Sávlezárás a II. Rákóczi Ferenc úton

Mr.Gabee, Csepel.info

 

A BKK tájékoztatása szerint hétfőn reggel 6 órától várhatóan szerda 23 óráig Csepelen a II. Rákóczi Ferenc úton a Tejút utcánál irányonként egy sáv járható aszfaltozás miatt. A jelzőlámpák sárgán villognak.

A csomópontban időszakosan a II. Rákóczi Ferenc útról nem lehet balra kanyarodni.

5 hozzászólás “Sávlezárás a II. Rákóczi Ferenc úton” bejegyzésre

  1. concept szerint:

    Na most akkor mi van,ez a hír ellentmond annak 6 napja látható vezércikknek hogy a főváros (a Karácsony)nem költ a Csepeli utakra 4-5 évig…

  2. Qqriq szerint:

    Horváth János mérnök úr bizonyára készséggel elmagyarázza milyen rétegekből épül fel az úttest és mi a különbség a karbantartás és a felújítás fogalmai között.

  3. Horváth János szerint:

    Az biztos, hogy ez még nem a 65 milliárdos MotoGP pálya!

  4. concept szerint:

    #Qqriq#A vezércikk sem tesz különbséget,kijelentően azt állítja hogy nem csak hogy “felújítás” nem lesz hanem még télen a havat sem fogják félretolni…
    “Karbantartás”mégis van?

  5. Qqriq szerint:

    “A főpolgármester négy évre nemet mondott a nem balliberális kerületek P+R parkoló-fejlesztéseire és a fővárosi utak felújítására is, amelyeket ezekben a kerületekben a jövőben tisztítani sem hajlandóak.”
    Még egy fogalom: takarítás/tisztítás, ami sem felújításnak, sem karbantartásnak nem minősül.
    Ha az utak karbantartását (pl. kátyúzás, lekopott útburkolati jelek újrafestése, táblák jó láthatóságának biztosítása) nem végeznék el, az balesetveszélyes helyek kialakulásához vezetne. A balesetmegelőzés közérdek, a Budapest Közút Zrt. weboldalán hibabejelentő űrlap is található. Ugyanakkor semmit nem lehet a végtelenségig toldozni-foldozni, egyszer eljön a felújítás ideje is.

Itt lehet hozzászólni !