Utasbaleset miatt nem közlekedett a Csepeli HÉV

Mr.Gabee, Csepel.info

7:12-től helyreállt a forgalom

MIXA kísérleti HÉV a Szabadkikötőnél 1964 Forrás: www.roum.index.hu

Hétfőn 6:34-től – visszavonásig utasbaleset miatt a H7-es HÉV nem közlekedik a teljes vonalon, a kimaradt szakaszon pótló autóbusszal utazhatnak. 

A Boráros tér és a Szent Imre tér között pótlóbusszal, a Szent Imre tértől pedig a 38-as, a 38A és a 238-as autóbusszal lehet utazni.

Frissítés: Mr,Gabee információi szerint egy 15 éves lány a MÜPA megállónál leesett a HÉV-ről leszállás közben. A mentőt várják.

14 hozzászólás “Utasbaleset miatt nem közlekedett a Csepeli HÉV” bejegyzésre

 1. Marika szerint:

  Na tessék, én ezért nem utazok sosem ezzel a romhalmazzal, még egy 15 éves lánynak sem biztonságos a hév, akkor egy idősebbnek hogy legyen az? Gyalázat!!!

 2. 0koska szerint:

  Alacsony padlós járművek mikor jönnek végre a múzeumi matuzsálemek helyett?

 3. Marika szerint:

  Amíg a fővárosban megválasztott drága politikusaink egymás között osztogatják a pénzt, meg a fizetésemeléseket, addig nekünk nem fog jutni semmi, úgyhogy az alacsony padlós járművekről lemondhatunk! Hajrá Budapest hajrá karácsony…..

 4. Betke szerint:

  Marika, ez a választások előtt is így volt, sajnos, miért lenne most másképp? Viszont a kerületet agyon szórták a legújabb hirdető – épitményekkel, pl: Béke tér – Csepel-pálya-Poci büfé, kb. 100-150 méteren belül 3 db.! Miért is?

 5. Adrienn szerint:

  24 éves vagyok, nem 15.
  És elájultam a meleg és a túlhajszoltság miatt… De mindenkinek köszönöm, aki a segítségemre sietett. Léteznek még angyalok! <3

 6. Aggastyán szerint:

  Marika: Fidesz-hívő tetszik lenni? Karácsony frissen lett kinevezve, de maga már úgy kritizálja, mintha 1hónap alatt minden rosszat jóra le kellett volna már rég cserélnie. Ez a szánalmas felfogás! 😀 Hány évig volt fideszes főpolgármester? Hány éve van fidesz hatalom? Hány éve is van fideszes önkormányzata Csepelnek? 😀 Na látja, gondolkodni is kéne legalább NÉHA! 🙂

 7. Dave szerint:

  Szia Adrienn! 🙂 Örülök Én is, hogy nem lett nagyobb gond és jobban vagy már! 🙂 Illetve akik segítettek Neked azoknak is gratulálok! 🙂

 8. Nagyapó szerint:

  Aggastyán! Rendben, Vigyori frissen lett kinevezve. Igaz, de írja meg, mi Vigyori programja? Ja, hogy nincs ilyen, csak a pénzosztogatás?
  Ki fogja vezetni Bp.-et? Karácsony G. Szilveszter szociológus? Lamperth Mónika jogász? Tüttő Kata közgazdász (volt élettársa Leisztinger Tamás)? Gy. Németh Erzsébet földrajz szakos tanár?
  Ők is szakértők, igen, de csak a pénzlenyúlásban (l. Kispest).
  A H7 HÉV akkor lesz felújítva/leváltva, ha a fideszes kormány betervezi és Vigyoriék nem kontrázzák meg, mint a szuper kórházat!

  Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

 9. Aggastyán szerint:

  Nagyapó! Annyira de annyira örülök, hogy ismét válaszoltál, hiszen ismét be lett bizonyítva, hogy finoman is szólva, butuska vagy! 🙂 10, azaz TÍZ éven keresztül volt fideszes főpolgármester, immár 10, azaz TÍZ éve van Csepelen fideszes önkormányzata, a kérdés adott: Hogy hogy ennyi idő alatt a FIDESZ(!!!) nem tett az égadta világon SEMMIT? Ezt válaszold már meg az Isten szerelmére!

 10. Adrienn szerint:

  Nagyon köszönöm, Dave! ^^
  És azt is, hogy Te tényleg a helyzetre reagáltál és nem vitted el politikai irányba, mint a többiek. Nagyon hálás vagyok!

 11. Marika szerint:

  Politikai hozzáállástól függetlenül előbb lesz nekem autóm minthogy felüljek erre a szar hévre, maradjunk ennyiben!

 12. Gyula szerint:

  Kedves Adrienn!
  Jobbulást Neked!
  Ez márcsak egy ilyen informatív oldal, hogy lefokoztak gyereknek. 🙂
  A politikát mindig a jobberek generálják, de le kell sz@rni. (őket)

 13. Adrienn szerint:

  Kedves Gyula!

  Nagyon köszönöm! Szerencsére már jobban vagyok. ^^
  Valahol azért örülök, hogy 15-nek nézett a bejelentő.
  Illetve engem őszintén nem érdekel, ki milyen nézetet vall, csak nem tudom, miért kell mindenre ráaggatni.

Itt lehet hozzászólni !