Ingyen javítja egy csepeli szervíz a közszolgálatban tevékenykedők autóját

Mr.Gabee, Csepel.info

Bekim Zumberi, a Bekszi Car Kft tulajdonosa arról tájékoztatta Mr.Gabee szerkesztőt, hogy a szervíz csapata várakozás nélkül szervizeli mindazok gépkocsiját (márkától függetlenül), akik a közszolgáltatásban dolgoznak, és az autójuk létfontosságú szerepet tölt be a munkába járáshoz (orvosok, ápolók, mentősök, betegszállítók, tűzoltók, rendőrök, katonák).

A felajánlás része, hogy az elvégzett munkáért munkadíjat nem számolnak fel, továbbá az alkatrészt is maximális kedvezménnyel biztosítják. Továbbá amennyiben szüksges, szállításban is tudnak segíteni.

További információ a 06309971246-es telefonszámon kérhető.

A csepel.info szerkesztősége nevében nagyon köszönjük a felajánlást Bekim Zumberi-nek és csapatának

5 hozzászólás “Ingyen javítja egy csepeli szervíz a közszolgálatban tevékenykedők autóját” bejegyzésre

  1. Aladin szerint:

    Azért vannak még rendes emberek!!! Köszönöm szépen azok nevében, akiknek segíteni fogtok! A számod elmentem,ha szerelő kell kereslek Titeket!!! A politikusok meg elmehetnek a pics…ba!!

  2. Kovacsics Rémusz szerint:

    Ez igen!!
    Nagyonszépen köszönnyük, ez valódi segítség!!
    Bezzeg a szivárvány pártocskák illenkor piszkosul lapítanak, bár a hazaárruló dobref képes volt 20, azaz húsz darab maszkot felajánlani a korháznak! Na ezt valóban baromi nehéz felül űberelni!!
    Hijába! A lélek nem mindenkiben lakik.
    A balosokban, bisztosan kihalt teljesen.
    Nembaj, most ürítették a kukákat, a balosokkal meg is lehet tölteni, azon nyomban.

  3. Horváth János szerint:

    És ehhez mi a fasz köze van a Fidesznek?

  4. Nagy Alex szerint:

    Csak legyen is jó az autótok, kedves ismeretlenek akik odaviszitek! Tudjátok olcsó húsnak, híg a leve. Nehogy többe kerüljön az ingyen szerviz a végére mint ha elvittétek volna egy normális szakszervízbe. Hozzáteszem ezek a saját tapasztalataim a Bekszi Car nevű műhelyel, de ha körbe kérdeztek néhány csepeli embert aki már járt ott valószínűleg hasonló véleménnyel lesz. Ja és számlára ne számítsatok, mert nem kaptok. Nehogy bárhol is érvényesíteni tudjátok a fogyasztóvédelmi igényeiteket, a lehúzás miatt ami ért titeket. Az “autószerelő” mint kiderült valójában pincér és műkörmös. Jól halljátok műkörmös!!! Szóval emberek legyetek résen mindenesetre ha odatévednétek véletlen.

  5. […] Korábban beszámoltunk róla, hogy Bekim Zumberi és szervíz csapata ingyen javítja a közszolgálatban tevékenykedők autóját. […]

Itt lehet hozzászólni !