Piti hazugságokkal kampányol Bangóné és Szabó Szabolcs

Csepel.info

Bangóné és Szabó az ellenzék nagy karmesterével: azon versengenek, ki legyen Csepel-Soroksáron az országgyűlési jelölt 2022-ben

Óvodabezárás helyett a csepeli ellenzék által is támogatott fejlesztések vannak, az MSZP-s Szenteczky Jánost pedig jogerősen elítélték – ahogy Takács Krisztiánt is.

Három óvoda bezárását “verte keresztül a Fidesz a gyerekeken, szülőkön, pedagógusokon” – állítja Szabó Szabolcs ellenzéki politikus hírlevele. A politikus nagyobbat nem is lódíthatna: a csepeli óvodafejlesztéseket ugyanis minden jelen lévő képviselő, vagyis az ellenzékiek is támogatták januárban.

A 17 igennel megszavazott határozat vitája jegyzőkönyv formájában a Csepel.hu oldalon, itt tekinthető meg (a 22. oldalon kezdődik a javaslat tárgyalása). A durva hazugság után már-már viccesnek tűnik, de egy másik cikkben Szabó a gyűlöletpolitizálásra akar nemet mondani. Nem lenne rossz, ha meg is tenné.

Bangóné Borbély Ildikó, a szocialisták patkányozó politikusasszonya vaskos hazugságokkal szállt versenybe Szabó Szabolccsal a 2022-es választások ellenzéki képviselő-jelöltségéért. Bangóné lapja azt állítja, hogy az MSZP-s Szenteczky Jánost jogerősen felmentették az ellene indult perekben, vagyis az önkormányzat vezetése csak mocskolni akarja a csepeli MSZP korábbi vezetőjét.

A helyzet azonban továbbra is az, hogy Szenteczky Jánost aljas indokból, nagy nyilvánosság előtt, felbujtóként elkövetett rágalmazás bűncselekményei miatt jogerősen elítélték. Az ítélet semmit nem változott, a csepeli lakásmutyi néven elhíresült bűncselekmény-sorozatban pedig Szenteczky továbbra is eljárás alatt áll.

Nincs túl jó pedigréje a csepeli szocialisták másik üdvöskéjének, Takács Krisztiánnak sem. Őt magánokirat-hamisítás, becsületsértés és korrupciós bűncselekmény miatt ítélték el eddig jogerősen. A nagy hangú politikus magyar jogrendszer elleni háborúja most sem áll túl jól: egy forrásunk szerint ugyanis a Csepel FC-vel kapcsolatban két büntetőeljárás is folyamatban van ellene. Ebből az egyik sikkasztás vádjával. Utóbbi ügyeit Takács tagadja – csakúgy, ahogy a korábbi bűncselekményeit is tagadta.

Csepel.info

10 hozzászólás “Piti hazugságokkal kampányol Bangóné és Szabó Szabolcs” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    Komolyan?
    A f@szom tele van már az összes politikussal és az összes idióta sz@rdobálással, pro és kontra, de legfőképp a 10. éve tartó rinyakampányból van elegem.

  2. Gary Ridgway szerint:

    Teszem ide:
    – mikor érvényesül már itthon is az olajár zuhanása és már -62%-ot esett 1 év alatt a földgáz ára és az mégis drágult?
    Meséljen valaki.

  3. Volt már ilyen szerint:

    Melyik a nagyobb bűntett, az ittas vezetés vagy a rágalmazás?

    Szenteczkyt az egyetlen rágalmazás miatti elmarasztaláson kívül a többiben felmentették.

    A rágalmazásban jogerős az ítélet, az ittas vezetésben is! Szenteczky – Borbély 1:1 !

  4. pl szerint:

    Tehát összegezzünk…
    A (volt) 100 forintos mögött lévő óvoda udvarát felújítottátok, még focipályát is kapott. Légyszí, erősítsétek meg, NEM IGAZ h most nyáron BEZÁRJÁTOK mint rendes óvoda, és ősszel a HŐS utca, meg Budapest által beltenyészettel kitermelt düdö gyermeket hoztok oda, csillagtelepiek leendő nagy örömére…
    Azt is erősítsétek meg, h ti Csillagtelepre évek óta nem úgy gondoltok, mint HULLADÉKTEMETŐRE!
    Légyszí, nyugtassatok meg….

    Most akkor nem beszélek a vele szemben, a végállomás másik oldalán volt bölcsödéről, amiből Kovács alapítvány lett majd Baptista blackhole lett, szintén a telepiek örömére… Az anyaotthon is nagy látványosság, ami előtt nyáron a füvön gyártják a további anyákat…

  5. pl szerint:

    Gary Ridgway szerint:
    “mikor érvényesül már itthon is az olajár zuhanása és már -62%-ot esett”
    -azt ugye tudod, h ha túl alacsony az olajár, akkor azt plusz adóval hizlalják… Lassan (nem) mondják, h megértsed…

    Majd amikor a gáz árának csökkenését érvényesítik… Még mindig Gyurcsánnyal hazudoznek, csak azt nem mondják, h akkor a gáz több mint kétszer annyiba került…
    A 340-e EURO csak hab a tortán.

    “2012-ben csúcsot döntött a hazai lakossági gáztarifa a 136 forintos köbméterenkénti árral. A rezsicsökkentés után az ár 101 forintra csökkent, vagyis a Fidesz-KDNP jórészt csak saját emeléseit törölte el. Ráadásul az Orbán-kabinet 2015 óta teljesen indokolatlanul tartja jelenlegi szintjén a díjat: a viszonyításként tekinthető olajár azóta csúcsértéke, egyszersmind a hazai gázár harmadára esett.”

  6. Tóth kati szerint:

    Szóval az a helyzet,hogy Bangóné és Szabó elvti víják a csörtét Csepelért?Kérhetek egy kávét?Hozzáteszem egyik sem csepeli.

  7. Tóth kati szerint:

    Drága pl!Bangóné és Szabó nem bolond,hanem aljas.

  8. Kovacsics Rémusz szerint:

    Ja! csak nem a patkánykirálynőröl van szó?!
    Annak a dilinyós nyöstényfélének még van pofája bármit is szollani?!
    Aki lepatkányozza a magyar népet, az jobb, ha egyszer és mindenkor eltakarodik a közéletböl, a hazug, alkoholista fletóval együtt!
    De ha kérhetem, vigyék magukkal a többi hazaárulót is.

  9. pl szerint:

    Az világos, h a fizetéseteket nem olvasásért kapjátok…

Itt lehet hozzászólni !