Meghalt az orvos, aki felfigyelt a koronavírusra

Index

Kép megtekintése a Twitteren

MEGHALT AZ A KÍNAI ORVOS, AKI RIADÓZTATNI AKARTA KOLLÉGÁIT A KORONAVÍRUS KITÖRÉSE MIATT, ÉS MAGA IS MEGFERTŐZŐDÖTT A VÍRUSSAL.

– írta a kínai angol nyelvű bulvárlap, a Global Times twitter-oldalán.

 Kép megtekintése a Twitteren

Ahogy arról a New York Times alapján mi is írtunk, Li Ven-liang december 30-án egy közös csetszobában hívta fel ismerősei figyelmét, akikkel együtt járt az orvosira, hogy hét ember egy rejtélyes vírus tüneteivel karanténban van a kórházában. Az online kommunikációt éberen figyelő kínai hatóságok Lit még aznap éjjel beidézték a vuhani egészségügyi hatósághoz, és kérdőre vonták, mégis hogy képzelte, hogy információkat osztott meg az esetről. Három napra rá pedig a rendőrség egy papírt nyomott az orra alá, amelyben el kellett ismernie, hogy törvénytelen viselkedést tanúsított, amikor egy vírusról beszélt.

AHOGY AZ KÉSŐBB KIDERÜLT, AZ ELTUSSOLNI KÍVÁNT ESETEK A KORONAVÍRUS ELSŐ ESETEI VOLTAK.

2 hozzászólás “Meghalt az orvos, aki felfigyelt a koronavírusra” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    “Itthon csak azoknál végzik el a tesztet, akik „szoros kontaktusba” léptek „bizonyítottan” koronavírussal fertőzött beteggel”
    http://www.msn.com/hu-hu/hirek/belföld/itthon-csak-azoknál-végzik-el-a-tesztet-akik-„szoros-kontaktusba”-léptek-„bizonyítottan”-koronavírussal-fertőzött-beteggel/ar-BBZOrLC?ocid=spartandhp
    Tehát felkészültek, csak szarnak bele.

Itt lehet hozzászólni !