Ismét csőtörés az Erdősor utcában

Mr.Gabee, Csepel.info

Forrás HOL-MI

Mr.Gabee információi szerint egy újabb csőtörés nehezíti a közlekedést az Erdősor utcánál. Ezúttal a Technikus utcánál. 

Korábban beszámoltunk arról, hogy a Csille utcánál a vízművek beavatkozására volt szükség. Ez az eset információk szerint sokkal nagyobb terjedelmű, mint a Csille utcai.

Update:  A 159-es autóbusz terelve közlekedik, nem érinti az Erdősor utca, a Technikus utca és a Kossuth Lajos utca megállót.

4 hozzászólás “Ismét csőtörés az Erdősor utcában” bejegyzésre

  1. Várkonyi András szerint:

    A Szent László utcai lakótelepen, ahol éppen gázcsőfektetés folyik, s a hanyag alvállalkozók már “vizet fakasztottak és bevezető gázcsövet vágtak el – nos, talán büntetésből (?) 7 házban is elzárták a gázt azzal, hogy a házat kezelőnek és a lakóknak kell megfizetni a bevezető csövek cseréjét, illetve a gáztömörítés költségeit. Házanként 2 millió Ft !!!
    kedves, ugye ? Megérne egy misét ( riportot ) az ügy, a nyár kellős közepén elzárni a gázt kisgyermekes családok, idős emberek és más, becsületesen rezsit fizetők számára. Se mosdás, se vízmelegítés, se főzés ! Úgy tűnik a Gázművek még a Fidesznél is nagyobb5 úr. Ha nem, hát most lehet bizonyítani !

  2. Fábián László szerint:

    Csillagtelepen is elvan zárva a gáz egy háztömben. Már egy hete . S azt se tudják mikor kapcsolják vissza. Nem sikerült a nyomás próba. Ki kell cserélni a gáz órákat . A 3+ lêpcsőháznak több millióba fog kerülni. S a társasházban van jó pár önkormányzati lakás is. Vajon ettől fogják e jócskán drágitani a lakbért ?

  3. Hesz József szerint:

    Kedves Vízművek!
    Tegnap aug. 5-én 17óra magasságában
    Csőtörés volt az erdősor u. – i busznegállóba
    lezárták a vizet 19:30 – körül!!! Egész éjjel nem csináltak semmit,most de. 6. -án 10óra után se készült el!!! Pedig a víz létfontosságú, több háztömbe el van zárva meddig tart???!!! Köszönjük. Üdv.

  4. […] Több olvasó kereste fel szerkesztőségünket, hogy vajon mikor fogják visszaadni a forgalomnak az Erdősor utca Nap utca előtti szakaszát a hatalmas csőtörést követően. […]

Itt lehet hozzászólni !