Áthelyezték a 151-es busz egyik megállóját

Mr.Gabee, Csepel.info

Fotó olvasónk, térkép forrása: Google Maps

Veronika olvasónk arról tájékoztatta szerkesztőségünket, hogy 2019. november 18-tól áthelyezték a 151-es autóbusz Görgey Artúr téri megállóját a 35-ös busz megállójába. Köszönjük az információt olvasónknak.

Látott valami érdekeset, meghökkentőt? Balesetet, torlódást, vagy egyéb esetet? Akkor küldje el nekünk, hogy mások is megnézhessék és tudomást szerezzenek róla!
 
A felvételeket a Csepel.info@gmail.com e-mail üzenetben várjuk.Továbbá szeretnénk a kép mellé néhány sort is kérni arról, hogy hol és mikor készült a felvétel, valamint azt, hogy kit, vagy mit ábrázol.

6 hozzászólás “Áthelyezték a 151-es busz egyik megállóját” bejegyzésre

  1. 0koska szerint:

    Végre nem kell rohangálni a két megálló között ha ugyan abba az irányba szeretnénk menni a következő busszal. 🙂

  2. 2084 szerint:

    Csodálatos döntés, így is járhatatlan a nap bármely időszakában a Kossuth Lajos utca.
    Már csak ez a várakozó busz hiányzott a Kossuthról, nem értem, hogy a Széchenyi végén kit zavart az alig egy éve felújított megálló.

  3. Karló szerint:

    ez tényleg baromság….kinek volt útjában az a megálló?!

  4. Karló szerint:

    már hozzászólást sem lehet írni ez ügyben?

  5. Gyula szerint:

    …ahelyett, hogy a teljes Kossuth forgalmát lassító, már-már megbénító gyalogátkelőhelyre egy rohadt lámpát szerelnének az SZTK-nál. A megállót meg jó pénzért el lehet takarítani. Gondolom, hogy nem Karácsony ötlötte ki? 🙂

  6. quglis szerint:

    Tudom, hogy nagyon közel van a két megálló, mégis azt mondom, hogy akár mind a két megállóban is megállhatna a busz! Ha metró megállót lehetett építeni 330 méterre akkor ez beleférne!

Itt lehet hozzászólni !