Demjén Rózsi dalokat ígér Tabáninak

Bors

A magyar könnyűzene királya is elájult a teremőr tehetségétől (fotó: Takáts Péter, Bors)

A magyar könnyűzene királya is elájult a teremőr tehetségétől. Azt mondja: boldog lenne, ha a Csillag születik győztesének karrierjét egy-két slágerrel ő is egyengethetné.

Az RTL Klubon futó Csillag Születik döntőjét Demjén Ferenc barátaival, és menedzserével, Taskó Jánossal nézte végig, és a hírek szerint nagyon meghatotta, hogy Tabáni István az ő dalait énekelte. Az adás után a menedzser azon kezdett morfondírozni, hogy biztosan valami kivételes dolog születhetne abból, ha Rózsi, és István együtt dolgozna.

– Istvánt tehetséges embernek tartom, nagyon tetszett, hogy a dalaimat énekelte a döntőben. – nyilatkozta Demjén Rózsi.

– Különösen szimpatikus volt, hogy nem az én énekhangomat utánozta, olyan pedig mindenkivel előfordul – uram bocsá’ még velem is – hogy elfelejti a szöveget. Szívből gratulálok neki, nagy ígéretnek tartom, és boldog lennék, ha néhány kifejezetten neki írt dallal hozzájárulhatok a sikeréhez.

– Tabánit csodás tehetségnek tartjuk, aki véleményem szerint érdemes arra, hogy Demjén Ferenccel dolgozzon együtt. Ezért összehozok egy találkozót a két zenész között, és ha minden jól megy, akkor indulhat a közös munka. – nyilatkozza Taskó János.

– Elsőként is szeretnénk meghívni Istvánt a december 30-i Sport Arénában tartandó ünnepi koncertre, ahol olyan belépőt kap, amivel egészen az öltözőkig bejöhet. Ott találkozhat személyesen Rózsival.

A meghívást a Bors szerkesztősége eljuttatta Tabáni Istvánhoz, aki alig kapott levegőt a meglepetéstől.

– Hatalmas megtiszteltetés ez számomra – kezdte meghatottan a Csillag Születik győztese.

– Remélem, hogy a találkozás annak ellenére is összejön, hogy harmincadikán éppen a Thália Színházban a Csillag Születik gálán lépek fel. – nyilatkozta Tabáni.

Forrás: Bors

7 hozzászólás “Demjén Rózsi dalokat ígér Tabáninak” bejegyzésre

  1. izmos szerint:

    Mi drukkolunk!

  2. sweety szerint:

    Amennyire csak lehetett, megédesítette a Karácsomat és megerősítette a “gyertya égjen” dalával a fényét szívemben, így én csak jókívánságaimat közvetítem felé!

  3. Jeniszej szerint:

    EZ IGEN! JÓ – PÉLDÁS CSELEKEDET.

  4. Mr.White szerint:

    Hajrá Pityu! A legjobb példa,mindig bízz magadban.

    CAOMÁ?

  5. SZASZA szerint:

    NEM TUDJÁTOK MI VAN EZZEL A RUPPOTLAN GULYÁSSAL? LAPÍT DE MÁR VÁGJA A CENTIT.

  6. Mr.White szerint:

    Cao ni ma!

    3 hete nem írtam és nem voltam sehol. Vigyázz,így akarnak információt! Érted?

  7. lolka szerint:

    “BORT, BUZÁT, BÉKESSÉGET, SÖTÉTSÉGBEN FÉNYESSÉGET! ÚJ ESZTENDŐ ÚJAT HOZZON, RÉGI JÓTÓL MEG NE FOSSZON. KI BARÁT VOLT AZ MARADJON, KI ELINDULT AZ HALADJON.”
    BOLDOG ÚJ ÉVET KIVÁNOK!

Itt lehet hozzászólni !