Weisz Fanni Csepelen próbálja rendezi az életét

Bors Online

Többen látták mostanában Csepelen, édesanyja lakóhelyén a válófélben lévő Weisz Fannit. A szakértő szerint a modellnek nehéz lesz feldolgozni a szakítást, mivel még sosem kellett egyedül szembenéznie a problémáival.

Édesanyja mellett kezdhet új életet Weisz Fanni. A hírhedt hetedik év, úgy tűnik, Weisz Fanni és Hajmásy Péter kapcsolatán is kifogott, mert öt- évnyi együtt járás és két év házasság után szerda éjjel bejelentették, hogy elválnak útjaik. Lapunk információi szerint Fannit az utóbbi időben többen látták Csepelen, ahol édesanyja, Ágnes és testvére, Gábor is él, így a válást követően Fanni valószínűleg a családi fészekben keres vigasztalást.

TÖBBSZÖR LÁTTAM A SÉTÁLÓ UTCA KÖRNYÉKÉN, IGAZÁN CSINOS TEREMTÉS

– mesélte egy helyi hölgy a Borsnak.

A korábban elválaszthatatlan anya-lánya páros korábban számos fontos projekten dolgozott együtt, többek között a siketek és nagyothallók számára létrehozott Csend hangja programban, amely a fogyatékkal élő emberek problémáira kívánja felhívni a figyelmet.

A Bors által felkeresett szakember, Makai Gábor klinikai szakpszichológus szerint igen küzdelmes út várhat Fannira a szakítás feldolgozásában, ugyanis eddigi élete huszonhét évében vagy az édesanyjával vagy a párjával, későbbi férjével élt együtt, szinte soha nem kellett egyedül megbirkóznia a problémáival.

– Ha még sosem élt egyedül közel harminc­éves koráig, akkor akár gyerekkorára visszavezethető kötődési problémái lehetnek az illetőnek. Nagyon kötődik, nehezen szakít, az sem kizárt, hogy már nagyon régóta érlelődött a másik félben a döntés, de az elhagyott félt szorongás fogja el az egyedüllét és a változás miatt. Fontos megnézni – akár egy terápiás folyamatban –, hogy mi lehet ennek az oka. Ha valaki siket, akkor az nem jelenti azt, hogy ne tudna egyedül élni, hiszen számára a csönd alapállapot, ami nem változott

– vélekedett Makai.

Fanni, Péter és Ágnes teljesen eltűntek a nyilvánosság elől, napok óta nem kommunikálnak a rajongókkal, minden kommentelési lehetőséget letiltottak a hivatalos közösségi oldalaikon. Rajongóik ettől függetlenül közzéteszik véleményüket, s közülük sokan azt gondolják, Fanninak jobb férfit szánt a sors.

Forrás: Bors

6 hozzászólás “Weisz Fanni Csepelen próbálja rendezi az életét” bejegyzésre

  1. Marika szerint:

    Szar és amúgy magán ügy!! Asse tudom ki ez, ugyanolyan mint az összes többi ember!

  2. pl szerint:

    Az Áder beszédek mutogatója… Celebbé vált, azt hitte elég mutogatni. Nem. Kifogyott a mutogatásból. Jött a magán élet, a fűrdőruha. Egyre több mindent fog kelleni mutogatni… Nem lett volna muszáj, voltak lehetőségei.

  3. Qqriq szerint:

    A művészek, híres emberek Csepelre jönnek pihenni, feltöltődni energiával, ihletet és erőt meríteni a sajátos környezetből, és kikapcsolódás közben átgondolni az életüket. Ez a jelenség annak köszönhető, hogy az elmúlt évtizedben a csepeli önkori és a korábbi főpolgármester rengeteget tettek Csepel fejlődéséért, hogy több legyen mint egy külvárosi prolikerület és az intelligensebb, kulturáltabb emberek számára is vonzó hellyé váljon. Köszönjük szépen.

  4. Marika szerint:

    veisz fanni hol művész? Miben? A magamutogatásban? Arra bármelyik repedt sarkú kurva képes!

Itt lehet hozzászólni !