Srámeknek adta át a stafétabotot Delhusa Gjon

Bors

Karrierjének ötödik évét ünnepelte pénteken Peter Srámek a Csepeli Munkásotthon színpadán. Az 5 éve veletek című koncerten az egyik beharangozott sztárvendég, Zalatnay Cini nem tudott fel­lépni, a buli mégis egy órával tovább tartott a tervezettnél.

– Mindig nagy megtisztel­tetés ilyen nagy művészekkel egy színpadon állni, habár most Za­lat­nay Cinivel sajnos nem volt lehetőségem énekelni. Lebetegedett, nemrég volt egy fogászati beavat­kozása, és hangszálgyulladást kapott. Nagyon korrekt volt, felhívott telefonon a koncert kezdete előtt két órával, hogy nem bír eljönni – mondta lapunknak Peter Srámek, akivel a telt ház, a tömött sorokban bulizó közönség hamar elfeledtette a malőrt.

– Annyira, hogy azt sem vettem észre, hogy plusz egy órát ráhúztam a bulira. Úgy láttam, hogy mindenki nagyon jól szórakozott, és a másik vendégnek, Delhusa Gjonnak is kifejezetten örültek – ma­gyarázta az estén platinalemezzel is gazdagodó énekes, aki különleges ajándékot kapott kollégájától.

– Egy stafétabotot, amit először nem igazán tudtam hova tenni, de kiderült, hogy ennek komoly üzenete van. Azt mondta, hogy rendkívül alázatos és tehetséges énekesnek tart, szeretné, ha még sok-sok évig, évtizedig a színpadon állnék. Megígértette velem, hogy negyven év múlva átadom egy olyan előadónak, akit érdemesnek tartok rá.

Forrás: Borsonline

Itt lehet hozzászólni !