ma is élnének, ha nem pártügyként kezelik Deme sikkasztását!

  30. ... szerint:

    csepeli! ne szólj itt rá senkire, hogy ne írjon baromságokat.

  31. kispajtás szerint:

    Csepeli, már ne haragudj, de baromságokat éppen, hogy Te irogatsz.

    Idézlek:
    “Ha Demét most kiengedik az előzetes letartóztatásból, annak semmi köze a kerülethez, és semmi köze nincsen semmiféle mutyihoz, és az MSZP-hez”

    Mintha nem tudnád, hogy mindenben keresni kell az ok – okozati összefüggéseket. Te csakis, kizárólag a lövöldözéssel törődsz, de hogy milyen előzmények váltották ki a súlyos bűncselekményt, arról mélyen hallgatsz, sőt, mintha nem látnád a fától az erdőt.

  32. kispajtás szerint:

    zed, neked meg csak annyit, hogy ha számodra az igazság kiderítése kegyeletsértő és a motiváció a politikai haszonszerzés, akkor Te súlyos, nagyon súlyos eset vagy.

  33. Vátesz szerint:

    Bármilyen célból bevett méreg vagy gyógyszer legjobb ellenszere a tejivás, s utánna az önhánytatás. Főleg, ha egy problémát másvalaki már másmilyen módon megoldott. Ezekután tényleg sürgősebb lehetett az illetőnek tejet vennie s a szervert eltüntetnie, mint mentőt, rendőrt hívni.
    Amúgy Vátesznek, látnoknak hívnak, csodálom, hogy a tejivás senkinek nem tűnt fel.

  34. Idegen szerint:

    Vátesz: 2009. december 28. 19:52-kor

  35. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli:

    Maszatolsz! Tényleg semmi köze? Nem mszp tag volt? Attól, hogy kizártátok. meg lemondott, még van köze a történtekhez? Fel ne mentsük már! Éppen az Avarkeszinek kellene az ügyvédet leállítania..Nem észleled? hogy felháborodást kelt minden csepeliben? Azaz,a jóérzésűekben.Lehet, hogy azt véled, hogy mindenki a falvédőről jött le! Ti csak minősíteni tudtok… Akkor sértegess másokat, meg minősíts is, ha veled ezt teszik. Még szerencse, hogy csak te tartasz ostobának! Van vélemény-különbség. …meg más is…de azzal vérig sértenélek!

  36. Idegen szerint:

    Szerintem rém egyszerű a történet.
    Takács rájön, hogy az eddigi jó barátja igencsak belemarkolt a pénzeszsákba (sikkasztott). Közli vele, hogy vagy visszaadja a pénzt, és eltűnik a p***ba, vagy a rendörséghez fordul. Deme megijed, a többit már tudjuk.
    Lehet, hogy tévedek, de nekem ez jött le. És ehhez még politika sem kell.

  37. codec szerint:

    Zed! néhai Takács József emlékét nem azok szennyezik, akik a felelősségre vonást sürgetik.

    Akik a sikkasztás ténye felett szemet hunytak, a feljelentést elmulasztották és így asszisztáltak egy sokkal súlyosabb bűncselekményhez, ők számoljanak el lelkiismeretükkel és cselekedetükkel.
    A sikkasztási témáról azóta is lapítás van.
    Hol tart a feljelentés, kedves zed? Tán csak nem felejtődött el?

  38. Iványi Gabi szerint:

    Idegen:

    Egy gond azért van. Azt vallotta a Kosik, hogy 600 tanulót évi 120 millióból finanszíroz. (Iskola működési kiadása) No ez képtelenség!!!!! A Kosikot oktatási miniszternek kellene kinevezni vagy az OMK gazdasági államtitkárának:-) valami mutyi van ebben….egészen biztosan…és a mutyi nemmás mint a korrupción alapuló politika..és ez csepeli mszp alom…

  39. Vátesz szerint:

    Idegen én nem vitatom, hogy te 19:52-kor írtál a tejivásról, előtted meg Jenyiszej 15:47-kor ugyanerről, viszont a rendőröknek, s nektek sem tűnt fel miért olyan sürgős valakinek tejet innia. Lehetséges, hogy a későbbi áldozatok előtt bevett valamilyen életkioltására alkalmas szert zsarolás céljából, hogy tussolják el a sikkasztást vagy öngyilkosság céljából. Miután K. Tamás más milyen módon pontot tett az ügy végére, nem maradt más teendője, eltüntetni a nyomokat. Ahogy írtam, bármilyen célból bevett méreg vagy gyógyszer legjobb ellenszere a tejivás, s utánna az önhánytatás. Persze az igazságot az tudja, aki ott volt, a lehetséges variációkat viszont a rendőrségnek ki kell vizsgálnia. Ki kell vizsgálnia?

  40. Menyhért Péter szerint:

    Kedves naív csepeliek!
    Nem értem, miért ez a nagy pánik deme körül? Őt majd a jogszabályok BETŰJE szerint ki fogják engedni, és bűnei az idők múltával szertefoszlanak!
    Még mindig nem vettétek észre, hogy az új Magyarország KAPITALIZMUS, ahol pénz beszél …
    Itt nem a pártkötődés a lényeg, hiszen az már tök lényegtelen, mikor a mi fecónk megvette kilóra a volt baloldali párt elitjét!
    Kis naívak, akik azon filóznak, hogy a fidesz 2/3dal nyeri e a választást!
    Kedves csepeliek! Vegyétek tudomásul, hogy a mi fecónk és üzlettársai akik BALOLDALINAK adják ki magukat, a 2004-es puccs óta több mint 9 EZER MILLIÁRD forint államadóssággal terheltek meg minket miközben az éves zárszámadásokban legfeljebb 5 ezer milliárd adósságnak lehet a nyomára lelni!
    Hol van a magyar éves nyugdíjalap háromszorosa???
    Hány ezer ügyvédi órát lehet ebből finanszírozni; hány tonna köztisztviselőt lehet belőle megvenni???
    Mit számítanak a etika, a jog, az igazságosság, stb fogalmai ennyi pénz ellenében?
    Adja isten, hogy ne legyen igazam – bár nincs sok esély rá.
    2010-ben deme elvtárs, mint ártatlanul meghurcolt mártír járkálhat majd közöttünk.
    Üdv menyus

  41. zed szerint:

    Uhh…én nem adnám a nevemet ekkora oltári hülyeséghez, amit az előttem szóló leírt. Kabátolás nélkül egyetlen forintot nem loptak/sikkasztottak el az államkasszából, mint ahogy a csepeli önkormányzattól sem. Ezt még a Fidesz is aláírja.

  42. csepeli szerint:

    Iványi, Menyhért, meg a többi agyalágyult! Fogjátok már fel: nem arról van szó, hogy Demét futni hagyják, hanem arról hogy az ELŐZETES LETARTÓZTATÁSBÓL kiengedik. Ettől még a büntetőeljárás változatlanul folytatódik ellene, folyik a nyomozás és bíróság elé fogják állítani! Annyi a különbség, hogy nem a fogdában, hanem otthon fogja várni a bírósági ítéletet. Mert a magyar jog nem teszi lehetővé, hogy valakit akármeddig lecsukva tartsanak csak azért, mert a nyomozás meg a tárgyalások több évre elhúzódnak.

  43. Papi szerint:

    T. Menyhért Péter!
    Itt Magyarországon nem kapitalizmus van hanem a maszoposok kommunista korrupciója van. Nagy különbség! Ez rosszabb mint a kapitalizmus! Nagyon sok mindenben igazad van és reméljük 2010 a változások éve lesz és ezt a sok gazembert az őket megillető helyre teszik! Zed meg szokásához híven megint csak hazudozik! De hát ő is csak egy maszopos. Azt írja nem loptak sikkasztottak vajon akkor milyen bírósági ügyek vannak a maszopnál?

  44. Papi szerint:

    Csepelinek jó a dumája egy gyilkosságban közreműködő (hiszen ott volt) bizonyítékokat eltüntető bűnözőt csak úgy ki engednek mert nem tudják (vagy talán nem is akarják) rábizonyítani a bűnösségét! 🙂
    Csepeli ezt írd le 01. 04-én is és akkor egész évben nevethetek! 🙂

  45. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli!

    Ne magadból indulj ki! Hiába tünteted fel magad annyira jog jártasnak…Szégyen,hogy nem érted, amiről véleményt alkotunk! Hidd el, rajtad kívül az általad szajkózott érfekkel más is tisztában van. Az egy más kérdés, hogy az egész eljárási rend úgy rigid, torz, ahogy van. Na itt kérlek, hogy ne reagálj arra, amit én írok….ugyanis nem veled akarok eszmét cserélni!

  46. Iványi Gabi szerint:

    jav: érvekkel

  47. csepeli szerint:

    Majd lesz nektek jogállam Orbán alatt, aki többször szembeszegült a törvénnyel, ld. kordonbontás, ld. “oszt jónapot”-ozás („Engem is piszkálni fognak, mert az ellenfelet elmarasztalta az Országos Választási Bizottság, hogy telefonon országosan még biztattak szavazási részvételre, de következménye nem lett. Úgyhogy én is biztatok szombaton és vasárnap a talpon maradt összes kerületben az én hangomon megy a szavazásra való felhívás, amiért majd engem elmarasztal az Országos Választási Bizottság, a jogászok meg megvédenek, oszt jónapot.” – Orbán Viktor a 2006-os választások előtt törvénysértésre buzdítja híveit.)

  48. - szerint:

    érdeklődve olvasom Menyhért Péter hozzászólását, amiben a szocialista barátait is bírálja. furcsa, hiszen Menyhért úr is az ő szekerüket tolja előre… erről ennyit.

    hozzászólásának másik nagy ellentétje, miszerint annak elején még nyugtatja a “naív csepelieket”, hogy demét a jog betűje szerint fogják megítélni. írása végén már azt olvasom, hogy mit számít a jog ennyi pénzzel szemben.

    ebben az országban megszűnt az igazságszolgáltatás, csak politikai parancsra működnek – sajnos. viszont ha ezt megengedik maguknak a demével szemben is, annál tényleg nincs már leljebb. bár ha jól meg gondolom, hányszor gondoltuk már Mo-on, hogy nincs leljebb, és mindig kiderült, hogy mégis van, sajnos…

  49. baniko21 szerint:

    Papi!
    Ne légy szemellenzős, mint a nyomtató ló. Szinte minden pártban vannak
    olyanok, akik vissza élnek a hatalmukkal, megtöltik a saját zsebüket.
    A maszoposokra pedig ne fogd, hogy kommunisták. Soha nem voltak
    azok. Ezek az emberek bárhol lennének, így viselkednének. Ez nem csak
    lehetőség, alkati-lelkiismereti kérdés is. Bármennyire nem tetszik is
    Neked, bizony, bizony itt 20 éve kapitalizmus van. Ma hazánkban nincs
    egyetlen dolgozó, akit meg ne loptak volna. Pld. a volt vállalati üdülők
    abból épültek, hogy a dolgozók a nyereségrészesedésüket ajánlották
    fel. Kik adták el? Hová került az a pénz? A szocialismusban felépült
    rengeteg lakást eladták, hová lett a pénz? (Erre talán Zed tudna leg-
    inkább felelni, hiszen Csepelen a Csevak foglalkozott az értékesitéssel)
    Ha jól belegondolsz hány ilyen Deme félék vannak körülöttünk, csak
    nem mennek el a végsőkig, mint ők. Az áldozatok családjára igazán
    ráférne már a nyugalom, de gondolom ők is szeretnék megtudni, hogy
    tulajdonképpen miért is kellett szeretteiket elveszteniük. Meg persze
    mi is. Csunya dolog a lopás, csalás, de a gyilkolás megbocsájthatatlan
    bűn.

  50. Vátesz szerint:

    Én már leírtam többször, nekem a baloldali gondolkodásúak is az én népem. Én az embereket másként osztályozom, három csoport van, vannak a sima zsebtömők, akik a máséból és a közösből élnek, azután az internacionalista zsebtömők, akik minden külföldi segget fényesre nyalnak, és vannak a becsületes magyarok, származásra való tekintet nélkül. “Akkor lesz Magyarország rendes és becsületes ország, ha mindenki dolgozik. Az is, aki nem szeretne!” Copyright Vátesz.
    Aki olvas hunhirt, az tudhatja a Jobbikkal szimpatizálók közül sokan vannak velem együtt ezen a nézeten, mire felébrednek a fideszesek a Jobbik be fogja söpörni a baloldal szavazatait is. Lesznek akik jól teszik, ha ma már tapogatják a zsebüket, megvan-e az útlevelük. Bár mi ki fogjuk őket engedni csak oda jeggyel (one way ticket, úgye milyen jó Bonnie M sláger volt?), kérdés az hogy hol fogadják be őket. A magyar nép pedig olyan országot fog építeni, amilyet SAJÁT MAGA akar. Ez Árpád idejében is így volt, s most is így lesz!

  51. Iványi Gabi szerint:

    Vátesz!

    Nem szavazatokat kell bezsebelni! Az édes kevés. A felosztásod sem teljes: van a Jobbik….aki vesztébe sodorja nemzetét. Ne fogadj,Te arra, hogy a fidesz alszik. Abban egyetértek, hogy legyen vége a lopás, mutyizás sorozatoknak…legyen értéke a munkának! ..de nem a maszopos út vezessen a munkához..(Kíváncsi leszek, hogy az idén ? milliárdot ragaszt be az ÁFSZ Bajnainak? Tavaly 7 milliárd volt…(!!!!!!!) és rohamos munkanélküliség az Út a munkához program eredménye. Jó lenne már az ÁFSZ portáján is körbenéni!!!!!

  52. Vátesz szerint:

    A magyar nép pedig olyan országot fog építeni, amilyet SAJÁT MAGA akar. Ez Árpád idejében is így volt, s most is így lesz!
    Akar a jó nyavalya a maszopos úton járni! Mi, a Jobbikkal szimpatizálók, a baloldal becsületes részére mint magyar testvéreinkre gondolunk, s egyáltalán nem a szavazataikra utazunk, hanem szőröstől-bőröstöl rájuk, hogy maguk nyilvánítsák ki milyen országot akarnak a többi becsületes magyarrral együtt. Magyarország pedig olyan lesz, amilyet mind közös akarattal akarunk, az eddigi politikai elitek meg mehetnek ahová akarnak, itt szavuk nem lesz. Itt a nép fog dönteni, nem a külföldi helytartók, sem Moszkváé, sem Brüsszelé, a LIKUD-é meg főleg nem!
    Aki nem tud a becsületesen dolgozó magyar nép közé beilleszkedni, annak le is út, fel is út! Nem fogunk senkit se pozitívan, se negatívan diszkriminálni, akinek az egyenlő feltételek nem megfelelőek, úgyis keres magának más országot. Lesznek számosan akik majd megismerkedhetnek a kapával és az esztergapaddal, vagy ahogy Gyurcsány mondta, lehet visszamenni autófényezőnek. Mi nem fogjuk senkit Hortobágyra vagy Recskre küldeni, de vége lesz a kiváltságoknak.

  53. zed szerint:

    Részlet az Alkotmányból:

    “55. § (1) A Magyar Köztársaságban mindenkinek joga van a szabadságra és a személyi biztonságra, senkit sem lehet szabadságától másként, mint a törvényben meghatározott okokból és a törvényben meghatározott eljárás alapján megfosztani.

    (2) A bűncselekmény elkövetésével gyanúsított és őrizetbe vett személyt a lehető legrövidebb időn belül vagy szabadon kell bocsátani, vagy bíró elé kell állítani. A bíró köteles az elé állított személyt meghallgatni és írásbeli indokolással ellátott határozatban szabadlábra helyezéséről vagy letartóztatásáról haladéktalanul dönteni.

    (3) Az, aki törvénytelen letartóztatás vagy fogvatartás áldozata volt, kártérítésre jogosult.

    56. § A Magyar Köztársaságban minden ember jogképes.

    57. § (1) A Magyar Köztársaságban a bíróság előtt mindenki egyenlő, és mindenkinek joga van ahhoz, hogy az ellene emelt bármely vádat, vagy valamely perben a jogait és kötelességeit a törvény által felállított független és pártatlan bíróság igazságos és nyilvános tárgyaláson bírálja el.

    (2) A Magyar Köztársaságban senki sem tekinthető bűnösnek mindaddig, amíg büntetőjogi felelősségét a bíróság jogerős határozata nem állapította meg.

    (3) A büntetőeljárás alá vont személyeket az eljárás minden szakaszában megilleti a védelem joga. A védő nem vonható felelősségre a védelem ellátása során kifejtett véleménye miatt.”

  54. Tóth Mária szerint:

    Csepeli: ha Orbán kordonbontását megemlíted, mint jogellenes cselekedet, akkor milyen jelzőket használsz kedvenc mszmp-s elvtársaid bűneire, vagy ismét rendben van a kettős mérce ??????? Na, ebből van mindenkinek elege, meg a sok AVO-s ügynökökből, akik a mai napig bomlasszák a társadalmat, meg a Parlamentben ülő kettős állampolgársággal bíró képviselőkből! Két fenékkel egy lovat megülni, csak ezeknek at…k szabad???????

    Gondolkozz el, és csak aztán ítélj!

  55. Papi szerint:

    Tóth Mária!
    Csepelit az sem zavarj, hogy a kordon állítás már eleve jogellenes volt! Nem zavarja az sem, hogy a 2006-os választásokon milyen és mennyit csalást hajtottak végre (öszödi beszéd). Ez mind nem zavarja! Az sem érdekli, hogy amit utoljára leírt az Alkotmány Bíróság szerint az első szótól az utolsó szóig koholmány!
    Mint ahogy Zedet sem zavarja az egész. Egyfolytában idézeteket keres a Magyar Alkotmányból annak ellenére, hogy úgy deméről mint gulyásról is bebizonyosodott, hogy vastagon van vaj a fején. Ugyan ezt lehet elmondani az egész kormányról!
    Már csak alig valamivel több mint 3 hónap aztán jön a számonkérés!

  56. Papi szerint:

    Baniko 21!
    Nem vagyok szemellenzős de ez a mocskos banda a te szocialista – kommunista elveidnek a termékei! Addig amíg a te Munkáspártod minden választáson melléjük áll addig hiába magyarázod a bizonyítványt!

  57. Papi szerint:

    Vátesz!
    Az, hogy mennyire becsületes jó érzésű a te pártod (Jobbik) az jövőre kifog derülni. Ha a FIDESZ-nek nem sikerül a 2/3-os többség. Akkor majd meglátjuk az igazi arcotokat! Akkor fog kiderülni, hogy igazunk volt-e amikor azt mondtuk, hogy a maszop futtat benneteket vagy sem!

  58. Szervác szerint:

    ZED!
    Akkor a Magyar köztársaság 57 paragrafus (2) pontja szerint többször is bűnös GULYÁS,hisz kimondta a bíróság. HOGY IS VAN EZ,MEGMAGYARÁZNÁD? NETÁN TE VAGY?

  59. csepeli szerint:

    Szervác! Tévedsz, nem mondott ki ilyet a bíróság.

  60. Vátesz szerint:

    Papi, én mint Jobbik szimpatizáns a saját nevemben tudok nyilatkozni, a fentiek is az én véleményemet tükrözik. Nem a Jobbik feladata a Fidesz 2/3-dának biztosítása, az enyém meg főleg nem. Elolvastad amit írtam, akkor láthatod mi másmilyen Magyarországot szeretnénk (mi a Jobbik szimpatizánsai – a Jobbik állásfoglalását, programját az ő honlapjukon keresd, barikad.hu, jobbik.hu), mint a likudos Fidesz. A maszopot és Gyurcsányt nem azért szívatom évek óta, hogy összeálljak velük. Ők egy külön entitás, amely hamarosan a SZDSZ útjára lép. Már a koncon marakodnak (a listás helyeken). Ahogy írtam, Mesterházi a süllyedő hajó kapitánya. Közös felelőssége az elmúlt húsz évben meg a Fidesznek van velük, meg azoknak akik eddig a parlamentben voltak. A Jobbik új seprő, amely jól seper, ha meg nem, majd rászorítjuk.

  61. miska72 szerint:

    Ge remélem jövöre az egyész szocialista párt a sitten sziveszterezik, és ez eltart 1000 évig.

  62. Szervác szerint:

    Csepeli,akkor azt mondta ki,hogy bűnös,nem? Vagy azt sem?

  63. lolka szerint:

    Szerintem van áldozat van tettes van bünelkövető eszköz akkor mire vár a biróság? Nem tett vallomást az egyik elkövető? Kényszer gyógykezelés 15év…A többi dologra a helyszin megnyugtató választ ad, még mindig nem tudom mire vár a biróság. Nem szakemberek? Elévülésre…Amikor ennyire egyben van minden miért kell kérdésekre várni, hogy mondjuk hogy tartotta a balkezét deme amikor beakarta rugni az ajtót jobb lábbal például…

  64. csepeli szerint:

    Szervác: Elsőre nem értetted? Ismétlem: nem mondott ki ilyet a bíróság!

  65. lolka szerint:

    detán mégis

  66. Vátesz szerint:

    Tölgyessy: a Jobbik áttört, ők lesznek a Fidesz valódi ellenfelei
    2009-11-23 12:03 barikád.hu http://barikad.hu/node/41121
    Tölgyessy Péter szerint ott történt meg a Jobbik áttörése, ahol a magyar kapitalizmus a legrosszabb arcát mutatja. A párt a fiatalok körében fölényesen veri a szocialistákat, ugyanakkor az MR1-Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Tölgyessy Péter úgy vélte, hogy a Jobbik rövid távon a Fidesznek lesz a legnagyobb ellenfele.
    A Jobbik fölényesen veri a szocialistákat a fiatalok között
    A fiatalokban mindig benne van egy lázadási potenciál – igaz, általában a baloldalon. Nálunk viszont pont az ellenkezője történt: a jobboldalon tört ki. A fiatalok azt mondják, ez a rendszer nem jó, nem lehet vele érzelmileg azonosulni, végtelenül igazságtalan.
    „Ez hihetetlen kritika mindannyiunkkal szemben. A közvélemény sikertelennek, igazságtalannak érzi az egész országot és bántóan alkalmatlannak gondolja az elitet. Az elitellenesség pedig nagyrészt megmutatkozik a Jobbik világában” – magyarázta a politológus.
    A Fidesz kezd taktikázni a Jobbikkal szemben
    Míg a baloldal nem nagyon talált ki új taktikát a Jobbikkal kapcsolatban, a Fidesz kezdi érezni, hogy nemsokára életveszélyes lehet rá a Jobbik. Ma még mindkét nagy párt alapvetően a másik ellen akarja felhasználni a Jobbikot, és ez a Jobbiknak sokat segít.

  67. Tóth Mária szerint:

    Jut eszembe, a Ferge Zsuzsika is nagyon okos egy asszony, ő sem vette észre, hogy gyf-bajnai kormány tette tönkre a Nemzetet? neki is csak a Morvai szálka a szemében? Morvai csak az igazságot mondja, és mondta el, ez persze ennek az idióta, illegális kormánynak nem tetszik. ferge mi a fenét csinált 6o év alatt, csak a száját jártatja, a gyf sem hallgatott rá, ne másban keresse a hibát!

  68. Gordon szerint:

    Vátesz lassan olyan lesz mint Ernő. Csak kopizik, kopizik, és kopizik. Azon se lepődnék meg ha hamarosan beindítaná saját gagyioldalát.

  69. Gordon szerint:

    Vátesz írja:

    “Miért kellene a Jobbiknak egy döglött oroszlánt rugdalnia, ha kormányozni akar valamikor, akkor a Fidesszel kell foglalkoznia, mert már csak ők vannak meg a gazdáik.
    Vigyázó szemetek Váteszre vessétek! Akinek tudnia kell mi az a hódító mém, az tudja, a többi meg majd megtudja, amikor kell.”

    Adódik a kérdés: Megőrült? 🙂

  70. Vátesz szerint:

    Gordon, az itteni 2009. december 29. 08:05-kor, 2009. december 29. 09:40-kor, 2009. december 29. 11:41-kor, “Magyaroszágon lesz a legkisebb a növekedés”-nél 2009. december 29. 07:49-kor történt bejegyzésem vélemény, nem kopi, bő a termés, tobzódj Gordon, elő a cáfolatokkal. A hódító mém a tegnap esti utolsó kérdésedre vonatkozik. Fantáziálj, mert a tényekre a választás előttig várnod kell. Ami a Tölgyessy véleményeket illeti, azzal is vitába lehet szállni, pontosabban elemezni és cáfolni, ahogy tetszik. Egy aktív fórumozó nem vár arra, hogy admin feltöltsön valamilyen rágható cikket. Ez egy vita hely, kard ki, kard!

  71. Papi szerint:

    Vátesz!
    Copyz vagy írj amit akarsz de szerintem az az igazság a pártoddal kapcsolatban hogyha egy tisztességes többségi támogatást élvező kormánya lett volna ennek az kicsi országnak ti még a fasor végén sem lennétek ugyan úgy mint a Munkáspárt!
    Nem szívesen írom a következőket:
    Abban, hogy ilyen mélyre süllyedt az ország Tölgyessynek meglehetősen komoly szerepe volt mert ő volt aki át adta a hatalmat és nem harcolt azért az (rendszer váltó) SZDSZ-ért amelyiknek a vezetője volt! Inkább félre állt és a pályaszéléről mert csak dumálni!

  72. Vátesz szerint:

    Ha én nem lettem volna, a Fidesz ma a fasor végén sem lenne.
    Egyszer már írtam róla, nézzétek át néhány hónap beírásait, akkor Manitunak válaszoltam.

  73. Papi szerint:

    Vátesz!
    Ha a nagyanyádnak villamos kereke lett volna akkor te most csilingelnél! Ne legyél már ilyen nagy arc kis pont vagy te ahhoz!

  74. Szervác szerint:

    CSEPELI!

    ESETLEG TE A BÍRÓ VOLTÁL VAGY TE VAGY MAGA A GULYÁS,HOGY ILYEN JÓL ÉRTESÜLT VAGY? TEHÁT NEM BŰNÖS? NEM CSALT? TÖKÉLETES,MINT AZ MSZP? VÁROM VÁLASZODAT!

  75. Demeter J. szerint:

    Zed! Az áldozatok hozzátartozói előtt is odaállsz az alkotmányból vett idézeteddel?
    Vagy esetleg mély együttérzésedről biztosítod őket?
    Gyorsan váltottatok: ezerrel véditek a “szegény” előzetest.
    Gondolom, mentitek a menthetőt.

  76. csepeli szerint:

    Szervác: megmondom én, honnét vagyok jól értesült: innen a csepel.infóról. Ilyen egyszerű!

  77. Iványi Gabi szerint:

    Elvtelenül védik ezt a bandát!..Egyértelmű, hogy sokat tud a Deme…az itt, Csepelen folyó ügyletekről. Az erkölcs teljes lezüllesztése. Hát nem veszitek észre, hogy a képviselőnk a védőszentje úgy Demének, mint Gulyásnak is…Ha kiengedik ezt a kis törtető, nyalizó senkiházit, akkor az a jogállam megcsúfolása lesz!

  78. csepeli szerint:

    Iványi Gabi, te egyszerűen beteg vagy, erre már tényleg nem lehet mit mondani.

  79. Menyhért Péter szerint:

    Kedves zed!
    Azt írtad:”Uhh…én nem adnám a nevemet ekkora oltári hülyeséghez, amit az előttem szóló leírt.”
    Nem gond, hogy ilyen értelem nélküli a véleményed,hisz te egy névtelen senki vagy, aki úgy ítélkezik más felett, hogy még a saját véleményéért sem vállal felelősséget.
    Üdv menyus

  80. Menyhért Péter szerint:

    Kedves (-:)!
    Kedves denagyonbátor valaki.
    Írásodat nem részletezem, mert ha arra is lusta vagy hogy kitalálj egy nick nevet, akkor választ vagy ellenvéleményt sem érsz.
    Elhiszem,hogy olvasási nehézségeid vannak, ezért nem tudod értelmezni a leírt szavakat -nem szégyen ez, csak kellemetlen.
    Azt azonban javasolnám, hogy addig ne mocskolj másokat, amíg nincsen pontos ismereted róluk.
    Üdv menyus

  81. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli!

    Ne személyeskedj! Azt hiszed, hogy az, amit te képviselsz az az egyetlen vélemény? Majd mindenki térdre-borul előtted és hozsannázik? Ecce: Éljen az unintelligens király! (Mindenkit a maga módszere illet meg! Tudod..ez olyan,. mint a bumeráng) Kértelek,hagyd függetlenül azt amit írok! Akkor most az intelligenciádról:
    Aki az ellenvéleményt, avagy mások véleményét kizárólag a személy minősítésével, lealázásával tudja csak lereagálni, annak javaslom:

    pro unam: stílusgyakorlatok
    pro due: maradj a hőn (vörösen) szeretett pártodnál…

  82. Iványi Gabi szerint:

    (Bocs a Többiektől, hogy személyeskedésbe mentem át!
    )

  83. - szerint:

    Menyhért Péter! pontosan tudom ki vagy, a véleményemet tartom.
    egy MSZP-s seggnyaló, nem más. a nick nevem pedig nekem megfelel.

  84. csepeli szerint:

    Iványi! Az, hogy te hülyeséget beszélsz, az nem vélemény kérdése, hanem tény!
    Nézz utána, hogy mit jelent az ELŐZETES LETARTÓZTATÁS, mi a célja, meddig tarthat, stb.
    Az előzetes letartóztatás nem büntetés, te gyengeelméjű! Ha kiengedik Demét, az nem azt jelenti, hogy mentesül a büntetéstől, hanem azt, hogy nincs szükség arra, hogy az eljárás alatt bent tartsák. Fogd már fel a hígfos agyvelőddel!

  85. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli! Mondd, neked papagáj van a koponyád alatt? Te nagyon bunkó! Nem az érvényes előzetes letartóztatás jogszabályi feltétel-rendszerét vitatom! Hanem a haverod (Deme) benntartása mellett replikázom! Amúgy, az ügyészség, remélem, közbeszól!

  86. zed szerint:

    Csatlakozom tanult kollégámhoz. Az előzetes letartóztatás intézménye a szökés, elrejtőzés, vagy a nyomok/bizonyítékok megsemmisítése, tanúk befolyásolásának megelőzését szolgálja. Ha nem indokolt a kényszerintézkedés, a gyanúsítottat szabadon kell bocsátani, és a bíróság jogerős ítéletéig ártatlannak kell tekinteni.

  87. Iványi Gabi szerint:

    Na az ilyenek miatt tartunk itt, regresszív, paranoiás párthű mszp-s szajkó-frontemberek…Egyet tudtok: a fideszt rágalmazni, azért, hogy azt a sok szemét dolgot leplezzétek, amit a 8 év alatt elkövettetek!!

  88. Papi szerint:

    Zed!
    Nem baj, hogy ellentmondásban vagy saját magaddal? Nézd meg mit írtál az előzetesről ez így igaz ahogy leírtad. Az az apró nektek kicsi probléma, hogy deme ezt már mind eljátszotta (bizonyíték eltüntetése stb gondolj a szerverre) úgy hogy neki már nem itt hanem bíróság előtt kéne állnia és felelni a tetteiért. Ehelyett szabadlábra kerül lassan egy éve történt ez a szörnyű esett és a rendőrségünk mégsem tudta lerendezni ezt a borzalmat. Tudod nagyon sajnálom az áldozatok hozzátartozóit, hogy ezt a felbujtott értelmi szerzőt így kiengedik!

  89. csepeli szerint:

    Papi!

    Nem a bíróság helyett kerül szabadlábra, értsd már meg, hogy változatlanul folyik tovább az eljárás akkor is, ha Demét kiengedik!

    Ti komolyan mind ennyire hülyék vagytok???

  90. zed szerint:

    Az előzetes letartóztatás nem büntetés, hanem óvintézkedés. Ha alacsony a bűnismétlés kockázata, továbbá nem kell attól tartani, hogy a gyanúsított akadályozza az igazságszolgáltatás szerveinek munkáját (potenciális bűnjelek eltüntetése, tanuk manipulálása, stb.), vagy megpróbál kibújni a felelősségre vonás alól (szökés), akkor semmi nem indokolja az intézkedés fenntartását. A szerver eltüntetése a védelem álláspontja szerint egyrészt kényszerhelyzetben, fenyegetés hatására történt, másrészt Deme Gábort olyan sokkhatás érte, amelytől átmenetileg elvesztette a “józanságát”, cselekvőképességét. Valószínűleg szakértőt is kerített Ruttner doktor a teória alátámasztására, aki a pecsétjével és aláírásával ellátott több oldalas szakvéleményt írt párhuzamot vonva a hasonló esetekkel.

  91. Iványi Gabi szerint:

    Csepeli!

    Ha valaki nem a te nótád fújja, akkor te mindig dührohamot kapsz? Tudod mit? Hidd azt, hogy mi mind hülyék vagyunk….de mire mész az egyedi okoskodásoddal? Gumiszoba, szilveszterre:-))))))))))))))))) ….kezdelek sajnálni! ….és mi lesz 103 nap múlva….ajajjjjajjj…akkor majd szelíd hangon mea culpa (maxima)

  92. bubba szerint:

    jobb lenne, ha bent maradna. legalább nem kéne keresni, miután kiderül, hogy mégsem annyira ártatlan.

    hasonló megfontolásból, – ahogy zed fogalmazott – óvintézkedésből már most előzetesbe kéne tenni az összes szocit, sokat nem lehet hibázni ezzel a módszerrel.

  93. Iványi Gabi szerint:

    Zed-től (akár csepeli is copy-zhatta volna:-))))))))
    A szerver eltüntetése a védelem álláspontja szerint egyrészt kényszerhelyzetben, fenyegetés hatására történt, másrészt Deme Gábort olyan sokkhatás érte, amelytől átmenetileg elvesztette a “józanságát”, cselekvőképességét.

    Jól nézünk ki…akkor a piások ezentúl fenyegetés hatására vedelnek?
    Deme sokkhatás alatt tejecskézik…Közröhej! Komolyan mondom, hogy ez a gátlástalan védelem!

  94. Kis István szerint:

    MINEK IS VITATKOZNI,NEKEM AZ JÖN LE HOGY ZED,CSEPELI ÉS ZŐD EGY ÉS UGYANAZ SZEMÉLY VAGY EGY GÉPET KÖZÖSEN HASZNÁLOK HALMAZA. AKÁR A DEME CSALÁD IS OTT LEHET ! FÉLJETEK SZILVESZTERKOR ,MIVEL AKÁR A DÖRGÉSEK FELÉTEK IRÁNYULÓ LÖVÉSEK IS LEHETNEK. AKKOR AZTÁN JÖHETTEK A JOGSZABÁLYOKKAL , A TEJES DUMÁVAL ÉS A SZERVER ELTÜNTETÉSÉVEL. PLÁNE A SOKHATÁSOS,NAGYON MEGHATÓ. HA DEME LENNE A PINOKKIÓ,MÁR RÉG MEGHALT VOLNA A SOK HAZUDOZÁSTÓL.

  95. Szervác szerint:

    Csepeli,te kamuzol! Itt ilyen megdöntő tényeket nem közölnek,hisz van ügyvédi titoktartás,nem? Te olyan részletesen beszámolsz,hogy te neked van némi közöd ehez az esethez.Legalábbis Deméhez és a bandájához biztos.

  96. DFK szerint:

    ZED:
    Aki eltüntette a bizonyító felvételt tartalmazó szervert, arról joggal lehet feltételezni, hogy akadályozná a nyomozást, befolyásolná a tanúkat. Vagyis simán fennállhat az előzetes feltétele.

  97. Papi szerint:

    Zed!
    Ennél a hülyeségnél azért többet vártam tőled de ezek szerint megint csalódtam! Fenyegetettség hatása ugyan kitől? hiszen ő volt a felbujtó aztán volt ideje elég, hogy megmondja hol a bizonyíték! Ugyan Zed ennél azért többet kéne mondanod ne legyél már ennyire primitív!

    Csepelire meg reagálni sem érdemes ő egy sötét rosszindulatú elmebeteg!
    Nem baj elfogtok számolni maszoposok!

  98. csepeli szerint:

    DFK: Ezt bízd a bíróságra, majd a bíróság eldönti, akadályozná-e a nyomozást vagy sem.

  99. Jeniszej szerint:

    “A szerver eltüntetése a védelem álláspontja szerint egyrészt kényszerhelyzetben, fenyegetés hatására történt, másrészt Deme Gábort olyan sokkhatás érte, amelytől átmenetileg elvesztette a “józanságát”, itélő képességét.”
    AKINEK A NYILVÁNOSSÁGRA HOZOTT RENDŐRSÉGI ÉS ÜGYVÉDI NYILATKOZATOKBÓL A
    GYILKOSSÁGI CSELEKMÉNYSOROZATOKKAL KAPCSOLATOKBAN AZ JŐN LE, HOGY deme KÉNYSZEBŐL CSELEKEDETT, – AZ ENYHÉN SZÓLVA FURCSA FELFOGÁSU EMBER.
    HABÁR – IGAZ LEHET AZ A KÖZMONDÁS, MISZERINTA TETTES MINDIG VISSZATÉR A TETT SZINHELYÉRE.(belső kényszer hatására)
    AZ IROTT SAJTÓBAN MEGJELENT INFORMÁCIOK ALAPJÁN VISSZATÉRVE AZ ISKOLA ELŐTT JAJVESZÉKELT deme – KAMUBÓL, UTÁNA MEG FÉLREVEZETETT MINDENKIT CSAK ÚGY „sokkból”.
    (He he.) 🙂

  100. Demeter J. szerint:

    Világos. kiengedik, hogy eltüntethesse a terhelő bizonyítékokat.
    Értjük ezt, zed.
    Cserébe fellélegezhettek, mert a pacák meg hallgatni fog, mint a sír.

  101. Iványi Gabi szerint:

    Demeter J. ..Hát erre megy ki az egész! Ki tudja az igazi indítékot? Kun megkukult…valószínű, h ő is jó pártember…hogy elhallgattak arról, még tavaly januárban, hogy az átkosban valaki gorillája volt…
    Deme, majd tejecskézik egyet, azután megkeresi a szervert..és még jobban eldugja…mert kimerítette az előzetesi quotát….így megy ez maszoposéknál, meg szadeszéknál…Bűnözünk, majd takarítunk.
    volt pofájuk indulni a Takács helyére! akkor is kifordult a gyomrom, írtam már politikai etika!!!!(vagy protokoll, de ebben az esetben az előző!) : …erre most rásomtak..a fidesz lett a befutó…a nép szava!

  102. lolka szerint:

    “BORT, BUZÁT, BÉKESSÉGET, SÖTÉTSÉGBEN FÉNYESSÉGET! ÚJ ESZTENDŐ ÚJAT HOZZON, RÉGI JÓTÓL MEG NE FOSSZON. KI BARÁT VOLT AZ MARADJON, KI ELINDULT AZ HALADJON.”
    BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

  103. lolka szerint:

    Úgy nézki deme márciusig marad!…

Itt lehet hozzászólni !