Hétfőn nyit a “Kalózos” játszótér

Mr.Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee információi szerint hétfőn 15 órakor nyílik a Hollandi úti “Kalózos” játszótér.

Borbély Lénárd polgármester Facebook oldalán jelentettte be, hogy a kalózhajós játszótér július 13-án, hétfőn 15 órakor újra kinyitja kapuit. A játszótér kalózhajójának felújításáról a karanténidőszakban, a játszóeszközök felülvizsgálata során döntöttek.

5 hozzászólás “Hétfőn nyit a “Kalózos” játszótér” bejegyzésre

  1. Valdemar szerint:

    A mostani “kalózhajó” gyenge utánzata a réginek! Már építés közben úgy tűnt, kisebb is! Nem is hajó, kalózbárka! Persze ma pénzszűke van, kisebb hajó, kisebb költség! Érdemes összehasonlítani a 2016-os átadás képeivel!

  2. bhu szerint:

    De jó lesz hogy ide jön a szomszéd kerület összes kisgyerekes lakója termélszetesen autóval.
    Mnden fejlesztésnek van árnyoldala, ezért érdemes hatástanulmányt csinálni.

    De amúgy ez a játszótér valóban a környezetbe illik legalább, és az is igaz, hogy a Duna mindenkié. (Hajó-víz ugye). Ez nem mondható el a birkózásról, ami nem egy tipikus vízisport.

  3. pl szerint:

    “kisebb hajó, kisebb költség”… gondolod?

  4. admin szerint:

    Attól, hogy távolabbról készül fotó valamiről, még nem lesz kisebb.

  5. Valdemar szerint:

    Nem fénykép alapján mondom, hogy kisebb a hajó! Már az építés közben megfigyeltem közelről! Egészen másképp építették, a vázat ott rakták össze, aztán rászerelték az elemeket! Az eredeti valódi kézműves munka volt, ezt meg előre elkészített elemekből csak összepakolták! Tessék már megnézni az oldalburkolatot! Az első valódi deszkákból készült, a mostani meg fekete lapokból, amire piros léceket raktak rá hosszában, mintha deszkákból készült volna! Ócska utánzata az elsőnek! A végén még tömegtermelés lesz, s kalózhajós játszótérrel ontják tele a Kárpát-medencét! Mert hogy már Erdélybe is jutott belőle!

Itt lehet hozzászólni !