Elismerte a Párbeszéd, hogy elnökségi ülésükön készült a Karácsony-felvétel

888

A Párbeszéd elnökségi ülésén szidta, és nevezte zsarolónak Tóth Csaba MSZP-s politikust, akivel a botrány után szelfizett

Van egy diszkrét bája annak, hogy választási szövetségben áll a Párbeszéd és az MSZP, közben pedig az elnökségi ülésen ócsárolják a szocialistákat.

A Párbeszéd elnöksége elismerte, hogy Karácsony Gergely múlt héten nyilvánosságra került hangfelvétele a párt elnökségi ülésén készült.

Ez már csak azért is érdekes, mert Karácsony eddig azt állította, magánbeszélgetésről volt szó. Szabó Tímea azonban beismerte, hogy a felvételek a Képviselői Irodaházban a Párbeszéd elnökségi ülésén készültek, és azt is tudni vélik, hogy kiknek a hangja hallható a felvételen.

Továbbra is azt állítják, hogy manipulált és megvágott felvételről van szó, szerintük több ülés anyagaiból vágták össze.

Karácsony Gergely saját őszödi beszédében többek között arról beszélt, hogy Zugló – amennyiben ellenzéki polgármestere lesz – azért járna jól Horváth Csabával, mert a zuglói szocialisták szabad rablását csak egy erős szocialista politikus tudná kordában tartani. Tóth Csaba, az MSZP zuglói elnöke is említésre került a felvételen, mint ahogy Karácsony Gergely mondta, Tóth Csaba többször is megfenyegette őt és családját.

Forrás: 888

5 hozzászólás “Elismerte a Párbeszéd, hogy elnökségi ülésükön készült a Karácsony-felvétel” bejegyzésre

  1. PU szerint:

    Strigulázok. Már csak 13 napot kell kibírni. Addig is: szórakozzunk legalább.

  2. Nagyapó szerint:

    A három bohóc is elég szórakoztató!🙂

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. kiss istvan szerint:

    Elismerte a Párbeszéd, hogy elnökségi ülésükön készült a Karácsony-felvétel.

    Minden elnökségi tag tudja, csak Karácsony nem.

    Nem emlékszik.

    Összevissza beszél.

  4. PU szerint:

    Azóta már K. is tudja, de ezzel sincs semmi problémája, sőt. Ő hivatalosan is magánbeszél, magánbeszédje is hivatalos, fő, hogy össze legyen és vissza. Ez utólag mindig igazolható. – Nem értitek ti az ilyen magas röptű szellemet!…
    Vö: válaszonline, 2019-09-30, Stumpf András interjú : „Ha nyerünk, a Fidesz békét fog kötni velünk” – Karácsony Gergely a kiszivárgott felvételről, mutyikról és Lenin elvtársról

  5. Jobban szerint:

    Szedett vedett társaság…vakmerőség bármit rájuk bízni….

Itt lehet hozzászólni !