Nagy erőkkel keresik: telefont lopott a Csepeli Piacon

Mr. Gabee, Csepel.info

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága 01210/945/2020. bűnügyi számon lopás vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján egy ismeretlen nő 2020. július 10-én 14 óra 10 perc körül Budapesten a XXI. kerületi Deák Ferenc téren, egy üzletben egy vásárló telefonját ellopta.

A feltételezett elkövető 60 év körüli, 170-175 centiméter magas, rövid, sötétbarna hajú nő, aki a bűncselekmény elkövetésekor napszemüveget, narancssárga pólót, kék térdnadrágot, valamint fekete papucsot viselt.
A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

6 hozzászólás “Nagy erőkkel keresik: telefont lopott a Csepeli Piacon” bejegyzésre

  1. Majori manyi szerint:

    Aztaqrva… Mi ez VHS??? 😁😋😎

  2. Valdemar szerint:

    NAGY erőkkel keresik! Honnan tudod? Lehet hogy csak átteszik az aktát egy másik asztalra, az idő letelte után meg lezárják az ügyet! Ma sem tudjuk, ki lopta el Tiborcz feleségének telefonját!

  3. pl szerint:

    VGA… többre nem “fussa”… 🙂 Ebbe kár belenagyítani.

  4. lutria szerint:

    El tudom képzelni a “nagy erőkkel” történő nyomozást,a testvérem robogóját a SPAR kamerája alól lopták el,volt felvétel az elkövetésről-1 hónapon belül lezárták a nyomozást,”Mivel az elkövető kiléte nyomozásban nem volt megállapítható”…Hatodikán ellopták,25-én már kész volt az irat…

  5. Pipás Pista szerint:

    Mil

  6. Valdemar szerint:

    Röhejes a magyar bűnüldözés színvonala! Felvétel alapján nem tudják az elkövetőt azonosítani! Kína már ott tart, hogy az utcai képeken levő személyek bármelyikét azonnal azonosítani tudják! Arcképfelismerő programok az összes kínai állampolgárt felismerik! Orbán meg Pintér mehet hozzájuk tanulni! Nálunk Nagy Testvér inkább azt figyeli, mit írogatunk róla a neten! 😉

Itt lehet hozzászólni !