Füst a II. Rákóczi Ferenc út egyik üzletében

Mr. Gabee, Csepel.info

Mr. Gabee információi szerint a Karácsony Sándor utca és a II. Rákóczi Ferenc út kereszteződésében található Reál élelmiszer üzlethez a tűzoltók segítségére volt szükség kedden délután, ugyanis füstöt éreztek az üzlet munkatársai.

Szerkesztőnk információi szerint a helyszínre érkező egységek nem találtak tűzre utaló jelet, de tüzetesen átvizsgálják az területet. Vizsgálat végéig az üzlet technikai okok miatt zárva tart.

Egy hozzászólás “Füst a II. Rákóczi Ferenc út egyik üzletében” bejegyzésre

  1. Gary Ridgway szerint:

    “Vizsgálatot kezdeményez a kormány a veszteglő Ryanair-gép ügyében”
    “Ezért Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és György István területi közigazgatásért felelős államtitkár fogyasztóvédelmi vizsgálatra utasította Budapest Főváros Kormányhivatalát annak tisztázása érdekében, hogy az eset kezelése során a Ryanair eleget tett-e jogszabályi kötelezettségeinek” – olvasható a MTI OS-en kiadott közlemény.

    Felháborítónak tartjuk, ahogyan a légitársaság kezelte a felmerült problémát. Az utasoknak joguk van a tájékoztatáshoz, a légitársaságtól pedig elvárható, hogy mindent megtegyenek a kényelmetlenségek csökkentése érdekében.
    “A fogyasztóvédelmi vizsgálat során a kormányhivatal feladata megállapítani, hogy a Ryanair eleget tett-e az utasokkal szembeni kötelezettségeinek. Minden esetben szigorúan fellépünk az utasok jogainak védelme érdekében” – írják.”
    Ennek a pálottszájúnak mi köze megint a magánszférához? Talán van erre illetékesebb hatóság is, nem a pálozzszájú és brancsa. Amúgy szarnék én rá, csak egysze basztathatnák – joggal – a Wizzair-t is. De ez nem az az ország, én tudom… 🙂

Itt lehet hozzászólni !