Rekordok dőltek meg budapesti kerékpárszámlálókon

IbIke, Mr.Gabee, Csepel.info

A kép illusztráció

Szerdán a Bem térnél és a Csepelre vezető Weiss Manfréd út melletti kerékpárszámlálókon is megdőltek a mindenkori rekordok.

Május elején írtunk róla, hogy a legnagyobb munkanapi számokat mérték a kerékpárszámlálók, amiknél magasabb adatok csak a 2018. április 22-i I bike Budapest felvonulás napján voltak – akkor a Bem téri és Árpád hídi számlálók mentén tekert el kb. 25000 felvonuló és az egész városban kiemelkedő biciklis forgalmat mértek.

Ezen a héten szerdán viszont minden eddiginél többen haladtak el a Bem téri és Weiss Manfréd úti kerékpárszámlálók felett, totális rekordot felállítva. A TOP10 napok listáján látszik, hogy mennyivel nagyobb a kerékpárforgalom idén tavasszal és nyáron.

Az eheti adat azért is érdekes, mert a tavaszhoz képest már nagyjából visszaállt a reggeli és délutáni csúcsforgalom, tehát a karantén alatti időtöltésnek kerékpárra váltók közül jó eséllyel egyre többen közlekedők lesznek.

További részletek, adatok itt: https://www.facebook.com/ibikebudapest/posts/3409228339087847?__tn__=-R

Jó utat kívánunk mindenkinek!

Egy hozzászólás “Rekordok dőltek meg budapesti kerékpárszámlálókon” bejegyzésre

  1. Nagyapó szerint:

    Ez a migráns hölgy “IbIke”, egész jól megtanulta nyelvünket. Olyan aprósággal, hogy eheti, vagy
    e heti még nincs tisztában. Igaz az idézett facebookon még keveri a nyelveket, igazi “pigeon english”!
    A Date még stimmel, de mi az hogy Weiss Mannfréd út a Mannfréd Weiss street helyett, a Bem tér a Bem square helyett. Mi az, hogy pl. V 22 ápr 18?😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

Itt lehet hozzászólni !