Gyönyörű lesz az új csepeli Kultik Mozi – galériával

Mr.Gabee, Csepel.info

Jó hírünk van a mozi kedvelőinek! A KULTIK Csepel mozi megújul kívül belül. Mr.Gabee csütörtökön személyesen ellátogatott és engedélyt kapott arra, hogy bekukkantson a Csepel Plazaban található mozi átalakítási munkálataiba. 

Szerkesztőnket ott tartózkodása során Horváth Szilvia marketing vezető kalauzolta körbe. A látogatás során készített képeket és információkat az alábbiakban olvashatják:

Előljáróban Horváth Szilvia beszámolt arról, hogy idén tavasszal kezdődött meg a KULTIK Csepel mozi felújítása. Az első ütemben két teremben cserélték ki a régi székeket, új modern kényelmes mozis fotelekre, illetve teljesen új burkolatot kapott a 4-5-ös terem.

A marketing vezető beszámolóját azzal folytatta, hogy november végén nem sokkal a Jégvarázs hétvége után pedig a KULTIK Mozihálózat hivatalosan is bejelentette, hogy a Csepeli mozi kívül belül megújul.

A felújítás második fázisában, november végétől újabb két a 2-es és a 3-as teremben is felújítási munkálatok kezdődnek. A burkolat csere mellett, új, különleges mozis bútorok is érkeznek. Az eddig megszokott kényelmes mozis fotelek mellett, néhány sorban egyedülálló fotelágyak kerülnek beépítésre.

A mozi üzemeltetője elmondta, hogy éjjel-nappal dolgoznak azon, hogy a lehető leghamarabb készen legyen a két terem, és ígéretük szerint a december közepén moziba kerülő Star Wars a Skywalker kora, és a Jumanji filmeket már az új teremben nézhetik a rajongók.

A felújítás harmadik fázisában pedig újabb meglepetéssel készülnek. 2020 tavaszán megkezdődik a teljes előcsarnok felújítása! A felújítás alatt, esetlegesen előforduló apróbb kényelmetlenségekért, előre is elnézést kér a mozi. – zárta beszámolóját Horváth Szilvia.

Köszönjük a lehetőséget a Kultik Mozi vezetőségének, hogy lehetőséget biztosítottak arra, hogy ellátogassunk az építkezés helyszínére, továbbá Horváth Szilvia marketing vezetőnek, hogy fogadott minket, és beszámolt a részletekről. Természetesen rendszeresen fogunk ellátogatni a moziba, hogy beszámoljunk az átalakulásról.

 

Egy hozzászólás “Gyönyörű lesz az új csepeli Kultik Mozi – galériával” bejegyzésre

  1. […] ahogyan azt tavaly ősszel mi is beszámoltunk róla, a KULTIK Csepel mozi felújítása az új mozis fotelek cseréjével nem ért véget. A mozi […]

Itt lehet hozzászólni !