Kövér reméli, nem lesz szükség a Jobbikra

Két tűz közé kerül a Fidesz?

Hírextra

Kövér László szerint a következő országgyűlésben az MSZP és a Jobbik “két tűz közé, a satu két pofája közé” szorítja a Fideszt; a politikus erről a párt és a Kisgazda Polgári Egyesület (KPE) közös fórumán beszélt szombaton Szekszárdon.

“A Jobbik be fog kerülni a parlamentbe, de remélem szóba sem kerül az, hogy a kormányzáshoz szükséges legyen az ő támogatásuk” – mondta a Fidesz választmányi elnöke.

Hozzátette: azt is nagyon reméli, hogy kétharmados döntésekhez nem lesz szükség a Jobbik támogatására, ennek azonban, mint megjegyezte, matematikai valószínűsége meglehetősen csekély.

Kövér László a jobboldali párt kapcsán hangoztatta: ha nemzetpolitikai kérdésben a Jobbik offenzív lesz, akkor annak diplomáciai megvédése szinte reménytelen. “A Jobbik egy szélsőjobboldali pártnak van feltüntetve; ha ők nyújtják be a külhoni magyarok állampolgárságáról szóló törvényjavaslatot, amit nyilvánvalóan el kell, hogy fogadjunk, akkor a támadási felület sokszorosa lesz annak, mintha ezt mi tennénk meg” – mondta a választmányi elnök.

Hozzátette: a MIÉP 1998 és 2002 között a parlamentben tisztességes ellenzéki párt volt a Fidesz szempontjából, nem licitált rá arra, amit nemzetpolitikai, szociális kérdésekben a kormány tenni tudott, ezt a luxust a Jobbik nem fogja megtenni.

Kövér László szerint a szocialisták stratégiája a majdani mielőbbi visszatérésre irányul. Szavai szerint ennek része, hogy “úgy viselkednek, mint egy idegen megszálló hatalom visszavonulás közben: amit lehet, elrabolnak, ahová lehet, saját embereiket, ügynökeiket ültetik 6, 8, 10 éves megbízásokkal, hogy jelentős kártérítéseket kelljen fizetnünk.”

Hangsúlyozta, hogy a Fidesznek minden szavazatra, minden mandátumra szükség van a kétharmados többséghez, hogy alapvető kérdések megoldásához is hozzákezdjen, és fel tudja függeszteni azok mentelmi jogát, akik felelősek azért, hogy idejutottunk.

A felelősség megállapításáról a fideszes politikus azt mondta: a következő kormány dolga felderíteni azokat a “tolvajlásokat, szándékos kártételeket, amelyeket ezek elkövettek az elmúlt években”, és az információkat átadni a hatóságoknak.

A választmányi elnök értékelése szerint az ország nem csupán minden tekintetben katasztrofális helyzetben van, hanem a lét-nemlét határára jutott.

A következő kormány dolga kivezetni a válságból Magyarországot, és visszavezetni 2002-ig, ameddig a kormányok – bizonyos értelemben a Horn-kormányt is ideértve – konzekvensen törekedtek egy olyan polgári társadalom megteremtésére, amely európai minőségű életet tud biztosítani a következő generációknak – hangoztatta Kövér László.

hirextra.hu

42 hozzászólás “Kövér reméli, nem lesz szükség a Jobbikra” bejegyzésre

  1. Kovács Ernő szerint:

    Még kevesen vagyunk, de egyre többen leszünk!
    http://www.kommentalok.hu/news.php
    Kövér nem akar a Jobbikkal kormányozni – a Jobbik sem vele. Lacika, te nem vagy komcsi véletlenül?

  2. Papi szerint:

    Ernőke!
    Te rólad viszont tudjuk úgyhogy te az vagy. A Jobbik csak álca. Ne erőlköd!

  3. atlétaa szerint:

    Aki CSEPELI azt érdekli………..
    Tököl-CSEPEL FC-2-3….labdarúgás….
    Hajrá-Szenteczky-HAJRÁ-CSEPEL FC……………..

  4. Vátesz szerint:

    Nahát, van aki a hunhiren más nicknevet használ, mint itt, engem meg titok teremtett le néhány napja, hogy itt is fórumozok, de én Vátesz vagyok mindenütt, s mindenhol vállalom, amit leírtam. Köpönyegem nincs, amit forgathatnék, az átkost is beleszámítva, eddig sajnos nem tudtam kormánypárti lenni. A FÉNY IS CSAK EGYENES ÚTON TERJED.
    ” jobbikbal – 2009.11.07. 17:51 Győzelem, él a . . . ”
    Le style c’est l’homme même.

  5. csepeli szerint:

    A Fidesz a buta emberek pártja, a Jobbik meg a náciké.

  6. vermes szerint:

    Az MSZP meg az érettségi nélküli ózdi polgármestereké?

  7. vermes szerint:

    Az MSZP meg az internacionalistáké?

  8. Vátesz szerint:

    A JOBBIK MEG REMÉLI, NEM LESZ SZÜKSÉG KÖVÉRRE!

  9. spam szerint:

    admin! bocs, hogy ide írok, ez nem a cikkhez tartozik, de nagyon idegesítő. amikor belépek az oldalatokra egyből elindul a D. Tóth Krisztás videó és megy a hang az oldalon. erről beszélek: D. Tóth Kriszta és a Lolamesék a Sétáló utcai könyvtárban

    Légyszi ezt oldjátok meg, hogy ne induljon el autómatikusan, vagy ha nem megy, szedjétek le a videót, mert ha ez így marad, akkor örökre ezt kell hallgatnom bármely cikk olvasása alatt. és ezt több gépen is tapasztaltam már.

    köszi!

  10. spam szerint:

    ja, és a Jobbik a szocik seggéből lóg ki. csakhogy a cikkhez is írjak.

  11. Katka szerint:

    spam, hónapokig a húggyozástól bűzlő Kossuth téren a fidesz uszított, szónokolt, hőbörgött együtt a Jobbikkal nem az mszp. Öröm látni, hogy tartanak a ezek a beképzelt majmok a Jobbiktól. Kövér elvtárs kösse fel magát az általa ajánlgatott kötélre. Rossz ránézni erre az ápolatlan kinézetű emberre. Hajrá Jobbik!!!!!!!!

  12. Manitu szerint:

    Csepeli: az MSZP a tolvajok pártja, akik butáknak tartják azokat, akik tisztességesen szeretnének politizálni, és náciknak azokat, akiknek elegük lett belőlük, és máshoz pártoltak.

  13. Manitu szerint:

    Katka, csak nem te vagy Szili Katika? Ő is Gyurcsány parancsait hajtotta végre a sírdogálásával. Amúgy meg ideje volna már meghallgatnod KÖvér akkori beszédét, mert csak elhitted, amit a hülye elvtársaid hazudtak róla.

  14. lolka szerint:

    spam:
    Köszi, már kezdett engem is kiakasztani…

  15. Demeter J. szerint:

    Az ország vezetési feladatainak egy része csak a nemzetpolitikai döntések meghozatala.
    Amitől a címszereplő tart: a belpolitikai kérdésekbe belelátnak olyanok, akik nélkül 20 éven át szépen elvoltak.

  16. miska72 szerint:

    csepeli az MSZP meg a GAZEMBER TOLVAJ FÉRGEKÉ! 😉

  17. miska72 szerint:

    vermes, ez a beszólás jó volt. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 😉

  18. csepeli szerint:

    Kövér László inkább beszéljen a saját korrupciós ügyeiről!

  19. ... szerint:

    csepeli, inkább beszélj te róluk, biztos van valami tuti infód. szerintem sokan kíváncsiak rá. persze olyat mondj, amire bizonyítékod is van.

  20. csepeli szerint:

    …: Az ismert hangfelvétel már elég jó bizonyíték!
    http://hvg.hu/velemeny.publicisztika/20090710_foti_botrany.aspx?s=24h

    Kövér még mindig nem válaszolt arra, mit jelent a hangfelvételen a következő mondat: “a végén kellett hozzá Kövér Laci is, de azért elintéztük”.

  21. Gordon szerint:

    A jobbik szdsz utód lesz abból a szempontból, hogy másuk nem lesz csak zsarolási potenciáljuk. Abból igyekeznek majd megélni, a legtöbbet kihozni. A valódi szakpolitikához sok közük nem lesz (hiányoznak az emberi képességek). Remélem az emberek minél inkább észnél lesznek tavasszal.

  22. Papi szerint:

    Katka!
    Ha nem tudsz valamit akkor ne írjál vagy ne mondjál semmit! Az általad húgytól bűzlő Kossuth térről csak annyit, hogy az első két nap nem volt WC utána 12 db mobil WC volt kint! Ez az eggyik, a másik ha kint lettél volna akár csak egyszer is pont azt híányolták, hogy a FIDESZ nem hajlandó őket támogatni! A Kövér köttelezésével kapcsolatban: Ha tanultál magyar nyelvtant akkor tudnád mi a kükönbség a többesszám első személyben mondott mondatok és az eggyesszám második személyben tett mondatok között! Ha nem tudnád Kövér többesszám első személyben vagyi nem azt mondta, hogy TI, hanem a MI jelzőt használta! Az, hogy a mocskos, ba-lib sajtó ezt kiforgatta az ugye nem zavar téged (szerintem nem tanultak magyar nyelvtant)!
    Kérlek ne vedd át csepelinek a mocskos gané stílusát!
    Ennél tarsd magad többre!
    Üdvözlettel!

  23. Aradebil szerint:

    olyan jókat röhögök azon h a hatalmi elit egymásra mutogat a jobbik kapcsán:D bérkommentelők dettó:D

  24. csepeli szerint:

    Papi! Nagyon nem kellett ferdíteni! Szó szerint ezt mondta Kövér:

    “Tehát, hogyha így gondoljuk, akkor menjünk le a pincébe, keressünk egy jó erős kötelet, meg egy viszonylag erős gerendát és szöget, és kössük fel magunkat. Csak én azt szeretném kérni azoktól, akik ezt próbálják önökkel elhitetni, évek óta ezt próbálják sulykolni az önök fejébe, hogy legalább járjanak elöl jó példával. És ha ők már mind végeztek, akkor mi meg mégiscsak gondolkodjunk el azon, hátha nélkülük többre mennénk.”

    Ugye a második mondattól kezdve már többes szám harmadik személyben beszélt, azaz ŐK kössék föl magukat! Tanulj egy kis nyelvtant, Papi!

  25. bendegúz szerint:

    Papi! Te sem vagy egy helyesíró bajnok! Hacsak a köttelező nem azért két té mert múltidő! A kihagyott betűket egyszerű figyelmetlenségnek tekinthetjük, esetleg a klaviatúra hibájának. A nyelvünk már csak ilyen bonyolult, de azért nem illik a szarnyalást összekeverni a szárnyalással!

  26. Papi szerint:

    benbegúz!
    1:0-ra vezetsz! Igazad van! De tudod én inkáb az á-betüs változatot kedvelem az ékezet nélkülit meghagyom csepelinek! Való igaz soha nem voltam jó helyesíró elismerem! Viszont nem vagyok annyira aljas mint egyes cs-betüvel kezdődök! Azért ez is valami!

  27. Papi szerint:

    Tudod mit! csepeli!
    Kár, hogy nem tettétek meg amit Kövér javasolt! Mindenesetre nem lenne ennyi mocsok az országban mit amilyenek ti vagytok!

  28. csepeli szerint:

    Papi, téged el kell taposni, mint egy férget!

  29. bendegúz szerint:

    Papi! Nem benbegúz, bendegúz! Hozzászólásonként vagy hibánként jár a pont? Ahogy a Vezér mondta volt: Ne én nyerjem a legtöbbet! Bennem is van tartás!

  30. miska72 szerint:

    csepeli ezvolt a hónap vicce. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  31. Mózsi szerint:

    Na végre most megismerhettük Csepeli igazi személyiségét. Eddig is adott elég fogodzkodót, de ez meglepett. Ő fasisztáz le embereket ???

  32. miska72 szerint:

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

  33. nagyapó szerint:

    Kövér igazat mond. 2/3-os többség kell ahhoz, hogy a közélet megtisztítására lehetőség legyen. Ehhez segítség nem kell, rossz. A Jobbik segítsége a Munkáspárt segítségével egyenlő.
    Mintha a Gulyás ügyben nem lenne oly aktív a Jobbik, talán csak nem azért, mert szoci (holló a hollónak….)?
    Igaz, hogy a bunkó „szigetszentmiklósi” közel sem méltó az „intellektüell” csepeli csepelihez, de csepeli próbáljon meg 2, esetleg 3 mondatot is egyfolytában elolvasni, és értelmezni. Kövér szövege egész mást fog jelenteni!

    Ceterum censeo… A kommunista, ha kinyitja száját, hazudik, ha kinyújtja kezét, lop.

  34. baniko21 szerint:

    Nagyapó!
    Ahogy olvasom a leírt sorokat eltöprengek, hogy nem véletlen az ami
    velünk magyarokkat történt, történik és történni fog. Amig az emberek
    azt sem látják ami nyilvánvaló -vagy azért mert vakok, vagy azért
    mert nem látják a lényeget -, megérdemlik a sorsukat. Ön lehet egy
    erősen jobboldali beállitottságu, de ha leülnénk beszélgetni biz-
    tos, hogy sok mindenben egyet tudnánk érteni. Ha a célok másra
    irányulnak és nem arra amire szerintem a legfontosabb lenne, nem
    biztos, hogy megúszva a tatárjárást, török, habsburg és egyéb meg-
    próbáltatásokat ezt a fene nagy demokráciát túléljük.
    Ezt mint Munkáspárti jósolom meg Önnek. Ha csak itt a fórumot át-
    nézem még véletlenül sem értünk egyet, de bántani, a másikat kicikiz-
    ni, sértegetni, az nagyon megy. Nem akarom elhinni, hogy ez jellemző
    ránk magyarokra!

  35. Papi szerint:

    T! Bendegúz!
    Köszönöm a kioktatást és elnézést a figyelmetlenségért amiért rosszul írtam le a neved! De ha megkérhetlek ne foglalkoz velem mert ezzel csak magadat minősíted mert nem tudsz vagy nem akarsz az éppen adott témához hozzá szólni akkor inkább maradj csendben. Kicsit fucsának tartom, hogy csak velem foglakozól de egy olyan ordenáré taplóval mint csepeli nem! Talán inkább arra fektes hangsúlyt, hogy mit és milyen minőségben írnak le.

  36. Papi szerint:

    T! Mózsi!
    “csepelinek az inteligencia szintja annyira alacsony, hogy nem érdemes és nem is kell vele foglalkozni! Talán Bendegúz erre is figyelhetne de erre valószinüleg nem fog!

  37. Papi szerint:

    Kedves Baniko21
    Ne keseredj el, ezt is túlfogjuk élni csak az ilyen szemetet előbb ki kell és ki is fogjuk takarítani! Ne értsd félre nem a balodalt (habár ez szeríntem már meglehetősen elavult fogalom) értem ez alatt hanem az ilyen Gyurcsány, Bajnai, Lendvai és a sleppjük az akik tönkre tették az országot úgy erkölcsileg mint anyagilag is! Jajj! Kunczéékat majdnem itt hagytam de ők is kilesznek söpörve!
    Ha ez meglessz akkor már nyugodtan lehet és kell is vitatkozni a politikai helyzetről és nem ORDENÁRÉ módon.

  38. bendegúz szerint:

    Köszi Papi! Éreztem én is, hogy túl mélyre ereszkedtem! Sok az a hat elemi nekem! Bocsika!!!

  39. Papi szerint:

    Nem baj Bendegúz!
    Idézve az eggyik hozzászólásodból:
    “nem illik a szarnyalást összekeverni a szárnyalással!”
    Azért én még mindig az ékezetes módon választom a másik verziót meg hagyom………. .

  40. bendegúz szerint:

    Papi! Anyám arra tanított, hogy ne álljak le szellemi párbajra egy fegyvertelennel! A túlzott önbizalom az az érzés amit közvetlenül orcára zuhanás előtt érez az ember, de azért kellemes szárnyalást! Szebb jövőt!!!

  41. Papi szerint:

    Értelek Bendegúz!
    Szerinted én vagyok a fegyvertelen, és te vagy a felsőbrendű igaz?!
    Ha így érzed akkor neked is csak az ékezet nélküli szó jut ugyan úgy mint csepelinek vagy Zednek. Mert az ő stílusuk az ilyen kiha én nem? nagy képű stílus! Tudod volt már itt egy ilyen “nagy tudású” Szilveszternek aztán Red bullnak majd végül Pendricknek hívták! Salynálom, hogy te is csak ilyen felfujt holyag vagy! Egyébként kézcsókom az édesanyádnak!

  42. tóth maria szerint:

    Katka, felületes vagy, és a tények nincsenek birtokodban, csak irogatsz ezt-azt.

Itt lehet hozzászólni !