Dugóban ücsörgő autósok anyázzák a főpolgármestert az értelmetlen kerékpársáv miatt

Indirekt, Csepel.info

A szakemberek szerint borítékolható volt, hogy ebből botrány lesz: minden második autós melegebb éghajlatra küldi Karácsony Gergelyt a slepjével együtt.

Nagyobb P+ R parkolók nincsenek az intézkedések bevezetésére, biciklis sehol, de közben órákra bedugul a Nagykörút, a Bartók Béla út, a Blahától Rákóczi hídig folyamatosan áll az kocsisor. Úgy van nagyobb dugó, hogy jóval kisebb az autós forgalom, mint a veszélyhelyzet kihirdetése előtt. Az autósok káromkodva üzenik a főpolgármesternek hogy hova menjen és kivel mit csináljon.

Mint ismert, Budapest vezetése kitalálta, hogy drasztikusan csökkenti a városban a sebességet, a meglévő kétsávos utak közül pedig egyet elvesznek az autósoktól és azt kerékpárosútnak alakítják át. Ez történt most, emiatt órákra megbénult a közlekedés a fővárosban. Nemcsak az autókban, de a neten is folyik a budapesti városvezetés gyalázása.

Indirekt, Csepel.info

19 hozzászólás “Dugóban ücsörgő autósok anyázzák a főpolgármestert az értelmetlen kerékpársáv miatt” bejegyzésre

  1. SamFüles szerint:

    Azta mindenkit, minden második autós? :O Ezt ki mérte fel? Hogy csinálta? Ezt részletezzétek már mert érdekelne! :O Komolyan mondom a fideszes média csodákra képes.

  2. Csabó szerint:

    Szerintem mindegyik.

  3. Hozzászóló szerint:

    A belvárosban nem muszáj mindig hobbiautózni. Ebben példát lehetett volna venni már húsz éve is például Prágáról.

  4. Nondroid szerint:

    Milyen szakemberek?

  5. Ábel Attila szerint:

    Szerintem hobbiból senki nem ül a dugóban. Ahhoz meg nem kell szakembernek sem lenni, hogy lássuk, a biciklisáv miatt lett most a dugó. Érdekes módon addig nem volt.

  6. Tóth kati szerint:

    Hozzászóló az Üllői út nem a belváros.Voltál már Prágában?A belvárosa kb akkora,mint nálunk a Margitsziget.Úgy nem nehéz lezárni a forgalom elől.Karácsony egy dilettáns liberáris takony.

  7. Qqriq szerint:

    Az új fővárosi közúti balesetvédelmi akcióterv lényege, hogy dugók, forgalmi torlódások szándékos előidézésével csökkentik le a járművek sebességét és előzik meg a súlyos közlekedési balesetek létrejöttét. Ez egy valóban működőképes, tuti módszer: a közlekedés megbénításával hatékonyan kerülhetők el a balesetek.

  8. ptypang szerint:

    Az Üllőin legalább még van így is két sáv, de a Nagykörúton csak egy sáv maradt. A Nagykörút sem belváros, az igazi belváros a Kiskörúttól a Duna felé eső rész.

  9. Aladin szerint:

    Kari Geri egy f@sz!!! Gyagya Fecó is… többet ártanak mint a korona vírus!!!

  10. Tündér Ilona szerint:

    Ábel Úr!

    Ha már megemlítik a P+R parkolókat, homályosítson már fel, hogy a csepeli Rákóczi úton milyen P+R parkolót reklámoznak.

  11. csak úgy ... szerint:

    A Szt. István út 1. előtt nagy gonddal, felépített P+R szabad hely kijelző, tetejéről eltűnt a digitális (még soha nem működő) kijelző. EU pénz elköltve, projekt kipipálva, pénz szétosztva. Így működik ez Csepelen.

  12. Betke szerint:

    A mi Kossuth Lajos úti kerékpársávunk se semmi, ne felejtsük! Kinek az ötlete is volt?

  13. SamFüles szerint:

    Jó jó, értjük! Karácsony-t mindenki szídja és utálja. Tarlós tökéletes volt! Éppen csak, hogy elbukta a fővárosi választást is, annyira megvolt elégedve vele mindenki… 🙁

  14. Nagyapó szerint:

    csak úgy …(szerda – 17:12) A Szt. István út, mint főútvonal a Fővároshoz tartozik. Igaza van, lopnak, írjon Vigyorinak!😀

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  15. Nagyapó szerint:

    SamFüles! “Jól” döntöttek.😀 Vigyori nyert, viszont ezt a döntést mindenki szívja. Csepelen tudtuk kire/kikre szavazunk – nem csalódtunk. Ellenben maguk magyarázhatják – 5 évig – Vigyori és bandája hülyeségeit!!!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  16. pusssh szerint:

    SamFüles minden szinvonal alatti bértroll. Nem kell vele foglalkozni, Nagyapó!

  17. Gary Ridgway szerint:

    Akkor a mai felméréshez:
    HA!!!
    Valaki, aki ma perverzitást érzett egy körúti kocsikázásra, ami mindig szívás, ma is az volt. Átlag feletti! Sokan mocorognak, mondhatnám feleslegesen, mert 9-kor már nem dolgozni megy? 🙂
    A lényeg, hogy a Blahán, vagy 13 óráig nem ment a lámpa…
    Mindemellett ez a kerékpársávosdi egy elmebaj!

  18. Nondroid szerint:

    Betke: Miért, kit zavar a Kossuth Lajos utcán lévő kerékpársáv?

  19. Nondroid szerint:

    Mivel a moderátor nem hajlandó Révész Márius indexex cikkének linkjét jóváhagyni, így bemásolom a link nélkül az álláspontját.

    Révész Máriusz
    A világban mindenhol az a trend, hogy erősítik a gyalogosok, kerékpárosok védelmét, lassítják a forgalmat, növelik a forgalomtól elzárt és forgalomcsillapított területek arányát. Több városban igazolódott, ahol több a biciklis, kevesebb a közlekedési baleset.
    Révész szerint most több hatás is kedvező helyzetet teremthet a módosítások elfogadtatásához, a védtelen közlekedők biztonságának növelésére.
    – A koronavírus-járvány lehetőséget ad, de rá is kényszerít, hogy átgondoljuk közlekedési prioritásainkat.
    – A járvány alatt felértékelődött a kerékpáros közlekedés, sok városban új útszakaszt jelöltek ki bringázásra, és ezekkel a módosításokkal sokáig együtt kell élnünk, ha a járvány második hulláma is megérkezik.
    – Van némi esély arra, hogy fővárosban a pártpolitikai vitákon felülemelkedve sok mindent végig lehet most gondolni.

Itt lehet hozzászólni !