Lemondott Draskovics – Avarkeszi lehet a miniszter?

Index, Csepel.info

Cirkuszi bohóc, botrányhős, miniszter

Lemondott miniszteri tisztségéről Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter kedden – derül ki a tárca szerdai közleményéből.

A miniszterelnök a lemondást tudomásul vette, Draskovics Tibor decemberben távozik a kormányból. A sokak szerint – persze csak Szilvásy György után – az elmúlt húsz év legkártékonyabb minisztere saját közleménye alapján azért mondott le, mert az általa vállalt jogalkotási és más feladatok túlnyomó részét munkatársaival együtt sikerrel elvégezték, a következő időszak pedig sokkal inkább a pártpolitikáról, mint a szakmai munkáról szól majd. A Csepel.info MSZP-s forrásokból úgy értesült, hogy Avarkeszi Dezső lehet a tárca várományosa. Az alábbiakban az Index beszámolóját idézzük.

Bajnai Gordon “sajnálattal, de elfogadta” Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter lemondását – közölte az MTI kérdésére a kormányszóvivői iroda szerdán.

“Draskovics Tibornak köszönöm mindazt a munkát, amelyet minisztersége alatt az ország közbiztonságának megerősítéséért tett, a mindennapok biztonságának fenntartásában elért” – idézte az szóvivői iroda a kormányfőt.

A miniszter egyik legnagyobb port felkavaró ügye egy, a Magyarok Nyilai terrorszervezetnek tulajdonított robbantásról készült videófelvétel bemutatása volt egy drámai sajtótájékoztatón. Később kiderült, hogy a felvétel 2007-es, és semmi köze nincs a Magyarok Nyilaihoz vagy bármely más terrorszervezethez. Draskovics az esetet megúszta, csupán a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője ajánlotta fel lemondását, de Draskovics megúszta.

Idén télen Draskovics pénteken bejelentette a miskolci rendőrkapitány leváltását, majd vasárnap visszavonta az intézkedést. Pásztor Albertnek azért kellett volna mennie, mert azt mondta, hogy bizonyos bűncselekményeket csak cigányok követnek el. „Magyarországon rendőri vezető nem tehet ilyen kijelentést” – mondta Draskovics, majdi két nap múlva felülbírálta megállapítását.

Tavaly tavasszal megkereste Petőfi Attilát, a Nemzeti Nyomozó Iroda vezetőjét, azt állítva, hogy a Hír tévé két riportere kábítószert árul és fogyaszt. Később kiderült, hogy a vád nem volt igaz.

2007-ben a PSZÁF elnöke és helyettese nyert ellene pert, mert a bíróság megállapította, hogy Draskovics pénzügyminiszterként (2004-2005-ben vezette a tárcát) jogszerűtlenül rúgta ki őket.

Szintén pénzügyminiszterként rendre tévesen hangsúlyozta, hogy tarthatók a költségvetésben meghatározott tervek, ám többször is kiderült, hogy nagyobb volt a hiány az általa prognosztizáltnál.

Draskovics több reformtestületben is fontos szerepet vállalt, ám a nagy elképzelésekből kevés valósult csak meg. Pénzügyminiszterként adóreform-bizottságot szervezett, később pedig államreform-bizottságot vezetett. Az ezekben a műhelyekben tervezett nagy strukturális átalakítások azonban elmaradtak.

Draskovics már a rendszerváltás előtt fontos pozíciókat töltött be a Pénzügyminisztériumban. A Medgyessy-kormány idején előbb a miniszterelnök kabinetfőnöke, majd pénzügyminiszter volt. Tisztségét az első Gyurcsány-kormány elején megtartotta, majd az MVM igazgatótanácsának elnöki székébe távozott. 2007-től tárca nélküli miniszterként a kormányzati igazgatás összehangolásáért felelt. Gyurcsány 2008-ban hívta vissza a kormányba, ezúttal rendészeti és igazságügyi miniszternek, ahol Bajnai Gordon is megtartotta.

Forrás: Index

Fidesz: a kormánynak is ugyanezt kellett volna tennie

Végigtekintve Draskovics botránykrónikáján, bőven itt volt az ideje távozásának – emelte ki közleményében Navracsics Tibor. “Ugyanakkor az egész Gyurcsány-Bajnai kormánynak már régen ugyanezt kellett volna tennie. Távozásukkal újabb öt hónapnyi kilátástalan vergődést spórolhatna meg Magyarország” – tette hozzá.

Forrás: Fidesz.hu

52 hozzászólás “Lemondott Draskovics – Avarkeszi lehet a miniszter?” bejegyzésre

  1. Manitu szerint:

    Gulyás-ügy, Deme-ügy: tökéletes választás lesz Avarkeszi. Számomra csak az a kérdés, hogy kinek a kezében lesz a távirányító? 🙁

  2. Vátesz szerint:

    Én örülök, hogy Avarkeszi lesz a rendészeti és igazságügyi miniszter, mert akkor kevésbé térhet ki kényes témákban való megnyilatkozás elől. Például az Észak-Csepel ügye, amiben még emailt is váltottam vele, kellemetlen, hogy egy akkor MIÉP-es takarította ki Csepelről a Wallist Bajnai Gordonostól, amivel 3.8Mrd-ot takarított meg Csepelnek, a Képviselő Testület előtt Gergely István mutatta be az erről végzett számításomat. Nemhogy anyagi elismerést nem kaptam, de még egy dicsérő szót sem, birtokomban van minden irat, ami azt bizonyítja, tevőlegesen én léptem fel egyedül a szerződés ellen, s végig vittem azt a szerződés felbontásáig, pedig még Csurka is letiltott a témáról. Ki tudja miért, talán ő is ingyen lízingelt autót a Wallistól?
    Azután Avarkeszi úr nyilatkozhat “kézfogómról” Gyurcsánnyal, ami az összes csepeli MSZP-s legnagyobb elképedése között zajlott a Munkásotthonban. A második alkalommal Gyurcsány kezébe adtam azt a Tóth Mihálynak címzett levelet, amely a rólam tudnivalókat tartalmazta, s amelyet elküldtem emailben a csepeli MSZP-s képviselőknek, Avarkeszinek is. Vigyorogva is fogadtak, amikor mentem befelé a Munkásotthonba, Podoláknak ott nyomtam a kezébe, mert a neki címzett emailt a parlamenti levelezőrendszer visszadobta. Biztos lefagyott az arcukról a mosoly, amikor megtudták Gyurcsány köszönőlevelet küldetett, amit én nem átalottam elküldeni Lendvainak meg a többieknek megfelelő alkalmakkor. Amit betetőzött az a lánc-email sorozat, ami Gyurcsány mint pártelnök bukásához vezetett, amit végül a legfontosabb médiumoknak és az összes magyar parlamenti képviselőnek elküldtem. Nagy koalíció van a hallgatásban, összvissz Orosz József a Kontrában foglalkozott vele, de amióta az utolsó láncemailt megkapta, hallgat mint a csuka. Nekem a vonatkozó Kontra adás is megvan. Nem jó, ha egy eszes parasztgyerek az egész politikai osztályt megszégyeníti. Nem is dicsekednek vele.

  3. codec szerint:

    Ez a hír ma már nem hír, 1-2 éve még az lett volna.
    Végjáték, a függöny legördülése előtt.

  4. baniko21 szerint:

    Lehet, hogy Avarkeszi lesz az igazságügyminiszter, de akkor olyan is
    lesz az igazság. Egyébként örülhetünk, hogy még néha kilátogat Cse-
    pelre, ha különösebben nem is tesz az érdekünkben semmit.
    A minisztersége, (ha igaz!) talán fizetség lesz a sok-sok évi áldozatos
    munkájáért, amit na nem a népnek, de az mszp-nek tett. Utánna majd
    még évekig jár neki minden, ami a pár hónapos minisztersége idején.

  5. Manitu szerint:

    Volt egyszer valahol egy kérdés, hogy vajon kiderül-e majd a kettős gyilkosságról az igazság. Lassan egy év telt el azóta, és ha Deme és Gulyás haverja, a “Csepeli Nagy Holló” kerül az igazságügyi tárca élére, akkor is lehet persze fogadni, csak minek.

  6. Vátesz szerint:

    Gyorshír: Draskovics takarodik, mert fél a következményektől
    2009. december 02. 10:26
    HunHír.Hu

    Papi1 – 2009.12.02. 11:23Most nem mondja senki, hogy nincs Isten!
    Még hajnalban, nem gondoltam volna, hogy születésnapomra ilyen ajándékot kapok!
    Még megérem azt is, hogy lógni fog? Hátha meg hallja “odafent valaki”. Nagyon szeretném saját kezűleg a nyakára tenni a kötelet, miközben még szembe is köphetem! Jaj, Istenem, az, még add meg nekem!

    Vátesz költözz el új helyre… Pedig hát, jó lenne, ha borítani tudnád őket.

    Vátesz – 2009.12.02. 12:30Eszem ágában sincs máshová költözni, engem a nyilvánosság véd meg az, hogy mindig tisztán, a törvények adta kereteken belül politizáltam, az meg az ellenfelek baja, hogy az Isten 148-as IQ-val áldott meg. Én javasoltam négy kivégzett 56-os katonát posztumusz Csepel Díszpolgára címre, pdeig az EmlékBizottságban Avarkeszi és Podolák képviselő urak is ott voltak. Az MSZP erre kínjában hozzátette Tamási Lajos költőt.
    Én takarítottam ki a Wallist Bajnaistól Csepelről, az összes országgyűlési képviselő tud róla, hogy ejtettem pofára Gyurcsányt, de mindenki pártsemlegesen hallgat. Tóth Mihály és társai ott áltak sóbálvánnyá válva, amikor hosszasan kezetfogtam Gyurcsánnyal, a második alkalommal meg kezébe nyomtam egy levelet, amit mellesleg Tóth Mihálynak írtam. Benne volt, amit rólam tudni érdemes. Gyurcsány meg erre köszönőlevelet küldetett nekem. Vesztére, mert a pártelnöki székébe került.
    Volt ennél még két nagyobb dobásom is, de annak még nem jött el az ideje, hogy a széles nyilvánosság tudomást szerezzen róla, így is tudják néhány százan. Szoktam ugye írni, A BARÁTSÁG ALAPJA A PONTOS ELSZÁMOLÁS. Akire tartozik, az érti. Ha meg nem olvassa a csepelinfót vagy a hunhírt, vannak kollégái, aki továbbadják neki. Klassz dolog, ha az emberről akta van az NBH-nál, rólam biztos van, mert aki Gyurcsánnyal levelezett és ráadásul közismert szélsőséges, azt figyelik. Én már 1995. márc. 19-i Népszabadság 2-dik oldalán levő fényképem aláírása szerint is szélsőséges vagyok (“a Bazilikánál a szélsőségesek a magyar-szlovák alapszerződés ellen tüntettek”, egyedül vagyok a képen a TRIANON-os zászlómmal, Szabó Barnabás felvétele).
    Csókoltatom a teljes magyarországi poltikai elitet, közte Mesterházy és Orbán urakat is, mert a lánc-emailt ők is megkapták áprilisban, együtt felel mindenki a testi épségemért, a most lemondott Draskoviccsal és az NBH-val együtt! Bajnai kövesd Draskovicsot! Jöjjenek az előrehozott választások! Szebb jövőt minden magyar testvéremnek!

  7. Vátesz szerint:

    Uraim! A dominó elkezdett ledőlni, remélem Bajnaira is sor kerül!
    Bajnai eszén is túljárt az az eszes parasztgyerek, aki kitakarította a Wallist Csepelről Bajnai Gordonostól, ugyanis akkor ő volt a Wallis legfelső vezetője.

    In memoriam tibor draskovics, a régóta körünkben büdösödő politikai hulla
    2009. december 02. 12:03

    Falusy Márton – HunHír.Hu
    Lemondott. Vagy kirúgták. Egyelőre nem lehet tudni, mi történt a színfalak mögött. A 2002 óta tartó vészkorszak egyik legundorítóbb alakja, a már hosszú ideje politikai hullaként nyilvántartott kapafogú kápó végre lelépett a színpadról. Illő hát, hogy elbúcsúzzunk tőle egy rövid nekrológgal. . . .

  8. Szila szerint:

    Vátesz!
    Boldog születésnapot! De tényleg nagyon boldogat és sokat!

  9. Vátesz szerint:

    Szila, köszöni szépen papi1 a hunhir fórumozója, azért másoltam be ide, mert azt tanácsolta költözzek új helyre, amire persze válaszoltam is. Amennyiben nekem valami bántódásom esnék, a csepeli politikai osztály is felel érte, mert én mindig nyilvánosan politizáltam, azaz mindenki tudott róla, amit tettem. Ha ezek után ők vagy valamelyik párthívük kárt tesz bennem vagy vagyonomban, az ő erkölcsi felelősségük lesz, s az még egy lapát föld lesz a politikai karrierjük koporsóján! Előre az erkölcsös, tiszta Magyarországért, ahol mindenki munkából él, még az is aki nem szeretne!

  10. Szila szerint:

    Vátesz!
    Bármit is tesznek velem, vagy Veled nem ússzák meg azzal, hogy egyszerűen melegebb, vagy hidegebb éghajlatra távoznak. Felelniük kell a szörnyűséges bűneikért, a Haza elárulásáért, kirablásáért. Ezt ők is pontosan tudják, ezért el kezdtek hullani, mint a legyek. A nép meg ébredezik. Itt még nagyon sokan alszanak, ezért a megnyilvánulásaik is ennek felel meg. (Persze nem kell ezért haragudni, csak egyszerűen nem jjött még el az ő idejük.) Ezért többen távoztak már erről a fórumról. Én sem sűrűn nézek már ide. Mert akik viszont felébredtek, már nem hajlandóak többé visszaaludni. Legyünk bár kevesen, de becsülettel, őszintén, tisztán.

  11. Manitu szerint:

    Szila, Vátesz, tragikomikus amit műveltek. Szerintem túl mályre szúrtátok a tolldíszeteket, és megsérült az agyatok is.

    LB, ezt az országot Gyurcsányék trágyázták be, te is tudod.

  12. Szila szerint:

    Manitu!
    Te aludj tovább!

  13. Gordon szerint:

    “A 2002 óta tartó vészkorszak…”

    Na, na, na!!!… azért álljon meg a díszlépés. Konzervatív emberként soha nem volt számomra szimpatikus az effajta hangvétel (vagyis hogy oda nem illő jelzőkkel illetünk egy-egy korszakot), mint ahogy például a vallást sem szivesen keverem a napi politikával. Az egyházat támogatni kell, mert fontos szerepet tölt be a társdadalomban, és szerepe még fontosabb is lehetne mondjuk nemzetpolitikai téren (erről korábban Gordon már beszélt), de kihagynám a napi politikai kommunikációból pl. a Magyarország “megváltása”, Magyarország “feltámadása”, és egyéb túlontúl fenkölt, már-már úri stílust. Mint ahogy a régi gófok ás báók világa sem fog már visszatérni (szerencsére). Próbáljunk meg a valóság talaján maradni.

    Az elmúlt 7 év elhibázott politikáját Gordonnál jobban kevesen foglalták össze, de a vészkorszak anno teljesen más keretek között zajlott, és 2002 óta sokminden van, de vészkorszak nincs. Hagyjuk meg a vészkorszak kifejezést arra amire való.

  14. vermes szerint:

    Lemondott?

    Kevés. Felelnie kell hazaáruló tetteiért. Meglakol majd.

  15. miska72 szerint:

    Akkor most bíróság elé lehet hurcolni a 2006-os őszi eseményekért! Drazsé is egy rohadt mocskos maffia vezér!

  16. miska72 szerint:

    Avarkeszi lehet a miniszter?
    Isten mencs! Ő is egy arogáns alak! Amekkora ember olyan kevés az esze. 😉

  17. Huba szerint:

    Bravó! Avarkesziből igazságügyi minisztert, pusszantós haverjából gggdr-ből államtitkárt!!!! ……hová is tettem az útlevelemet, nem láttátok……?
    Vaaaan lejjebb maszopéknál!

  18. miska72 szerint:

    Egyik gazembert a másik után?
    Na ne!

  19. én szerint:

    Csak nem a patkány és a sűllyedő hajó esete forog fenn?

  20. vermes szerint:

    Draskovics programja a közeljövőben:

    2009: Végjáték, Országház
    2010: Végbéljáték, Szeged, Csillag

  21. bendegúz szerint:

    Cirkuszi bohóc , botrányhős, miniszter, ABN-AMRO igazgató, pénzügyi államtitkár! De hiszen Ő egy univerzális szakember! Igaza van benne, hogy a csúcson kell kiszállni! A gép forog , az alkotó pihen!!!

  22. vermes szerint:

    bendegúz:

    A gép forog…
    Bizony, forog már…

  23. Vátesz szerint:

    Na MSZP-sek, ezt tegyétek zsebre! A megjelölt helyen olvasható az a lánc-email, ami kibuktatta Gyurcsányt a pártelnöki székből! Bajnai kövesd!

    Olvasó: Buktassuk meg Bajnait is!
    2009. december 02. 13:37

    HunHír.Hu
    Én vagyok az az eszes parasztgyerek, aki kitakarította Csepelről a Wallist Bajnai Gordonostól. Itt a remek alkalom, hogy Draskovics után Bajnai is lemondjon! NEVETSÉGESSÉ KELL TENNI, hogy őt is legyőzte az eszes parasztgyerek, aki miatt Gyurcsány is távozni kényszerült a pártelnöki székből! Lánc-emailemnek köszönhette, hogy mennie kellett, pontosabban saját magának, hogy egy közismert szélsőségesnek köszönőlevelet küldetett. Amit szépen sorba szedve a politikai tényezőket elküldtem egyre bővülő lánc-emailben, úgyhogy mindenki láthatta az előtte elküldötteket. Míg végül az eredményt elküldtem az összes magyar parlamenti képviselőnek. . . .

  24. ... szerint:

    már csak pár hónap. nem fog elévülni.

  25. Manitu szerint:

    Vátesz, túl mélyre szúrtad a kakastollat.

  26. vermes szerint:

    “A romák egyik szervezője a STOPnak a betiltott tüntetéssel kapcsolatban azt mondta, hogy furcsának találja, hogy a gárda éppen Kiskunlacházát választotta a demonstráció helyszínéül, ahol tavaly egy, A GÁRDÁHOZ KÖTHETŐ FÉRFI erőszakolt és gyilkolt meg egy 14 éves kislányt.”
    (stop.hu)

    Na draskovics, ezért a kamuért is fizetni fogsz!

  27. Vátesz szerint:

    Manitu, kibe szúrtam túl mélyre a kakastollat?
    Avarkeszibe, Tóth Mihályba, Gyurcsányba, Bajnaiba, a sok MSZP-s országgyűlési képviselőbe vagy mindenkibe, aki a lánc-emailben meg van nevezve?
    Mielőbbi lemondást kívánok mindegyiknek és minél előbbi előrehozott választásokat!

  28. Manitu szerint:

    A fejedbe.

    Nem arról van szó, hogy et-aknak nem kellene lemondaniuk, hanem arról, hogy ha az e-maileket beledörzsölheted a fenekedbe, még úgy sem fognak csípni.

  29. Vátesz szerint:

    Majd meglátjuk!

  30. Gordon szerint:

    Már látjuk.

  31. baniko21 szerint:

    Vátesz!
    Gratulákok a születésnapodra. Véletlet egybeesés, de az enyém is ma
    van. Remélem a következő éveket egészségben töltöd. Szivből kivánom
    Neked.

  32. Papi szerint:

    Draskovicsot a Rendészeti és Igazságügyi minisztérium közelésbe sem lehetett volna engedni! Hiszen börtönben lenne a helye emlékezetek vissza az olajszökítési botrányra, a Horn kormány idejéből! Draskovics vastagon benne volt és csak annak köszönheti, hogy megúszta mert Horn Gyula leállítatta a nyomozást!

  33. vermes szerint:

    Na emberek, most érdemes megnézni Ernő honlapját!
    Igazi jobbikbalkommentálokponthu honlappá kezd alakulni.

    Ernő fel van aljzva! 😀

    (Nem tudom, a felesége mit szól ehhez…)

  34. zed szerint:

    A csépel.info MSZP-s forrásai…elvégre valahogyan ürügyet kell kreálni, hogy ismét lehessen pocskondiázni a politikai riválisokat. Nem most jöttem le a falvédőről, engem nem lehet átverni egy ilyen aljas szándékú kommunikációs trükkel. Inkább arról cikkeznének a sötétben bujkáló “bátor” szerkesztők, hogy a Nagyvezér ismét Don Pintért fogja e kijelölni belügyminiszternek, aki azóta jópár milliárdot “összekapált” magának! Nyílt titok, hogy a Széchenyi pénzek egytizede haveri alapon talált gazdára, a Fidesznek még bizonyítványa is van róla, hogy a kegyencei maffiózók:
    http://www.gondola.hu/hirek/51785

  35. Csepel-sziget szerint:

    Magyarországon csupa tehetséges ember van. A focihoz és a politikához például mindenki ért, meg is lehet látni az eredményét…

  36. Micimackó szerint:

    egy lépéssel talán közelebb kerültünk a jogállamhoz….azért remélem nem Draskovics nem utazik messzire, mondjuk Mexikóba, mert lehet visszahívják egy kis igazságtételre

  37. Vátesz szerint:

    Mindenkinek kellemes Draskovics búcsúztatót kívánok! Remélem Bajnai Gordon is hamarosan követi! Szebb jövőt!
    http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=25181 Olvasó: Buktassuk meg Bajnait is! 2009. december 02. 13:37
    http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=25179 In memoriam tibor draskovics . . . 2009. december 02. 12:03
    http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=25177 Draskovics után Bajnai is takarodjon 2009. december 02. 11:15
    http://www.hunhir.hu/?pid=hirek&id=25173 Gyorshír: Draskovics takarodik . . . 2009. december 02. 10:26

  38. zed szerint:

    Mi az, hogy szebb jövőt?! Te büdös náci!

  39. Vátesz szerint:

    Szocialista sosem voltam, nemzetiszocialista meg pláne nem. Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű! A szoci elvtársak próbálnak nemzeti húrokat pengetni, tehát ők a nemzetiszocik, azaz nácik!
    Na aztán tegnap merre voltak az elvtársak, tegnap senki sem akart fórumozni közületek. Talán csaknem rovarirtás volt?

  40. Micimackó szerint:

    a nácizás sosem megy ki a divatból….a náci kártya mára elég gyenge lett, de a balosok miatt nem fiyelnek fel már rá emberek… sajnos mindent felhasználnak amiről azt hiszik saját rövidtávú érdekeiket szolgálja.. lassan semmit nem lehet mondani mert vmi párt már zászlójára tűzte? para

  41. Gordon szerint:

    A troll egyik ismertetőjegye, hogy kifejezetten zavarja ha magára hagyják, és nincs kibe belekötni. Vátesz 08:01-esének utolsó két mondata erről szól.

  42. Vátesz szerint:

    Tévedsz, Gordon, nem téged, nem a fideszeseket, nem a jobbikosokat, nem a munkáspártiakat hiányoltam, hanem kifejezetten a mostani kormány híveit! Úgy tudom, tegnap még nem tartoztál közéjük, mert én az elvtársakat szólítottam, nem a volt elvtársakat!

  43. Jeniszej szerint:

    Hhi 🙂

  44. Manitu szerint:

    Ez történik, ha egy frakciótag kilép a frakcióból: http://mno.hu/portal/680328

    Gulyás Gábor miért tagja még mindig a csepeli MSZP-frakciónak? Elvtársak, miért véditek még ezek után is, még mindig?

  45. Vátesz szerint:

    Az SZDSZ-es Gulyás Józsefet úgy látszik másféle fából faragták, mint az MSZP-s Gulyás Gábort.

  46. LB szerint:

    Magyar demokrácia 2006:

  47. Sphere szerint:

    Higgyétek el,Dezsőnk lesz a miniszter! A minap terjesztett be egy törvénymódosítást,hogy a céginfóból ne lehessen megtudni a cégek felsővezetőinek lakcímét! Szerintem ez egy lendülettel át fog menni a parlamenten. Dezsőnk,mivel jól végezte dolgát-még nehezebbé tette a csirkefogó tolvajok után kutakodók dolgát-kap egy bársonyszéket cserébe!(Nem lesz öröme benne fél évig se…)

  48. codec szerint:

    Drazsé és csapata sokat tett azért, hogy pártját és a hatalmon lévőket megutálják az emberek.
    Minden döntésük, minden megalkotott törvényük- nyugalom helyett- tovább szította a társadalmi feszültséget, a társadalom igazságba vetett hitét.
    Jól jellemzi munkásságukat, hogy amíg a kis emberrel szemben zéró tolarencia lépett érvénybe, a kiválasztottaknak mindent szabad!

    Csak nehogy legközelebb rosszul válasszam meg öltözetem, ha temetésre vagy esküvőre indulok!

  49. Vátesz szerint:

    Attól függ kinek a temetésére mégy, ha az ővékére, akkor nyugodtan vedd fel az oroszlános mellényt!

  50. Csenge szerint:

    Vátesz, nem vagy semmi! /Ahol már pár szót váltottunk, onnan nem tudtam szólni hozzád – a reklámszemétszuro kozbelépett…/

  51. Vátesz szerint:

    Itt vagyok, most kapcsoltam be a gépemet.

Itt lehet hozzászólni !