Roncsderbi Csepelen – Ajtó nélkül repesztett a Suzuki sofőrje

Bors

Nincs ajtaja a vezetőülésnél annak a Suzukinak, amelyet nemrégiben fotóz- tak le egy csepeli bevásárlóközpont előtt. A sofőr – ha rendőrrel találkozik – a forgalmiját, a jogsiját és az autóját is bukhatja.

Ha nem látjuk, nem hisszük el, hogy mi történt nemrég Csepelen. A főváros XXI. kerületének egyik legforgalmasabb részén, a HÉV vonalának mentén, egy Suzukit kapott lencsevégre egy járókelő, a kocsinak szó szerint hiányzott a vezetőülés melletti ajtaja. A sofőr azonban látszólag nem igazán zavartatta magát, kényelmesen elhelyezkedve ült a volán mögött. Dobrocsi Endre közlekedésbiztonsági szakértő szerint megdöbbentő, hogy ilyen manapság még előfordulhat.

– Ez a szituáció gyakorlatilag minden közlekedési és biztonsági szempontból értelmezhetetlen. A sofőr teljesen védtelen ilyenkor, biztonságról nem beszélhetünk. Egyértelmű, hogy tilos egy ilyen autóval közlekedni. Ha a rendőr megállítja, azonnal leveszi a rendszámát az autónak, a sofőr pedig minden papírjának búcsút inthet, arról nem is beszélve, hogy eljárás indul ellene – mondta a Borsnak a szakértő.

Forrás: Bors

4 hozzászólás “Roncsderbi Csepelen – Ajtó nélkül repesztett a Suzuki sofőrje” bejegyzésre

  1. NAY szerint:

    Pedig még Lepsénynéll megvolt ! 🙂

  2. krapulax szerint:

    hát ez egy roma.

  3. Okoska szerint:

    Ha jól látom, akkor még a bal első irányjelző lámpa burkolata is hiányzik, és a csomagtartó sincs lezárva! :/

    (És mi a helyzet a budapesti tömegközlekedési járművek állapotával? Példákat nem írnék, mert betelne a fórum. Aki akar keressen rá.)

  4. Johnny szerint:

    BALKÁN! ))) LOL (((

Itt lehet hozzászólni !