Trump: Az ANTIFA mostantól terrorszervezetként lesz nyilvántartva

Hamburg, Portland, Chile, majd fél Amerika szétverése után lépett az elnök.

Donald Trump jeletette be Twitteren, hogy az Antifasiszta Mozgalom mostantól terrorszervezetként lesz nyilvántartva az Amerikai Egyesült Államokban.

The United States of America will be designating ANTIFA as a Terrorist Organization. — Donald J. Trump (@realDonaldTrump) May 31, 2020

A mozgalom célja már jó ideje nem a fasizmus, hanem a kapitalizmus elleni küzdelemről, valamint egy ideje legitim eszköznek tekintik a nyílt erőszakot is ellenzéki egyénekkel, csoportokkal, vagy akár a rendőrséggel, kormánnyal szemben.

A jelenlegi lépésre az után kerülhetett sor, hogy a most amerikában zajló, névleg antirasszista zendülést is az antifa keménymag kezdte el Minneapolisban, valamint ők terjesztették ki az egész országra.

Forrás: 888

4 hozzászólás “Trump: Az ANTIFA mostantól terrorszervezetként lesz nyilvántartva” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Helyes lépés. Úgy vélem, hogy Magyarországnak is követnie kellene a nemzetközi példát, mielőtt Gyuri bácsi hozzánk is elküldi a rohamosztagosait. KariGeri tárt karokkal fogadná őket a Kossuth téren.

  2. werthan szerint:

    Végre!

  3. Hozzászóló szerint:

    1958. február, Magyar Filmhíradó:
    “A tamtam ősi hangjai távoli világrész hírnökei. Afrika táncol, Nigéria, Dahomey, Kenya szülöttei a Fővárosi Nagycirkuszban magukkal ragadják a nézőt. A tűz és a víz a néger mítosz ősi istenei. Íme, a tűztánc. “

  4. concept szerint:

    Az FBI szerint nem az ANTIFA-nak nincs köze a rendbontásokhoz.
    De Trump biztos jobban tudja mert ő tévedhetetlen…

Itt lehet hozzászólni !