Csepel legcukibb játékboltja: Jégvarázs kuckó

Mr.Gabee, Csepel.info

Szerdán írtunk róla, hogy újabb rovatot indítunk, melynek lényege, hogy a szerkesztőség tagjai ellátogatnak kerületünk számos egységébe abból a célból, hogy egy kicsit bemutassuk a legfontosabb szolgáltatásait, illetve azokat a dolgokat, melyekkel az üzlet várja vásárlóit, vagy vendégeit.

A cikket követően már kaptunk is egy olvasói ajánlást egy nagyon édes Posztógyár utcai játékboltról, mely nem ismeretlen a szerkesztőségben, hiszen több szerkesztő rendszeresen jár különféle apróságokat, ritkaságokat és különlegességeket vásárolni.

Kérjük olvasóinkat, hogy a csepel.info@gmail.com címre juttassák el azokat az üzleteket, amiket Önök szerint érdemes lenne bemutatni.

A csütörtök délelőtt a szerkesztőségből páran el is látogattak a Jégvarázs kuckóba. A beszámolót az alábbiakban olvashatják:

A boltról elmondható eljáróban, hogy a HÉV végállomástól nincs messze. A Posztógyár utca 5. szám alatt található az üzlet Érdekesség, hogy idén költöztek néhány méterre arrébb abból a célból, hogy egy nagyobb helyiségbe fogadhassák a vásárlókat, érdeklődőket.

Belépve az áruk rengetege fogadott, az eladó (aki az üzlet tulajdonosa) most is, mint mindig nagyon kedves, segítőkész volt, rendezgette az üzletét.

Ha épp valami nincs készleten, igyekszik beszerezni és értesít is, ha megérkezik.

Kapható különböző árfekvésben új és használt játék, használtcikk ( bögre, tányér, háztartási cikk, bizsu, kendő, kiegészítő) és még sorolhatnánk.

Facebook oldalukon is rengeteg információt oszt meg. Webáruház is tartozik hozzá, amiben szereplő termékek megrendelés után az üzletben lehet átvenni egyeztetést követően.

Bátran ajánljuk másoknak is, hisz igazi kincseket találunk az üzletben.

 

2 hozzászólás “Csepel legcukibb játékboltja: Jégvarázs kuckó” bejegyzésre

  1. Tóth kati szerint:

    Hol van ez az üzlet?

  2. Feketelistas szerint:

    El kellene olvani a cikket.
    Kiderul hol van az üzlet

Itt lehet hozzászólni !