Köszönetnyilvánítás a strand dolgozóinak és a vezetőségnek

  Csepel.hu

A napokban személyesen köszönték meg az érintettek a csepeli strand vezetőjének, Vinkovics Norbertnek, hogy július 28-án megmentették az életüket a fürdő felkészült szakemberei. Mint ismeretes, aznap délután két villámcsapás is érte a fürdő területét, egy 14 éves fiút és keresztapját, egy 47 éves férfit kellett újraéleszteni.

Megírtuk: aznap a strand vezetősége a lehető legszakszerűbben járt el. Amikor a fürdő munkatársai észlelték a vihar közeledtét, a biztonsági szolgálat segítségével megkezdték a fürdőzők kiterelését a medencékből, és a strand kiürítését. Az első villámcsapás egy fát ért, ami alatt éppen a 14 éves fiú és a keresztapja tartózkodott. Közvetlenül ez után még egy villámcsapás jött, ami egyenesen az egyik medencébe csapódott. Szerencsére – a strand előrelátó dolgozóinak köszönhetően – nem volt már benne senki, mert az ott dolgozók kiküldték a vendégeket a vízből, és kérték, hogy az öltözők felé sétáljanak. Enélkül tömegszerencsétlenség történt volna, és a villámsújtotta fa alatti sérültekkel sem tudnak időben foglalkozni.

A fiúnál azonnali újraélesztésre volt szükség. A strand egészségügyi szolgálata azonnal munkához látott, miközben a mentőket is riasztották. A mentés mindvégig gyorsan és szakszerűen folyt. A két sérültet már úgy tudták a mentők elszállítani, hogy állapotuk stabilizálódott.

Az érintettek szívhez szóló ajándékkal köszönték meg a segítségnyújtást.

 

Csepel.hu

2 hozzászólás “Köszönetnyilvánítás a strand dolgozóinak és a vezetőségnek” bejegyzésre

  1. Kitiltott szerint:

    Vegre egy ertelmes hir a sok szenny kozott.
    Tovabbi jo egezseget a serulteknek
    Es nyugodt sikeres munkat a strand dolgozoinak

  2. kiss istvan szerint:

    Kitiltott!

    “Es nyugodt sikeres munkat a strand dolgozoinak”

    Horváth Gyula Úr véleménye: (amit tiszteletben tartok)

    A politikus évek óta bírálja a csepeli strand fenntartását és fejlesztését. Állítása szerint ez ugyanis veszteséges – ahogy egyébként az iskolák, óvodák, rendelőintézetek, az útépítések és az utak, parkok, illemhelyek fenntartása vagy a faültetés sem. A testületi ülésen ugyanakkor Horváth finomította a Rákóczi Kert bezárására tett ígéretét arra az esetre, ha az ellenzék nyer ősszel Csepelen. Magyarázata szerint azzal, hogy nem adna pénzt a működtetésére, és a bezárt és lepusztult akasztói stadion sorsára juttatná, hogy az enyészetté váljon, nem azt akarta érteni, hogy bezárná. A Demokratikus Koalíció elnöke a KRESZ parkot, a kalózhajós játszóteret és a Rákóczi Kertet tartja „luxusjátszótereknek”. „A főváros egyik legszegényebb kerületének képviselője, – ahol a lakosság jelentős része komfort nélküli hajlékban él, (nem kevés putriban) – csoda, ha ezzel a mértéktelen játszótérépítéssel szemben ellenszenvvel él?”– fejtette ki erről az egyik bejegyzésében.

    Nyugodt sikeres munka?

Itt lehet hozzászólni !