Eltűnt egy idős, beteg csepeli asszony a Csikó sétányról

Felkutatásához a lakosság segítségét kéri a rendőrség

Csepel.hu

A jelzéseket Kovács-Vass Andrea rendőr hadnagy várja a XXI. kerületi kapitányságon a 427-46-00 telefonszámon, és bejelntést lehet tenni az ingyenesen hívható 107 és 112 segélyhívón, illetve a szintén ingyenesen hívható 06-80 555-111-es számon (Telefontanú).

Közigazgatási eljárást folytat idősebb Kovács Zoltánné eltűnése ügyében a Csepeli Rendőrkapitányság. A 65 éves asszony 2009. november 23-án, hétfőn a délelőtti órákban ismeretlen helyre távozott XXI. kerületi, Csikó sétányon lévő lakásából.

Idősebb Kovács Zoltánné a rendőrség információi szerint 158-165 cm magas, átlagos testalkatú, rövid őszes hajú. Az eltűnés idején szőrme kapucnis, zöld színű térdig érő kabátot, magas-szárú fűzős cipőt, és narancssárga vagy fekete kötött sapkát viselt.

Az eltűnt asszony súlyos beteg, állandó gyógyszeres kezelés alatt áll. Beszéde lelassult, esetleges megtalálásakor nem biztos, hogy személyi adatait be tudja diktálni.

Aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható hölggyel kapcsolatban jelentkezzen a BRFK XXI. kerületi Rendőrkapitányságon Kovács-Vass Andrea rendőr hadnagynál a 427-46-00 telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 107 és 112 segélyhívón, illetve a szintén ingyenesen hívható 06-80 555-111 telefontanú számon.

csepel.hu

Egy hozzászólás “Eltűnt egy idős, beteg csepeli asszony a Csikó sétányról” bejegyzésre

  1. zed szerint:

    Sajnos nem láttam a hölgyet.

Itt lehet hozzászólni !