15 percen belül elfogtak egy rablót a fővárosban

Mr.Gabee, Csepel.info

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi nyomozója számára nem volt kérdés, hogy felfüggeszti pihenését, amikor 2020. július 30-án délelőtt a Budapest XX., Vízisport utca és Csepeli átjáró kereszteződésénél meglátott egy férfit és egy nőt, akik egy táskát ráncigáltak.

Az őrnagy félreállt autójával, odalépett hozzájuk, igazolta magát, szétválasztotta a feleket és kérdezett. Kiderült, a férfi vissza akarta tartani a fiatal nőt, aki nem sokkal korábban erőszakkal rántotta ki a táskát egy járókelő kezéből. A férfi egy csepeli buszmegállóban látott meg egy földön fekvő asszonyt, aki elmondta neki, hogy néhány perccel azelőtt egy nő kiszakította kezéből a táskáját és elmenekült. Az állampolgár a támadó után eredt, megállította, ám a nő ellenállt, dulakodtak, ekkor lépett közbe a civil ruhás rendőr.

A nyomozó a megsérült asszonyhoz haladéktalanul mentőt, az elfogáshoz, ruházatátvizsgáláshoz erősítést kért, a Budapesti Rendőr-főkapitányság egyenruhásai néhány percen belül a helyszínre értek, a nőt megbilincselve előállították. A táskában lévő holmik szétszóródtak ugyan, de hiánytalanul meglettek. Ahogyan a pénztárca 25 ezer forintnyi tartalma is előkerült Z. Karolina melltartójából.

A 83 éves sértettet súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Az azóta letartóztatott, 26 éves budapesti nő ellen rablás és testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. kerületi Rendőrkapitánysága.

3 hozzászólás “15 percen belül elfogtak egy rablót a fővárosban” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    A nyugati PC sajtó sem közli, az elkövető származását. Csodálom, hogy azt közlik, hogy az elkövető férfi, vagy nő. (Az isztambuli szerződés elfogadása esetén ez is tilos lenne)😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  2. Hozzászóló szerint:

    Az angol sajtó szokta hozni az elkövető származását, még az arcképét is közlik korrektül.
    Az egyedülállóan szabad és mindentől független német sajtó az, amelyik annyira PC, hogy napokig hallgat az olyan borzalmakról, mint a migrik által elkövetett kölni tömeges erőszak. Ezeknek a szarháziaknak, itthon is van azért belőlük bőven, valamiért fontos a bűnözők lelkivilága.

  3. Lennox szerint:

    Rosseb egye meg a fajtáját! 83 éves néni ellen de nagy hős volt! Nyomorult, elfajzott, semmirekellő bűnöző.

Itt lehet hozzászólni !