Puff neki: a magyar intézkedések már megint megfelelnek az európai uniós jognak

Csepel.info, MTI

Ismét megdőlt egy ellenzéki diktatúra-mítosz. Az Európai Bizottság alelnöke nyilatkozott egy kérdésre válaszolva, kiemelve: Magyarország az új kornavírus-járvány elleni védekezés során sem fogadott el olyan törvényt, amely ellenkezne az európai uniós joggal.

A magyarországi ellenzék tíz éve próbálja elhitetni az Európai Bizottsággal, hogy kitört a fasizmus, és Magyarországon nem szólalhatnak meg ellenzékiek sem a médiában, sem  a közéletben, sem a Parlamentben. Ez egyelőre nem sikerül, az Európai Bizottság még a tényeknek hisz.

„Egyelőre nem aggódom. Magyarország eddig nem fogadott el olyan jogszabályt, amely ellenkezne az európai uniós jogrenddel” – válaszolta Vera Jourová a műsorvezető felvetésére, miszerint aggódik-e a magyarországi helyzet miatt. Elmondta, hogy találkozott Varga Judit igazságügyi miniszterrel, akivel részletesen megvitatta a magyarországi döntéseket.

Vera Jourová hangsúlyozta: a járvány kapcsán az Európai Bizottság minden tagállamban megvizsgálja, hogy az elfogadott kormányzati intézkedések nem sértik-e a jogállamiságot.

Csepel.info, MTI

5 hozzászólás “Puff neki: a magyar intézkedések már megint megfelelnek az európai uniós jognak” bejegyzésre

  1. concept szerint:

    Puff neki?
    1db EB biztotsági tag szerint?
    És a többi x tucatnyi mit mond?

  2. Nagyapó szerint:

    concept! “Az Európai Bizottság alelnöke nyilatkozott”!
    El kell olvasni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. pusssh szerint:

    Nagyapó! Ha nem tudnád, CONCEPTIO csak egy van. Aki ettől eltér, az fake. Mert van ám fake-EU, fake-EP is, fake bármi, ha nem azt mondja, amit a CONCEPTIO. Vera Jourova nyilván teljesen antidemokratikus módon rosszul tudja, mi az az EU.

  4. Nagyapó szerint:

    pusssh! concept (hétfő – 16:01 ), vagy CONCEPTIO?🙂

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. pusssh szerint:

    Nemcsak concept, hanem a koncepció.

    (Olyan vén, lassú, rángató-ugráló tragacson írok, hogy örökké benne maradnak az elütések. Már nagyon utálom. Minek is firkálok ide unalmamban?!… Egyébként is: önveszélyes hülye, aki valamit mondani próbál.)

Itt lehet hozzászólni !