Olvasónk szemtanú jelentkezését várja

Mr.Gabee, Csepel.info

Az alábbiakban olvasónk levelét idézzük változtatás nélkül:

Mai nap folyaman (2020.02.07) hajnal 4 óra magasságában, szemtanúk szerint egy ezüst Suzuki Ignis felhajtott a járdára, eltalálta a kerítésünket abban kárt okozva, majd dolga végeztével hangos káromkodasok közepette távozott a helyszínről.

Csepel, Széchenyi István utcában történt a baleset. Ebben az utcában az évek során Lamborghini-tol kezdve minden típusú gépjármű tört mar össze, az itt lakok nagy örömére sokan erre próbálgatják autójuk teljesítményét. A 120 lóerő + lyukas kipufogó hangja pedig különösen nagy élményt nyújt, főleg este 8 után.

Amennyiben valaki információval tud szolgálni a fent említett gépjárműről, melynek jobb oldala sérült/törött, kérem jelezze a csukas.norbert@icloud.com email címen.

13 hozzászólás “Olvasónk szemtanú jelentkezését várja” bejegyzésre

  1. lutria szerint:

    Tehát ha VALAKI látott egy ISMERETLEN autót ami valszeg nekiment egy kerítésnek és megkarcolta a követ VALAMIKOR az ELMÚLT X időszakban VALAHOL a Széchenyi I.utca 1.3km-es szakaszán az jelentkezzen?
    (a baleset helyszíne és időpontja nemzetbiztonsági okokból titkosítva..:)

  2. Csukas Norbert szerint:

    Udv, az eredeti levelben csatolva voltak voltak ezen informaciok is.

    “Mai nap folyaman (2020.02.07) hajnal 4 ora magassagaban, szemtanuk szerint egy ezust Suzuki Ignis felhajtott a jardara, eltalalta a keritesunket abban kart okozva, majd dolga vegeztevel hangos karomkodasok kozepette tavozott a helyszinrol.”

    Tisztelettel,

  3. Gyula szerint:

    “lyukas kipufogó hangja pedig különösen nagy élményt nyújt, főleg este 8 után”
    Ez közel 2-3 éve így megy, de a Majorig soha nem jön(nek) le… A Kassaitól, a Táncsics felé megy a rallye… Egy retkes, de annyi kamera nincs a környéken…

  4. Marika szerint:

    Jaj de sajnálom őket hogy a lamborgininek meg a lyukas kipufogó hangját kell hallgatni olyan szar szegény környéken lakik…. az ilyen költözzön el az ady lakótelepre és ott majd visszasírja a lamborginiket meg a lukas kipufogókat!!!!

  5. Marika szerint:

    Amúgy meg az Erdősor utca Arany János utca sarkán ledózerolták a kerítést a kereszteződésnél mind a két ott lakónál nem is 1x már, meg lehet nézni, és be lehet fejezni a rinyálást!!!!!

  6. abc123 szerint:

    Mégha meg is lenne az kocsi erre a kerítéskő sérülésre fizetne valamit a biztosító?

  7. Csukas Norbert szerint:

    Udv,
    Maga a keritesko serulese nem lenne problema, sajnos az utes erejetol kimozdult a vaskerites a betonbol.
    Marika felvetese, hogy mellettunk par hazzal kidontottek a keritest, nem tudom miben javit a mi helyzetunkon, de gondolom akkor orulnom kene, hogy a mienk meg all.

    Tisztelettel,

  8. Marika szerint:

    Azért igen, hogy örüljenek neki inkább hogy nem döntötték ki a kerítést nem úgy, mint a fent említett helyen.

  9. Gyula szerint:

    Csukas Norbert!
    Hagyd őt! Te egy egyenes útszakaszon, főútvonalon, egy driftegető Suzukis baromarc miatt szenvedtél kárt, a másik helyszín meg az állandó rohanó, KRESZ-t nem ismerő idióták miatt van “célkeresztben. Továbbá egy kereszteződés… Vagyis semmi összefüggés.
    Akár örüljünk mindannyian és Te is, hogy a Volánbusz nem döntötte ki a HÉV felsővezeték oszlopát? Valahol itt tartunk. Én sem érte, nyugodj meg. 🙂
    De ez szerintem inkább már szomorú!

  10. kilgore trout szerint:

    Hiába vannak rendőrök, itt rend attól még nem lesz-hogy idézzek egy klasszikust.
    A sportkipufogós autóktól a chopper motorig, ami 05.30-kor elmegy és baszik rá, hogy van, aki még esetleg aludna, van itt minden.
    Ha hetvennel mész 50 helyett, akkor is megelőz, mert ő akar elöl lenni. Balra kanyarodó sávból egyenesen hajt tovább, eléd vágva. Index nélkül szlalomozik (ő tudja merre megy, a többi meg le van szarva). Levillog az útról, akkor is, ha te is többel mész a megengedettnél. Csóró lúzer vagy, mert ezt sugallja a média. “Mindenki annyit ér, amilye van.” Copyright by Lézer-Trump
    Ez nyilván folytatható és más területein is érvényes az életnek. Tényleg le kellene már felezni a létszámát az emberiségnek.

  11. Nagyapó szerint:

    T. Csukas Norbert! Gondolom sok segítséget adtak csepel.info hozzászólói! Rendkívül
    segítőkészek voltak!😉

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop

  12. abc123 szerint:

    Azért hajnali 4 körül elég kevés szemtanú lehetett főleg ha csak rövid ideig tartózkodott helyszínen,esetleg az éjszakai buszjárat vezetője de a rendszámot ő sem írná fel.
    A rendőrség nem tud megtalálni a nyilvántartásban egy ezüst Suzuki Ignist ami valszeg csepeli lakosé a Királyerdő környékén és sérült az oldala?

  13. Gary Ridgway szerint:

    abc123!
    Szerinted foglalkoznak vele?

Itt lehet hozzászólni !