Gázvezetékek cseréje kezdődik meg a Táncsics Mihály utcában

csepel.hu

NKM Földházhálózati Kft. megbízásából a Colas-Alterra Zrt. gázvezeték felújítását kezdi meg a Táncsics Mihály utca Károli Gáspár utca-Deák Ferenc utca szakaszán, valamint a Táncsics Mihály utcával párhuzamos névtelen utcában.

A kivitelezés július 13-tól várhatóan augusztus 31-ig tart. A felújításra a gázvezeték kora és leromlott műszaki állapota miatt van szükség.

A kivitelezés ideje alatt természetesen különböző forgalmi korlátozásokkal kell számolni mind a gépjárművezetőknek, mind a gyalogosoknak. A buszforgalom egyik ütemben sem lesz korlátozva, a buszjáratok elterelésére nem lesz szükség. A beruházás ütemekre lesz felbontva.

1-6. ütem: A Táncsics Mihály utca a Károli Gáspár utca-Vermes Miklós utca szakasza egyirányúsításra kerül. Az északról délre tartó forgalom a beruházás teljes ideje alatt terelve lesz. A Vermes Miklós utca iránya megfordul a Kiss János altábornagy utca irányába, így az észak felől érkező gépjárművek a Kiss János altábornagy utcát használhatják kerülésre. A Vermes Miklós utcában páratlan oldali sáv lezárásra kerül. Délről észak felé haladóknak a Táncsics Mihály utcából a Vermes Miklós utcába nem tudnak behajtani. Az 1. ábrán feltüntetett korlátozás a többi ütemben feltüntetett korlátozásokkal együtt lesz érvényben! A sávlezárás július 13-tól augusztus 31-ig tart.

 

1

1. ábra

 

1. ütem: A Táncsics Mihály utca-Deák Ferenc utca, illetve a Táncsics Mihály – Vermes Miklós utca csomópont előtt közvetlenül az észak felé haladó iránynak az ellenkezdő oldali sávban kell a munkaterületet kikerülnie. Az egyirányúsítás az ütemben fent lesz tartva. Az ütem 4 napig tart. (2.ábra)

 

2

2. ábra

 

2. ütem: Táncsics Mihály utca a Károli Gáspár utca-Vermes Miklós utca szakaszának egyirányúsítását leszámítva más korlátozással nem kell számolni. Az ütem 4 hétig tart. (1. ábra)

3. ütem: Táncsics Mihály utca a Károli Gáspár utca-Vermes Miklós utca szakaszának egyirányúsítását leszámítva a Táncsics Mihály utcában a gyalogosforgalom korlátozására kell számítani. Az ütem 6 napig tart (1. ábra)

4. ütem: Ez az ütem két alütemre lesz bontva. Mind a két ütemben a Károli Gáspár utca-Táncsics Mihály utca csomópontban félpályás útlezárásra kell számítani. Egy ütemben egyszerre egy sáv kerül lezárásra. A két alütem összesen 6 napig tart. (3. ábra)

 

3

3. ábra

5. ütem: Táncsics Mihály utca a Károli Gáspár utca-Vermes Miklós utca szakaszának egyirányúsítását leszámítva más korlátozással nem kell számolni. Az ütem 4 hétig tart. Az 5. ütem a 2. ütemmel egyszerre fog zajlani. (1. ábra)

6. ütem: Károli Gáspár utca-Táncsics Mihály utca csomópontban található jelzőlámpák nem fognak üzemelni, így napközben a forgalmat jelzőörök irányítják majd. Az egyirányúsítás ebben az ütemben is fent lesz tartva. Az ütem 6 napig tart.

7. ütem: A Táncsics Mihály utcával párhuzamos névtelen utca a Deák Ferenc utca felől zsákutca lesz, a Károli Gáspár utca felől pedig nem lehet behajtani. Az utcában található parkolóterület kiürítésre kerül, így „Megállni tilos!” jelzőtáblák kerülnek kihelyezésre. A munkálatok ezen ütemet egy másik ütemmel párhuzamosan fogják kivitelezni. A 4. ábrán található két munkaterület kivitelezését egyidőben fogják végezni.

 

4

4. ábra

 

A beruházás idejére az arra közlekedő gépjárművezetőktől fokozott figyelmet, a lakosoktól pedig türelmet és megértést kérünk.

csepel.hu

5 hozzászólás “Gázvezetékek cseréje kezdődik meg a Táncsics Mihály utcában” bejegyzésre

  1. Horváth János szerint:

    Még jó, hogy nem újították fel a Táncsics Miklós utca burkolatát!

  2. csak úgy szerint:

    Dehogy jó!
    Dupla munka, dupla nyereség!

  3. Tündér Ilona szerint:

    T Admin!

    Amennyiben tud akkor válaszoljon, hogy miért bontották fel a Királyerdő u 34 előtt a pár hónapja átadott aszfaltburkolatot.

    Köszi

  4. Horváth János szerint:

    Bocs, nagyon meleg volt! Természetesen Táncsics Mihály utca.

  5. Majori manyi szerint:

    Tündér Ilona!
    Mert biztosan eddig nem volt esze bekötni a kib@szott csatornát. Mindenütt ez megy, végig lehet nézni. Én kifizettetném az összes barommal.

Itt lehet hozzászólni !