Baleset és útlezárás a Weiss Manfréd úton

Csepel.info

Olvasónk fotója

Információink szerint baleset történt a csepeli Weiss Manfréd úton hétfőn 13:40 körül. Mentők és tűzoltók is a helyszínre siettek, az utat lezárták.

Úgy tudjuk, hogy az egyik bekötőútról kifelé forduló nyerges vontató és egy személyautó ütközött. A személyautó beszorult a kamion alá. Információink szerint súlyos sérült is van.

Újabb beszámoló és fotók a Blikk-ben láthatók, itt.

12 hozzászólás “Baleset és útlezárás a Weiss Manfréd úton” bejegyzésre

  1. Vágóné szerint:

    A volt Duna TSZ területe felől hajthatott ki a nyerges vontató!

  2. Nagyapó szerint:

    Elnézve a hosszú fékutat, elgondolkoztam a helyzeten. Az kétségtelen, a földekről kijönni csak akkor lehet, ha a WM úton betartják a sebességkorlátot, akkor is nehéz.
    A kijárathoz lámpát tenni illuzórikus. Talán az lehetne a megoldás, ha a földútra kihajtásnál egy kötelező irány (Pest felé) tábla lenne és híd előtti benzinkútnál lehetne fordulni Csepel fel. Igaz kicsit hosszabb lenne, de biztonságosabb. Más, jobb ötlet?

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  3. concept szerint:

    ABS-el felszerelt kocsi hogyan tudott ilyen folyamatos féknyomot húzni?

  4. dühös magyar szerint:

    Nagyapó!

    Én is így gondolom.
    Látja azért van olyan is, amiben egyetértünk.

  5. csepelikerdezo szerint:

    Egyetértek nagyapó fenti hizzászólásával.

  6. Lili Züllig szerint:

    Tisztázatlan körülmények?
    Mert nem volt fedélzeti kamera se a kamionban, se a szgk-ban.Az mindent elmagyarázna.

  7. Zefor szerint:

    Ez a Szállító út kihajtója. Tudom, mert én is ott dolgozom. A kihajtás onnan egy kihívás annak, aki balra akar fordulni. Az autók jönnek balról is, jobbról is (pl. akik be akarnak hajtani a Szállító útra), jönnek a biciklisek is mindkét irányból, ja, és mindenkinek elsőbbsége van a kihajtani szándékozóval szemben. Van úgy, hogy egy 15 percre is bennragadhat az ember. Ha az embernek nagyon nagy szerencséje van, akkor ha jön egy vonat és lefogja a forgalmat, akkor ki tud menni egyből.

    Persze amúgy mindenki úgy nyomja neki mint, az őrült mert mindenki siet. (A busznak is úgy kell nagy nehezen kierőszakolnia magát onnan.) Szerintem most is ez történt. Valszeg mentek vagy gyök 120-al, nem figyelték hogy fordul ki a kamion és telibe trafálták. Minimum egy sebességkorlátozást kéne arra a szakaszra kitenni. Emlékszem, amíg nem volt rendes jelzőlámpa a HÉV tövénél lévő gyalogosátkelőnél, addig minden évben történt ott halálos baleset. Kérdem én, miért nem ilyen balesetveszélyes helyeken trafipaxoznak a rendőrök?

  8. concept szerint:

    Ott látszik a sebességkorlátozó tábla,az szgk.max.50-el jöhetett volna.

  9. dühös magyar szerint:

    Vágóné jól mondta. A volt Duna TSZ-nél van.
    Amúgy Zefornak is teljesen igaza van.
    De ahogy concept írja pont eddig a pontig 50-es korlátozás van. Csak a legtöbben szarnak bele. Ez a kocsi nem ötvennek csattant az tuti. Ráadásul a fék is szarnak tűnik valóban.

  10. PU szerint:

    A táblákra nagy ívben tesznek az autósok mindenütt, de a Szabadkikötő úton következetesen. Itt mindenki kényszeresen a monzai pályán érzi magát.
    A két lámpa között az 50-es szakaszon mindenki 60-90-nel rongyol át még akkor is, ha a lámpánál meg kellett állni. De ha zöldbe-sárgába érkezik, már a csomópontban is ezerrel tépi át magát. – Ezerrel pedig büntetni kéne és jogsit elvenni, nemcsak pislogni kifele a Szabadkikötő út 5. számú házból. A táblák és a KRESZ magyar autós ellen hatástalanok. Aki megpróbálja betartani, ön- és közveszélyes lesz.

  11. Túl élő szerint:

    Hali a szgk kocsi tulaja vagyok ja hogy lehet a kamionos akkor nem kellett volna ottt forgolodni a zarovonal emberek 70el mentem mellesleg

  12. Túl élő szerint:

    Imádom mikor más kárán okoskodtok jó emberek

Itt lehet hozzászólni !