Több száz hangoskönyvet tesz ingyenesen elérhetővé az MTVA Archívum

Mandiner, Csepel.info

Olyan klasszikusok érhetők el, mint A kőszívű ember fiai, az Ábel a rengetegben, A Pál utcai fiúk, a Robinson Crusoe vagy éppen a Tom Sawyer kalandjai. Wass Alberttel is megismerkedhet az, aki eddig csak a kommunista-liberális propaganda-uszítást hallott róla.

Az archivum.mtva.hu/radio/ oldalon olyan klasszikusok érhetők el, mint A kőszívű ember fiai, az Ábel a rengetegbenA Pál utcai fiúka Mesék Mátyás királyról, A kincses sziget, a Robinson Crusoe vagy a Tom Sawyer kalandjai – írja a kormányzati oldal.

Hozzáteszik: a közmédia a kialakult helyzetre reagálva jelentős lépéseket tett, hogy megkönnyítse az oktatási tartalmakhoz és kulturált szórakozáshoz történő hozzáférést is.

A portál tájékoztatása szerint a rendkívüli oktatási helyzetben hétköznaponként iskolatévéként is működő M5 csatorna reggel 8-tól este 20.30-ig terjedő műsorsávjában a biológia, földrajz, matematika, történelem, nyelvtan és irodalom óráké, valamint a nyelvtanulásé a főszerep. A Felsős és Érettségi című műsorok az általános iskolai és gimnáziumi évfolyamoknak szólnak, a Szólalj meg! című sorozattal pedig a nyelvtanulókat célozzák meg. A Mindenki Akadémiája című műsorokban az egyetemi tananyag felé is kitekintenek. A műsorok visszanézhetőek a mediaklikk.hu oldalon.

Forrás: Mandiner

Itt lehet hozzászólni !