Mi ez a sok H7-es HÉV felújítás? Utánajártunk!

Mr.Gabee, Csepel.info

Több kérdés érkezett szerkesztőségünkhöz, hogy miért pótolják több hétvégén is a H7-es HÉV-et. Nos Mr.Gabee utánajárt a kérdésnek és a MÁV-HÉV Zrt. az alábbi választ küldte el nekünk:

Szeretnénk gyorsabban célba juttatni Önöket! Budapest egyik legforgalmasabb vasúti hídja a Kvassay-híd, melyen naponta 260 vonat halad át, összesen 48 ezer utassal. Ahhoz, hogy a menetrendszerűséget fenn tudjuk tartani, karbantartást kell végezni a hídon. A kollégáink az előző hétvégén, július 6-8. között felújították az egyik vágányt, július 12-14-ig pedig a másikra is sor kerül. A hídfák egy részének cseréjével fenn tudjuk tartani a hídon átvezető sínek műszaki állapotát azért, hogy a menetrend szerinti közlekedést a jövőben is biztosítani tudjuk. Az okozott kellemetlenségért megértésüket kérjük!

2 hozzászólás “Mi ez a sok H7-es HÉV felújítás? Utánajártunk!” bejegyzésre

  1. Süle Zoltánné szerint:

    A Csepeli hévvégállomás előtti ( II. Rákóczi út kereszteződés) gumiszőnyeget, amin egy nap több száz vagy kitudja mennyi autó áthalad érdemes lenne kicserélni, borzasztó állapotban van csak ránézésre is. Nem kéne megvárni míg egy autós rajtaveszt.

  2. PU szerint:

    Nekem ugyan nincs Fakebookom, de akinek van:
    http://csepel.info/?p=69773#comment-401554
    “Mivel moderalasra kerül sor nemtetszo hozzászólások miatt, a Csepel kozlekedesevel kapcsolatos témát önálló Facebook csoport alatt folytatjuk…”
    (És mivel úgyis hiába irkálunk ide bármit…)

Itt lehet hozzászólni !