Elismerés és köszönet

Csepel.hu

 

A Csepeli Városgazda Zrt. alkalmazásában álló, megváltozott munkaképességű munkavállalók kaptak jutalmat felelősségteljes munkájuk elismeréséért, amelyet a magyar kormány és a csepeli önkormányzat biztosított. A rendelkezésre álló támogatásból a társaság megtakarításának köszönhetően több mint hárommillió forintot osztottak szét.

A hírt Papp Andrea főosztályvezető jelentette be a dolgozóknak a Petőfi utcai műhelyben. Erre az alkalomra ellátogatott Borbély Lénárd polgármester.

 

Szakképzett mentorok

Az épületben a foglalkoztatottak fele dolgozik, a többieknek a Városgazda telephelyén lévő faház egyik része lett műhelyeknek, kiszolgálóegységeknek (étkező, öltözők, mosdók) kialakítva. Minden helyiséget klimatizáltak, és ergonomikus székeket vásároltak a kényelmes munkavégzéshez. A dolgozók zömében csepeliek, néhányan Pesterzsébetről járnak át. „Többek között gyerekjátékokat és gyertyákat csomagolnak, szőnyeget szőnek, valamint készítenek kisebb kosárkákat és dísztárgyakat is. Napi munkavégzésük nincs időkorláthoz kötve, jórészt négy és hat órában dolgoznak. Szakképzett mentorok foglalkoznak velük” – mondta lapunknak Schmidt József rehabilitációs tanácsadó.

 

Nő a foglalkoztatottak száma

Az önkormányzat kezdetben egy korábban megszüntetett tizenhat fős csoportot vett át, s számukra 2013-ban létrehozta a Petőfi utcai műhelyt. Egy év múlva akkreditálták a telephelyet, majd évről évre nőtt a foglalkoztatottak létszáma. A polgármester megköszönte a jelenlévők lelkiismeretes munkavégzését, amelyet a városvezetés a jövőben is maximálisan támogat.

 

 

Csepel.hu

2 hozzászólás “Elismerés és köszönet” bejegyzésre

  1. kapjatokbe szerint:

    Nyilván maradt póló Kínában… 😛

  2. kiss istvan szerint:

    Ekkora nagy fszt!

    Hányok tőled!

Itt lehet hozzászólni !