Eltűntek az eladó autók a McDonald’s elől

Csepel.info

Biztosan többen észrevették már, hogy hosszabb ideje több autó is a csepeli McDonald’s előtt vesztegelt. Nem is akárhogy: mindegyiken tábla jelezte, hogy eladó. 

Kétségkívül nagyobb haszonnal kecsegtetett ez, mint ha Hároson bérelt volna telephelyet valaki. Igaz, közben tucatnyi ember elől vette el a parkolóhelyet. A Csepel.info úgy tudja, hogy az önkormányzat munkatársai eredtek a parkolóhely-foglalás miatt rendkívül idegesítő szokásnak, az autók eltűnése így nem véletlen.

Mint kiderült, valóban nem magánszemélyek hirdették a gyorsétteremmel szemben álló autókat, hanem egyetlen személy. Így viszont a közterület-foglalás miatt nem csak az önkormányzat, de az adóhatóság is “érintetté vált” a üzletben.

Az önkormányzati fellépés után a parkoltatott eladó autók erről a helyszínről eltűntek. A történtekről bővebb tájékoztatást ígértek. Aki viszont tud hasonló esetről Csepelen, írja meg nekünk a csepel.info@gmail.com e-mail címre!

Csepel.info

9 hozzászólás “Eltűntek az eladó autók a McDonald’s elől” bejegyzésre

  1. Attila szerint:

    1998-tól pár évig őrködtem a Csepel Plázában. Már akkoriban álldogált 2-3 autó rendszeresen a meki mellett kicédulázva hogy eladó…

  2. Cobra szerint:

    Hahaha!
    Jó vicc ez a cikk!
    Az autók nagy része most is ott van, csak nincs papír az ablakában!

  3. Csányi László szerint:

    Több gépkocsi átkerült a Kossuth Lajos utca piac felőli részre!

  4. lutria szerint:

    Lehet hogy a meki “előtt” nincsenek -amik még a jobbak voltak- de mellette a plázaparkoló oldalán ma reggel még 5-7 db a koszból és az alattuk növő fűből ítélve régóta ott parkoló abból a készletből való kocsi áll.
    Az egyik közülük alkatrészraktárként működik,egy másiknak meg konkrétan a csomagtartójában van a motorja…
    Úgyhogy a köztereseknek lenne még dolga ha parkolóhelyet akarnak felszabadítani.

  5. tothrobert szerint:

    Ne csak ezzel törődjön a dicső önkormányzat, hanem azzal is, hogy a Szent Imre téren nem lehet megállni.
    Az egyik oldalon az önkormányzat, a másikon a rendőrség foglalja le a parkolóhelyek harmadát.
    A maradékot meg a csepel-szigeti migránsok foglalják le egész napra (nem ők a hibásak, hanem aki nem épít elég P+R-t).

  6. Lennox szerint:

    A fentieket kiegészíteném azzal, hogy a Karácsony Sándor utcától indulva a hév végállomás felé a jobbra eső járda hosszú idő óta olyan szemetes, hogy öröm nézni. Külön figyelemre méltó a szépségszalon előtti rész valamint a buszmegálló és a Route 66 járdaszakasza. Akik itt üzletet üzemeltetnek azoknak nem volna kötelességük a járda tisztántartása? Ha már nem szégyellik, hogy ilyen mocsok van előttük. A szépségszalon különösen hiteles így… Vagy csak a hóeltakarítás hiányát kell felróni? Jó volna, ha a közterületfelügyelők jártukba – keltükbe bekopogtatnának hozzájuk: nem csupán trehány az egész úgy ahogy van, de bokáig a szemétben járni is bosszantó.. Na és a buszmegálló…? Azt kinek is kell tisztán tartani? Tudom: majd elmossa az eső…

  7. Gary Ridgway szerint:

    Lennox!
    A Majorban, itt rohadt a zöldhulladék november közepe óta, tegnap végre elvitték. A játszóteret meg a lakók takarították ki, a parkkal együtt?! Azért Borbély táblája itt díszeleg, remek, nem? 🙂 Ha tehetném, átraknám a zöldhulladék gyűjtő mellé. 😛
    A parkolást a Közterületes leszarja, a hulladéklerakást is. Vágatlan videóra azt mondták, nem tudnak vele mit kezdeni, én tartóztassam fel aki éppen lerak? 🙂 Parkol mindenki szabálytalanul, alapvető KRESZ szabályokat megszegve és mégis elmennek mellettük.
    Ez a példakép, ennyike…

  8. Lennox szerint:

    Gary Ridgway: 👍👌

  9. concept szerint:

    Azért az sem teljesen igaz hogy onnan eltűntek,a képen is látszódik jobbról az első(külföldi rendszámú) és a harmadik kocsi ami a kereskedőé-úgyhogy kicsit elsietett volt ez a sikerjelentés.

Itt lehet hozzászólni !