Kiütéssel győzött a Fidesz-KDNP a győri választáson

Pesti Srácok, Magyar Nemzet, Csepel.info

Bőven ötven százalék fölötti eredménnyel nyert a győri időközi polgármester-választáson Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP jelöltje, a városban rendkívül népszerű orvos. 

Legerősebb riválisa Pollreisz Balázs, az MSZP, a DK, a Momentum, a Jobbik és az LMP favoritja volt. Rajtuk kívül még négyen jelentkeztek be Győr vezetésére, Hajnal János és Kirchfeld Mária függetlenként indultak, Géber Józsefet a Mi Hazánk Mozgalom, Balla Jenőt pedig az Összefogás Győrért Egyesület jelölte.

A választási győzelem ismeretében Dézsi Csaba András sajtótájékoztatót tartott, ahol a politikus elsőként szeretettel gratulált az újdonsült Európa-bajnok vízilabda válogatottnak. A frissen megválasztott győri polgármester ezután megköszönte a győri választóknak a bizalmat, hogy a többség rá adta a voksát. Úgy fogalmazott, hogy számára Győr az ország szívét jelenti, és a megyeszékhelyet együtt kívánja építeni a város lakóival.

Ezután emlékeztetett a meghirdetett programjára, amelyet a választók a voksoláson elfogadtak. Dézsi Csaba András közölte azt is, hogy

most levetik az öltönyt és a nyakkendőt, felveszik a bakancsot, illetve a munkásruhát és elkezdődik a munka.

A kormánypárti politikus hangsúlyozta, hogy polgármesterként számíthat a város két fideszes országgyűlési képviselőjére, Simon Balázs Róbertre és Kara Ákosra, valamint a magyar kormányra. Végül kiemelte, a Borkai-korszak után egy olyan

Dézsi-korszakot kíván nyitni Győr életében, amely alatt a város még inkább virágozni fog.

A győri időközi polgármester-választáson 100 százalékos feldolgozottságnál Dézsi Csaba András, a Fidesz-KDNP jelöltje a szavazatok 56,14 százalékát tudhatja magáénak.

Pollreisz Balázs, az ellenzéki összefogás – LMP, MSZP, Jobbik, DK, Momentum – jelöltje a szavazatok 39,05 százalékával a második lett. A többi jelölt összes szavazata nem éri el a leadott szavazatok 5 százalékát.

Az időközi szavazásokhoz képest magas részvételt hozott, a győriek 42,25 százaléka adta le voksát.

Forrás: Pesti Srácok, Magyar Nemzet

11 hozzászólás “Kiütéssel győzött a Fidesz-KDNP a győri választáson” bejegyzésre

  1. Qqriq szerint:

    Hahahahaha!!!!! Gyurcsányi már biztos bevedelt egy üveg viszkit! Az emberek nem hülyék, hamar rájöttek, hogy ő és abberált párttársai állnak Karigeri mögött, talicskával hordják haza a közpénzeket. Várható volt, hogy nemhogy három hónapig, de három napig sem bírják megállni lopás nélkül. A győriek nem kértek az abberált tolvajokból is álló ellenzéki összefonódásból.

  2. Gyula szerint:

    Qqriq!
    Az ex-polgi kurvák-kokain kombója az rendben volt mi, te kis keresztény… 🙂
    Andreas Breivik jut rólatok eszembe… 😉

  3. Nagyapó szerint:

    Pollreisz Balázs, az ellenzéki összefogás – LMP, MSZP, Jobbik, DK, Momentum – jelöltje gratulált Dézsi Csaba Andrásnak!
    Ja! Győr nem Csepel!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  4. Nagyapó szerint:

    Ájvé! A Szegedi Törvényszék valamennyi büntető ügyszakos bírája elfogultságot jelentett be a Human Operator Zrt. ügyében!!
    Szegény Czeglédy, nem a maffiabíróság ítélkezik, hanem másikat köll keresni, próbáljanak találni egy független – az igazságtól független – bírót, pl. Diós Erzsébet bírót, aki majd felmenti az országnak 6,215 milliárd forint vagyoni hátrányt okozó bűnszervezet vezetőjét! (A MI pénzünket lopták/lopják!)

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  5. pusssh szerint:

    Csak nehogy elvakarják azt a kiütést!…

    (Azonnali, 2020. január 27. hétfő, 17:23, Pintér Bence: GYŐRBEN KIDERÜLT, HOGY VAN KÉT FIDESZ – CSAK AZ EGYIKET 2002-BEN KELL KERESNI. “Ha Dézsi betartja az igéretét…” Kommentem: Aligha lesz neki megengedve.)

  6. Tóth kati szerint:

    Gyuluskám Brejvikről az a rész jutott eszedbe,mikor beperelte a Norvég államot,mert a börtönben hideg kávét kapott reggelire?Eszedbe juthatott valamiről,segítek ,magyar börtönbiznisz pár jólmenő ügyvéddel negspékelve.

  7. Gyula szerint:

    kati!
    Dehogyis…
    A kiáltványa! 😛

  8. Qqriq szerint:

    Meglehet, hogy Győr lesz az új főváros, mivel Budapest egyre élhetetlenebb a rengeteg ember, autó, túlzsúfoltság, rohanás miatt amihez még hozzájön gyurcsányiék “áldásos” tevékenysége. A fejlesztés fontos, azonban lassan itt az ideje váltani, kijelölni egy új gazdasági és politikai centrumot a fekete luk effektus elkerülése érdekében. Fehérvárból akkor lett Székesfehérvár, amikor a Magyar Királyság székesfővárosává vált, a “székes” előtag az itt felállított királyi trónra utal. Esztergom, Pozsony, és rövid ideig Debrecen is voltak már fővárosok, tehát nem ördögtől való ez az elképzelés. Washington népessége ~700 ezer fő, amíg New Yorké ~8 millió.

  9. pusssh szerint:

    Qqriq, hol élsz te? Már rég Debrecen a főváros.

  10. Gyula szerint:

    Washigton és New York hogyan jött a képbe?
    Mint Peking és Sanghaj lett volna… 🙂

Itt lehet hozzászólni !