Elfogták: Kiabálva fenyegette a kezében lévő csavarhúzóval az utasokat, majd a buszsofőrt

POLICE, Mr.Gabee, Csepel.info

 

Egy férfi 2020. március 31-én este felszállt a 138-as buszra, ahol kiabálva fenyegette a kezében lévő csavarhúzóval az utasokat, majd a buszsofőrt. A férfi letépte a – koronavírus miatti fertőzésveszély elkerülése érdekében – kifeszített kordonszalagot, majd a vezetőfülke plexiüvegét ütötte, rugdosta.

A buszvezető eközben értesítette a csepeli rendőröket, akik a Szent Imre téri végállomásnál elfogták a 48 éves budapesti V. Kornélt. A buszon senki sem sérült meg.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XXI. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói V. Kornélt közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett miatt már eljárást folytatnak a csepeli és a józsefvárosi nyomozók, továbbá a II. kerületi rendőrök garázdaság miatt.

A csepeli nyomozók V. Kornélt őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

5 hozzászólás “Elfogták: Kiabálva fenyegette a kezében lévő csavarhúzóval az utasokat, majd a buszsofőrt” bejegyzésre

  1. Aggastyán szerint:

    Józsefvárosi… Szóval egy hős utcai beköltöztetett lakosról van szó! Köszönjük ezt is a csepeli önkormányzatunknak!

  2. Qqriq szerint:

    Ötödik Kornél a koronavírus behatására, józan belátási képességeinek átmeneti korlátozottsága állapotában követte el tettét, az orvosszakértői véleményt mellékeltük, ezért szépen kérem a mélyen tisztelt bíróságot, mentse fel védencemet a terhére rótt bűncselekmények vádja alól, hiszen semmiről sem tehet szegény, köszönöm!

  3. csak úgy szerint:

    Hol lesz az újabb, vagy a bővített hajléktalan szállás?

  4. Hozzászóló szerint:

    Qqriq, kiváló helyzetelemzés. Reméljük, hogy előbb-utóbb elfelejtődik az a liberális, bűnözősimogató és idétlen hírközlés, ahol az ilyen férgeknek behódolva még a nevüket sem merészelik leírni a szerkesztők.

  5. pl szerint:

    Qqriq szerint: … meg sanyarú gyermekkora…

Itt lehet hozzászólni !