Vona Gábor kilépett a Jobbikból

Népszava, Mandiner

kiss_robert_vona_gabor

„Vloggerként hasznosabb és hitelesebb, ha nem vagyok egyik pártnak sem a tagja” – fogalmazott a párt egykori elnöke.

„Más dimenzióban veszek részt a közéletben” – fogalmazott Vona Gábor a Népszavának. A párt egykori elnöke a lapnak megerősítette: kilépett a pártból.

Vona a tavalyi parlamenti választás után mondott le elnöki pozícíójáról, azóta háttérbe vonult és vloggerként működik. Vona ebbéli szándékát már tavasszal jelezte Sneider Tamásnak, akivel abban állapodtak meg, hogy csak az önkormányzati választást követően távozik a Jobbikból.

„Semmilyen konfliktus nincs a háttérben, a döntésem már régóta érlelődött” – hangsúlyozta az egykori pártelnök. Szerinte a kilépés jó lélektani pillanatban, a Jobbik számára relatív sikeres szereplést hozó választás után történt.

„Más dimenzióban veszek részt a közéletben. Olyan társadalmi problémákkal szeretnék foglalkozni, amelyek nem férnek bele a pártpolitikai keretekbe. Vloggerként hasznosabb és hitelesebb, ha nem vagyok egyik pártnak sem a tagja” – tette hozzá. Véleménye szerint nem lenne elegáns a Jobbik mostani politikáját minősítenie, valamivel egyetért, valamivel nem, ennek azonban semmi köze a kilépéséhez, máig tartó barátságok is fűzik a párthoz.

„Sok sikert kívánok a Jobbiknak!” – mondta végül Vona Gábor.

Forrás: Mandiner

Egy hozzászólás “Vona Gábor kilépett a Jobbikból” bejegyzésre

  1. Gyula szerint:

    Azért sokat köszönhet a Fidesz neki! 😀
    Volt kitől lenyúlni a nemzeti lózungokat. 😛

Itt lehet hozzászólni !