„Nem a fiam vezette a kocsit” – Megszólalt a brutális csepeli balesetben megsérült 17 éves fiú édesapja

Blikk

Még az intenzív osztályon fekszik az a 17 éves fiú, aki utasként sérült meg egy csepeli közúti balesetben. Mint megírtuk, az Iskola téren egy autó és egy menetrend szerinti busz ütközött össze, a karambolban heten sérültek meg. Orvosi ellátásra szorult a kocsi öt, illetve a busz két utasa.

 – A balesettel kapcsolatban nagyon sok téves információ terjedt el, ezért pár dolgot mindenképpen tisztázni szeretnék – kezdte az autó egyik súlyos sérültjének édesapja a Blikknek.

– A kocsit nem a fiam vezette, hanem egy olyan 16 éves kamasz, akinek nincs jogosítványa. Ezt az autóban ülők nem tudták. Vezetői engedélye egyébként egyiküknek sincs. Vasárnap a fiam a barátnőjével volt, mondta, hogy hazakíséri, aztán jön. Sajnos, összefutott egy társasággal és kocsikázni mentek. A sofőr hibázott, így frontálisan ütköztek a busszal. A gyerekem a hátsó ülésen beszorult a jármű roncsai közé, egy, a buszon utazó férfi mentette ki onnan, talán ennek köszönheti, hogy még él – mondta lapunknak Nagy József.

Az autóban ült egy várandós kismama is, őt a mentők a kórházba szállították.

– Úgy tudom, már jobban van, és reményeink szerint a babának sincs semmi baja. A gyerekem légmellet kapott. Minden nap látogatjuk, talán már kikerül az intenzív osztályról. Az biztos, egy életre megtanulta, hogy ne üljön be jogsi nélküli sofőr mellé. Én a sofőrt is áldozatnak tartom, hiszen ő is megsérült, de ettől függetlenül remélem, megkapja tettéért a büntetést – zárta József.

Forrás: Blikk

Itt lehet hozzászólni !